שידורים שבוע 17

JakeTheSnake16

New member
שידורים שבוע 17

אוקיי, בMETV יש לנו את: פילדלפיה מארחת את סינסי בשמונה ו.... דנבר מארחת את אינדי באחת עשרה(סוף סוף, פעם ראשונה העונה שדנבר בMETV ) דאלאס והג'איינטס באי אס פי אן בשלוש ועשרים. מישהו יודע מה קורה בפוקס? מישהו מתכוון לראות את המשחקים ביום ראשון במאש פאב? אני כנראה אהיה שם עם חברה שלי (שלא מבינה כלום בפוטבול אבל שמחה ללמוד) ועוד חבר שלי שהתחיל לראות פוטבול לפני כמה שבועות והחליט שהוא אוהד של הקולטס. ישדרו שם את דנבר נכון? שאני לא אגיע ואתבאס שיכולתי לראות אותו בבית

royfr

New member
ועוד דבר

כל משחקי המחזור הבא הם ביום ראשון, כך שאין MNF שבוע הבא. FOX - רקולינה ניו אורלינס ב-20:00, כך שתקווה שזה יהיה המשחק.

gadotmi

New member
דווקא בשבוע האחרון של הליגה

אני בנופש באילת !!!!! (אני יודע, אתם נורא מרחמים עלי...) האם מישהו מהחבירם היקרים יודע האם יש איזה פאב או מקום אחר באילת שניתן לראות בו שידורים של המשחקים . אולי מישהו כאן אילתי ומוכן לארח אותי?

אני יהיה בצבא...

אבל אני זוכר לילה אחד שהאנפלגד החליט להפוך למקום של ספורט... סיכווים קלושים אבל שווה בירור...

JakeTheSnake16

New member
פעם היה אפשר לראות באנדרגראונד

בטיול השנתי שלי בכיתה י"ב היינו באילת בדיוק בסופרבול (דנבר-אטלנטה) וכמובן שלא היה מצב שאני הולך לפספס את זה, ולפחות את הסופרבול שידרו שם. אני לא יודע בוודאות אם הם משדרים את כל המשחקים, אני אפילו לא יכול להגיד לך בוודאות אם המקום עוד קיים, אבל אם כן בזמנו בהרמנים שהיו שם היו אמריקאים ואהבו פוטבול, אם הם עדיין שם אולי יהיה לך מזל. אני ממליץ לך לנסות לחפש את הטלפון של המקום ולהתקשר לברר. בכל אופן, אם אתה ישן במלון תנסה לברר אם יש להם כבלים במקרה.

למעלה