שידורים ישראליים ישירים ב 5+LIVE

תחושת החמצה משידורים בארץ

סוף סוף יש שידורים בכבלים בארץ של הUFC אבל די מעצבן שהערוץ שמשדר אותם הוא בעצם ערוץ ספורט ולא כל תכליתו לקדם את הספורט בזירה כמו אגו טוטאל זא"ת אין לנו ערוץ אחד שמרכז את כל מה שמתענינים בו. זה UFC וUFC בלבד אין גיוון עם בלאטור או קרבות קיקבוס משואוטיים ,זה דיי מעצבן לקנות ערוץ בשביל שידור אחד אני עדיין מתלבט אם להזמין את הערוץ או לא כי השידורים גם ככה לא תמיד נופלים על זמנים שמסתדרים עם הזמן הפנוי (במיוחד אני שאני עובד במשמרות) יש תחושה שיש אגו וטוטאל שמשדרים בלאטור, יורוספורט גם עם שידורי קיקבוקס או איגרוף לפעמים כנ"ל לגביי ספורט 1,2 וערוץ הספורט. יש תחושה כאילו מפזרים את השידורים על מנת שנקנה יותר ערוצים ומי יודע מה הלאה? אולי יקום עוד ערוץ ואנחנו בעצם לא יודעים איפה השידור הבא יהיה, כל הזמן צריך לחדש ולבטל ערוצים וזו תחושה מתסכלת!
מה דעתכם בנושא?

שידורים ישראליים ישירים ב 5+LIVE

לא יודע, חבר'ה, אבל מחיל להיות לי second thoughts לגבי להתחבר או לא.

37 שקל לערוץ הבודד(שהיום ב 5 בבוקר משדר את הארוע המדובר) 45 לכל החבילה שזה מיותר. אבל 37 שקל?

מצד אחד תמיד אמרתי שאשמח לשלם 30 שקל לחודש על ערוץ ישראלי. ומצד שני אפשר לקנות כל ארוע ב 7 דולר ישירות מאתר של UFC.TV. אפשר גם להוריד בחינם בכל מיני דרכים לא חוקיות.

אבל בא שניה נודה בעובדות. ממוצע השידורים הוא קצת יותר מארוע אחד בחודש ברוב התקופות. אני טועה? המחיר לא שערורייתי. הוא הוגן.

ומה עם לקדם את הספורט בארץ? מה אם ליצור יותר אוהדים? ומה עם פרשנות MMA בעברית? זה לא שווה עוד כמה שקלים בחודש? מי בכלל יהיו הפרשנים, מישהו יודע?

דעתכם....

BeniTaz

New member
ההיפך, ה-UFC זה כבר לא נישה זה מיין סטרים

כמו שאתה שם לב בארה"ב זה משודר ברשת FOX! וכאן זה כבר משודר בערוץ ספורט הכי גדול בארץ. אני שמח שככה, יותר חשיפה, יותר רצינות, יותר השקעה ויותר יציבות.

נישה כנראה לא מחזיקה זמן רב, עובדה שאגו טוטאל לא יכלו בשלב מסויים כבר לשלם ל-UFC עבור הזכויות, משהו שכנראה לא יקרה בערוץ הספורט.

התכלית של אגו טוטאל לא היתה לקדם את הספורט כמו שהתכלית של ערוץ הספורט היא לא לקדם את הספורט. אלא לעשות כסף! זה עסק וככה הם חושבים. שלא תחשוב שיש כאן פילנתרופיה. הכל עסקים. בסופו של דבר זה גם יוצא משתלם לצרכן.. כל כך הרבה אירועים בערוץ HD.. זה באמת זול. ואני לא משוחד.

שמע, אני לא יודע על איזה קיקבוקס או איגרוף אתה מדבר אבל שום דבר לא מתקרב ל-UFC ולכמות הקרבות. הקיקבוקסנג סובל מפשיטת רגל, ביורוספורט יש שידורים חוזרים של K-1 כבר 10 שנים. בספורט 1 משדרים פעם בחודש קרב איגרוף. זהו? זה מה שיש? בעצם אין כלום ולא קונים ערוצים בשביל הכלום הזה.

iAsaf1

New member
מסכים עם צחי! וכמובן תמיד אפשר לשפר...

אני מקווה שהם אוספים נתונים, צופים וכו' ואז אפשר יהיה לגוון את לוח השידורים אולי אם עוד תוכניות תוכן כאלה ואחרות מעולם הלחימה. בגדול אני מעדיף כל מה שקשור ב UFC לגבי ארגונים וארועי לחימה אחרים פחות מושך אותי כרגע.
בינתיים ערוץ הספורט 5 לייב שיחק אותה ובגדול איכות שידור מעולם אחר היה פשוט כייף לראות באיכות גבוהה כמו שצריך!!!

BeniTaz

New member
דיון חשוב, תראה.. יש כמה שיקולים

קודם כל בשידורים עצמם לא תהיה פרשנות בעברית, השידור יהיה מקורי.

לגביי כמה משתלם לרכוש את החבילה.

א. אני פריק של ספורט ויש לי כבר את חבילת ספורט 5 בלי קשר ל-UFC. נכון שהחבילה יקרה אבל ערוצי הספורט הם כנראה הערוצים היחידים שאני רואה ב-TV ככה שמבחינתי הם חסכו לי קניה מאתר ה-UFC או רכישה מאגו טוטאל (שם זה באמת גניבת כסף). ככה שמי שמנוי הרוויח אוטומטית ומי שלא מנוי זה שיקול.

ב. אנחנו עדיין לא יודעים מי ישדר את שאר אירועי ה-UFC. ממה שאנחנו מבינים (עצוב שאין הודעה רשמית ואנחנו רק צריכים לשער) ספורט 5 ישדרו את שידורי ה-PPV. אבל כמו שאנחנו יודעים אירועי UFC on Fox לא נופלים בערכם מאירוע PPV ממוצע ואפילו עולים על האירוע הממוצע וכרגע לא ידוע אם ישדרו ואני אפילו לא מדבר על שאר אירועי UFC on fx + UFC on fuel (שכוללים גם את אירועי TUF).
כשנדע אם נקבל עוד אירועים חוץ מאירועי PPV התמונה תתבער. חוץ מזה יש עוד תכנים שה-UFC מספקים כמו עונות TUF, פרייד, מגזינים ועוד.. כנראה הערוץ בשלב הראשון רוצה לבחון את הפוטנציאל וההד הראשוני.

ב-2012 היו 13 אירועי PPV ממוספרים, שאלו כנראה המינימום אירועים שנקבל ככה שזה יוצא אירוע לחודש בערך.

ג. איכות HD. בימינו זה קרטריון חשוב וזה כלול בחבילה.

ד. אלטרנטיבות אחרות. יש שתיים: רכישה מאתר ה-UFC או הורדה/צפייה מאתרים. רק הראשונה מתקבלת על הדעת למי שרצה לצפות לייב.. זאת אופציה סבירה אבל לפעמים יש בעיות באיכות וזה עניין של נוחיות בעיקר.

iAsaf1

New member
אני הזמנתי ונותן להם צ'אנס....

אחרי האכזבה הגדולה מאגו טוטאל מדובר פה על שידורים ישירים באיכות HD תשמע זה הבדל עצום מאיך שאני הייתי רגיל לצפות בקרבות עד היום... אני כל כך מקווה שהם ישדרו את רוב האירועים הייתי שמח גם ל Weigh-Ins תוכניות שבועיות וכו'
מכיוון שהיה לי כבר את ערוץ 5 HD מדובר על עוד סכום של 20 ש"ח ואני באמת רוצה להאמין שהנה ממש בפתח 2013 עולם הלחימה במינסטריים תופס תאוצה אדירה וגם עכשיו בישראל סוף סוף באיכות גבוהה קשה שלא לתת לזה צ'אנס. יאללה חברים שיהיה לנו אחלה אירוע
here we go!!!!

danielmo1

New member
ביררתי

אם אתה מזמין אז החיוב הוא יומי אבל לוקח 2 ימי עסקים עד שהם מבטלים אז אתה בעצם משלם על 3 ימים מלאים (מחיר שממש לא משתלם ולא משנה אם זה חודשי או לא)

לחובבי הספורט הגדול , מדובר בערוץ משתלם

לחובבי הכדורגל והספורט בכלל ,37 ש"ח זה סכום סביר ,במיוחד שהufc הצטרף

danielmo1

New member
קודם כל שלום לך

אני מנחש שזו הפעם הראשונה שלך פה?

בכל אופן, לחובבי הספורט זה אכן לא מחיר יקר מאוד, אני דיברתי באופן ספציפי על שידור PPV איכותי אחד בחודש שישודר ב5 לייב וזה ממש לא משתלם אבל זה מה יש

motrozen

New member
צודק כנראה שאני יותר מידי תמים

YES / ערוץ 5 לייב שקרנים! למה לפרסם מחיר יומי אם אין כזה דבר
כאלה חארות להתחבר לערוץ לוקח שנייה ולהתנתק יומיים?

אז אולי הם הרוויחו 37 ש"ח החודש (כבר הזמנתי חברים לשעה 20:00)
אבל הפסידו לקוח שהיה קונה את כל האירועים של הUFC שהם היו משדרים

פשוט גועל נפש

danielmo1

New member
אני דווקא חישבתי לי את זה אחרת

הזמנתי את דוס סנטוס - ולסאקוז ובהמשך החודש יהיו עוד 2 אירועים שאחד מתוכם זה בלפורט נגד ביספינג בברזיל (ואירועים בברזיל תמיד נגמרים בKO) אז החודש הזה שילמתי 40 וחודש הבא אני אקנה באתר של היואפסי ב7 דולר.

שידורים בערוץ הספורט

ערוץ הספורט ישדר גם ב 19 וב 26 לינואר את FX7 ואת FOX 6, ובחודש פברואר שלושה אירועים : UFC156, FUEL TV 7, UFC 157 כך שיש למה לחכות!!!!

BeniTaz

New member
שיחקו אותה!! חבר'ה, כל שקל לערוץ משתלם

זה בערך 30 אירועים בשנה.

למעלה