שידורים חוזרים - תזכורת

randomguy

New member
שידורים חוזרים - תזכורת ../images/Emo44.gif

מתחילים שידורים חוזרים של העונות הראשונות: בלילה שבין שבת לראשון, בשעה 00:31, ערוץ 3, גם בHOT וגם בYES, שידור חוזר של הפרק הראשון של העונה הראשונה, 1X01 פיילוט. מומלץ מאוד לכולם לראות את זה!
הערה: בפיילוט האנשים נראים קצת כתומים (בעיקר האיש הכתום אבל לא רק הוא
), זה יחלוף בפרק השני, אל דאגה.

randomguy

New member
בבקשה דניאלה ../images/Emo13.gif תהני! ../images/Emo180.gif

קמרון יותר חמודה בעונה הראשונה מאשר בשנייה
. תראי את זה בעיקר החל מהפרק השני. הפרק הראשון קצת שונה מהשאר. אני בטוח שאחרי צפייה בעונה הראשונה של האוס יתווספו לקמרון הרבה מעריצים חדשים (והם כמובן מוזמנים להצטרף אלינו לקומונה שבקישור שבחתימה שלי
)

randomguy

New member
העלתי תמונות מעולות של קמרון

(ג'ניפר) בקומונה, כולם מוזמנים לבקר ולכתוב תגובות או להוסיף תמונות או מידע. אבל אם אתם לא אוהבים את קמרון \ ג'ניפר מוריסון אז עדיף שלא תכנסו. קישור לחיץ בחתימה שלי

shahar615

New member
לא!!

יום ראשון אני צריכה לקום ממש ממש מוקדם אולי יש שעות אחרות?

randomguy

New member
יכול להיות שרק הפיילוט ישודר בשעה

הזאת והפרקים הבאים ישודרו בשעה מוקדמת יותר בשבתות הבאות. אני אדע את התשובה לזה בשבת או לכל המאוחר ביום שני. אני אכתוב בפורום כשאני אדע.

randomguy

New member
יום ראשון הקרוב זה ראש השנה (וגם

שבת) ולכן יש מצב שבשבועות הבאים יהיו שעות שידור שונות.

randomguy

New member
תיאור של פרק 1X01 (נטול ספוילרים):

תיאור הפרק. אין כמעט שום מידע על התוכן של הפרק, אלא על הסדרה. "פיילוט: דרמה רפואית שבמרכזה ד"ר גרגורי האוס (יו לורי), רופא שחצן ואנטיפת העומד בראש צוות רופאים המתמחים באבחנות בלתי שגרתיות. בפרק הפותח, מטפלים האוס ועמיתיו בגננת הסובלת מהתקפים מסתוריים." הם קוראים להאוס "רופא שחצן ואנטיפת"
זה נשמע כמעט כמו כל רופא שאני מכיר
, זה כמו להגיד "לילה חשוך ואפל".

randomguy

New member
זה בעצם לא נקרא ספוילרים, אבל

התכוונתי מידע שכלול בפרק הזה. ספוילר נחשב רק מה שעדיין לא שודר בארץ אף פעם (נכון להיום, כל מידע מהפרקים של העונה השלישית תואם להגדרה "ספוילר" וצריך סימן אזהרה).

ToryMaster

New member
יש שתי אופציות

או שאתה עושה הכללות דוחות, או שאתה לא מכיר מספיק רופאים.

randomguy

New member
אפשר לראות את האוס כמעין פארודיה

על דמות הרופא, בעיקר לאור העובדה שבטלוויזיה הרופאים מוצגים לרוב כמלאכים. אם אי אפשר בפורום האוס להסתלבט קצת על רופאים אז איפה כן אפשר?

randomguy

New member
תשאלי את היוצרים של האוס, הם

יצרו סדרה שבמרכזה דמות של רופא שחצן ואנטיפט, הם מסטלבטים על רופאים. אם אני לא טועה הרעיון בהתחלה היה של אחד היוצרים שחשב לעצמו מה הרופא באמת חושב עלי, ומה באמת הוא היה אומר לי בפנים מה שהוא חושב עלי, וככה הם הגיעו לדמות של האוס. ברור שיש רופאים שהם באמת מלאכים, אבל יש רבים שהם...קצת דומים להאוס, פשוט האוס הוא הקצנה קומית ודרמתית של התכונות שיש לרופאים רבים במידה הרבה יותר קטנה למרבה המזל.

randomguy

New member
מצד אחד אני מעריץ רופאים ומצד שני

אני לרוב לא מחבב אותם. היחס שלי אליהם מורכב. בפרט, הדמות של האוס היא דמות מאוד מאוד מורכבת, ובהתאם היחס שלי אליו מורכב.

m0sh3

New member
רופאים היו כאלה עד שהמציאו את מו"ר

ימח שמם של מ.ס.ר!

m0sh3

New member
סתם מתמרמר לי ../images/Emo13.gif

מו"ר היא מערכת סינון של הטכניון ות"א למועמדים לרפואה והיא מתקיימת במס"ר [מרכז סימולציות רפואיות בתל השומר]. הם עושים כל מיני מבחני אישיות וראיונות , ובכך הם למעשה מחסלים כל סיכוי לקיומו של האוס במערכת הבריאות בישראל
.

למעלה