שידורים חוזרים של העונה הרביעית

Xetro

New member
שידורים חוזרים של העונה הרביעית

....מתי??? הם שומרים על זה כאילו זה זהב... הם כבר הורידו לזנות את כל שאר העונות מה הם עושים סיפור עכשיו??

kobi 23

New member
שידרו מס' פעמים

שידרו את העונה הרביעית כבר כמה פעמים. פעם ראשונה במוצ"ש ולאחר מכן עוד לפחות פעם אחת בשעות הלילה (לאחר השידור החוזר של העונות הקודמות)

Carpet Crawler

New member
אם אתה מתכוון ל-AXN, אתה טועה

ב-AXN שידרו רק עד העונה השלישית כולל עונה 4 שודרה בינתיים רק פעם אחת, בערוץ 3. ב-AXN מתכוונים לשדר אותה, עוד לא ידוע מתי.

Xetro

New member
הם כבר שמים את שאר העונות בשישי

בצהריים עוד מעט הם ישימו את זה בהופ בבוקר לתת למאקי וחבריו לעצב את נפשותיהם הרכות של כל העוללים...

fox100

New member
העונה הרביעית היתה חלשה

העונות השניה והשלישית היו הכי טובות ומותחות. גם הראשונה היתה מצויינת אבל העונה הרביעית איכזבה - לא היה מתח וסיפור מרכזי מענין, כמו רכבת הכסף הארמנית, ארמדיו. מה שהחזיק את העונה הרביעית בחיים היה הדמות של אסוודה, וואגנבך. כמובן שאין לי טענות - כי קשה לשמור על רמת מתח כל עונה - אחרי שכבר ראינו הכל. בכל מקרה - אני מחכה בקוצר רוח לעונה החמישית.

Carpet Crawler

New member
מסכים

העונה הרביעית הייתה אכזבה. אני אישית פשוט לא התחברתי לדמות של גלן קלוז (קפטן רולינג), היא לא הוסיפה הרבה לסדרה לדעתי. נקודות האור של העונה הן השריטה של אסוודה בעקבות האונס שעבר, ושיין הדביל שמסתבך קשות עם אנטואן מיטשל ושוב מתבכיין לויק שיעזור לו. נכון שקשה לשמור על רמת מתח כל עונה, אבל שמחתי לראות שהעונה החמישית עושה את זה ובגדול.

fox100

New member
ראית כבר את העונה החמישית?

לפי מה ששמעתי היא רק התחילה עכשיו בארה"ב או שאני טועה?

Carpet Crawler

New member
עונה 5 הסתיימה בארה"ב לפני חודשיים

וכמו שרשמתי למעלה, בארץ היא תשודר ביולי.

Xetro

New member
מה זה משנה היתה פחות טוב\ יותר טובה

אני מעדיף לראות את העונה הזאת שוב מאשר כל שאר הזבל שמשודר בטלוויזיה

fox100

New member
אתה טועה

נכון. יש הרבה זבל בטלויזיה, אבל גם יש הרבה סדרות משובחות. יש כאלה שמחזיקים למשל מעקרות בית נואשות סידרה מדהימה. ומבחינתי זה זבל טהור. והנה כמה סדרות שהם ממש לא זבל לדעתי: כמובן שאין להתווכח על טעם וריח. סופרנוס - הסידרה הכי טובה ואיכותית שיש, מבחינת דיאלוגים ועלילה. ויסלחו לי חברי הפורום - מבחינתי אפילו סידרה יותר טובה מהמגן למרות שמדובר בנושאים קצת שונים. 24 - סידרה מעולה. אבודים - מתחיל גרוע אבל ההמשך מצוין. משמרת שלישית - התחלתי לעקוב לצערי רק מהעונה הרביעית שמשודרת עכשיו ביס סטארס. אחלה סידרה. ויש עוד כמה סדרות טובות. NYPD - גם הייתה סידרה טובה בהתחלה עד שהתחילה לחזור על עצמה.

Xetro

New member
No im not

הסופרנוס - הייתה פעם(!) סידרה יותר טובה מהמגן והייתי עוד מאלה שמקליטים כל פרק של הסופרנוס פעמיים...לפני כמה ימים ראיתי את פרק 10 בעונה השישית והסדרה ממש שינתה את פניה - היא עדיין סידרה מצויינת והכל אבל פחות טובה ממה שהייתה אבל כמו שאמרת זה עניין של טעם וריח אולי... 24 ואבודים - לראות כל דבר בערוץ 10 זה איום ונורא,24 אף פעם לא ריגשה אותי ואפילו דיי שיעממה אותי. אבודים זאת סדרה נחמדה אבל לא ראיתי את הפרקים הראשונים כך שאני מחכה שיורידו אותה לזנות וישדרו אותה כל יום כמו שצריך. משמרת שלישית - צריך את הפרוזאק של טוני בשביל הסדרה הזאת...דיכאון!! NYPD- כבר עדיף לראות רצח מאדום לשחור (שלמרות שהיא לא רעה היא תמיד מרדימה אותי) ערוץ 3 מטומטמים שהם לא מראים את HOME IMPROVEMENT ב8 במקום ה"עלובה" וכל אופרות הסבון האלה... טוב נו לפחות יש את סטאר וורלד ואת פלייאוף הNBA

fox100

New member
והמגן זה לא התעללות?

גם כאן לא מראים את הסידרה הזאת באופן מסודר, ובפיגור רב אחרי ארה"ב בערך כמו ההתעללות באבודים שעושה ערוץ 10 מסכים איתך שלפחות יש את הנ.ב.א עכשיו. רצח מאדום לשחור - היתה סידרה טובה - אבל מיצתה את עצמה. לגבי הסופרנוס: היתה להם עונה אחת חלשה - העונה הרביעית אבל עדיין זאת סידרת מופת לדעתי

Xetro

New member
התעללות פחות מרושעת

קודם כל יש לציין שכל דבר בארץ בא בפיגור אחרי ארה"ב. ערוץ 10 ו2 אלה ערוצים איומים ונוראיים שהוקמו על מנת להרוס את המוח האנושי מהיסוד וללא רחמים! פתאום באמצע החיים יוצאים לך לפרסומות ואין לך מושג מתי הם חוזרים,הם הורסים את כל רצף הפעולה שהופכות סדרות כאלה לטובות כמו סרט ולוקח פי 2 יותר זמן לראות כל דבר. את המגן אולי דוחפים בשעות תמוהות אחרי סדרות טיפשיות אבל לפחות מראים את הסדרה באופן רצוף שזה כבר עדיף,אני מאמין שנראה את העונה החמישית של המגן מספיק פעמים בעתיד
גם ESPN הוא ערוץ שטני שכול שניה דוחף פרסומות על דיג,פוקר וציד כרישים שמשגעות את המוח ובשידורים חוזרים הם דוחפים אפילו עוד פרסומות וזה כבר באמתך חוצפה כי את אף אחד לא מעניין הפרסומות האלה וזה לא שהם זקוקים להן בשביל מימון או משהו...ולכן מתוך פרנציפ אני מוותר גם על חלק מגמר המזרח - אני לא אראה משחק כדורסל 3 שעות שמתנהל כמו שחמט. העונה השישית ממה שראיתי מחמיצה את כל מה שעשה את הסופרנוס סדרה נהדרת בתחילת דרכה,אבל שוב גם זאת עדיין סדרה יותר טובה משאר הזבל שמסתובב בטלוויזיה.

למעלה