שידורינו היום בתפוז

שידורינו היום בתפוז ../images/Emo124.gif

הערב ב-20:00 מגיעים להתארח live ב- blogtv קאתי ואלון, הזוג הלוהט של הוילה של פרוייקט Y2. עדיין אפשר להשאיר להם שאלות.
ב-21:00 תוכלו לפגוש את אפרת כהן ויניב לוי, כוכבי "מיכאלה", שבאים לענות לשאלות. צפייה נעימה

charliebr

New member
../images/Emo12.gif

ואני חשבתי שבTRL מופיעים רק אמני זבל תעשייתי טוב נו, כנראה שמידי פעם יש להם יציאות חבל שהפסדתי

הם לא היו הרבה זמן אבל איזה חמודים!

דריי קול קרוע.... אבל אני חולה על כולם במיוחד על בילי גו'!!

charliebr

New member
כן... בערך

לא תמיד את הז'קט עור הזה... אבל עם השאר כן חחח כאילו שחסר בגדים בעולם

ALMIGHTY

New member
והנה הסימפטום מספר 1...להתמסחרות

ילדות שמדברות על הלבוש שלהם ועל כמה שהם כוסונים.. סתם סתם, תירגעו (למרות שאני עומד מאחורי כל מילה...)

BlueBeIl

New member
כאילו שעל להקות אנדרגראונד

לא אומרים שהם כוסונים... וגרין דיי הם מיינסטרים כבר עשר שנים הגיע הזמן לעזוב את זה.

ALMIGHTY

New member
חחח...מצחיק

ואני חשבתי שבTRL מופיעים רק אמני זבל תעשייתי אני אתן למילים שלך להדהד באוזניי (או עיניי) הפורום הזה.

clam

New member
באמת למה גרין דיי הלכו להופיע שם?

הרי כל הזמן הם אמרו שאמריקן אידיוט זה על תרבות הפופ האמריקאית ובלה בלה בלה...והעיקר הם הולכים להופיע באחת התוכניות שהכי מסמלות את תרבות הפופ האמריקאית. אין לי מושג מה הם מחפשים שם. המכירות שלהם מספיק גבוהות גם בלי שהם יופיעו בטי אר אל. עדיין גרין דיי הם לא אמני זבל תעשייתי למרות הרמיזה הדקה שלך

BlueBeIl

New member
ממש רמיזה דקה...

ALMIGHTY, הבנו את הקטע, די. אנחנו לא הולכים לפורום אבריל לווין ומתעצבנים שהם קוראים לה פאנקיסטית (לא שאני אומרת שאתה אוהב אותה או משהו...), למה אתה בא ועושה דברים כאלה? זה לא יוסיף לך בכלום (חוץ מאולי קצת לחץ דם) ואנחנו לא נשנה את דעתנו. זה פשוט בזבוז של הזמן שלך.

charliebr

New member
אוקיי

אני לא מבינה רק דבר אחד אם אתה לא אוהב את גרין דיי מה אתה לעזאזל עושה בפורום שמוקדש להם?! מה? חסר לך מה לעשות שאתה צריך לבוא ו"לרדת" על להקות בפורומים? what's your point? מה אתה בדיוק משיג מזה?

matt hensley

New member
גרין דיי מזמן מזמן

הפכו לאומני מיינסטרים. ושימו לב לפירסום שיש להם...הכל תודות לתרבות שהם מטיפים נגדה בדיסק החדש...ואומנם זה קצת ניגוד אינטרסים אבל לא אכפת לי :] עדיין הם טובים וכיף לשמוע אותם...

למעלה