שידורי אינטרקלאב "מועדון קרב" / קפריסין 2011

bartal6

New member
שידורי אינטרקלאב "מועדון קרב" / קפריסין 2011

שידור הקרב בין לאון רטקוב לבי אנגלוס אריסטודימו המדורג במקום השלישי באירופה.

כל הכבוד ללאון

שעמד בגבורה מול משהו שהרבה מעל לרמתו ממה שהתרשמתי מלאון יש לו עוד הרבה מה להשתפר ולשפר אבל מה שבטוח רוח לחימה, אומץ ונחישות זה כבר יש לו. יניב

רפי אשר

New member
כל הכבוד,קרב משובח

ללאון יש עתיד גדול בתחום ועם מאמן מצליח ואמין כמו אורי צבי,ההצלחה היא רק ענין של זמן. ולאורי ולאלי,תמשיכו לעשות שידורים בקצב הזה וברמה המקצועית המעולה שאתם עושים תמיד! חג שמח

אם אתה מדבר על התחום החובבני אז...

צר לי לאכזב אותך , עתיד גדול ממש לא יהיה לו. לא בגלל שהוא לא יהיה טוב בעתיד, בגלל ש.... א. אם רוצים השגים עם תעודות אז הוא יאלץ לעשות את זה דרך WAKO ב. וגם אם יממש סעיף א' - אין עתיד גדול בלהיות אלוף בחובבני לא מבחינת כסף, ולא מבחינת קריירה בתחום. אבל בשביל הכיף למה לא.... יניב

רפי אשר

New member
אני לא יודע באיזה תחום יבחר אורי צבי

מה שאני יכול להגיד זה שאני בטוח שהוא יבחר את הכיוון הנכון ללאון. אורי צבי הוא איש מקצועי ואמין שמקדם את הענף ואת הספורטאים בארץ מזה שנים.

אחלה קרב ואחלה שידור אורי

כל הכבוד לך על ההשקעה העקבית שלך בשידורים של קרבות קיקבוקס מישראל וגם על הארגון של האינטרקלאב המסורתי של מועדון קרב. אני לא יודע איך אתה מספיק לעשות את כל זה וגם לאמן ולהכין מתחרים...??? ערוץ אינטרקלאב מועדון קרב אצלי במועדפים ואני מחכה בכליון עינים לקרבות נוספים, ענק פשוט ענק! ישר כוח חג שמח וכמובן הרבה תודה.

muaythai

New member
כל הכבוד!

ללא ספק לוחם מן השורה. רוח לחימה קרבית במיוחד! המשך כך אורי .. אחלה של סרטונים, והשקעה. אוססס. בברכת חג שמח והמשך שבוע טוב, ארז שוקרון.

bartal6

New member
שידורי אינטרקלאב מועדון קרב-קפריסין 2011

הנכם מוזמנים להיכנס לערוץ האישי שלי ביוטיוב ולצפות בקרבות הנוספים בין ישראל לקפריסין 2011

למעלה