שידורי אינטרקלאב מועדון קרב/ קפריסין 2011

bartal6

New member
שידורי אינטרקלאב מועדון קרב/ קפריסין 2011

2 קרבות נוספים מקפריסין הועלו לרשת: 1. שקד ברק נגד ארתורו שושינסקי 2. יותם שלום נגד קיריאקוס דמיטריו צפיה נעימה

RoyceGracie

New member
היי אורי וכל מי שמשקיע בשידורים הללו

אני רוצה לאמר לכם באמת כל הכבוד מכל הלב על המאמצים והאנרגיות שאתם משקיעים בעריכת השידורים, בפרשנות ובכל מה שמסביב.... באמת ממש כל הכבוד.

bartal6

New member
תודה רבה לךRoyceGracie התודה הגדולה מגיעה

לאורי צבי שהגה את הרעיון ועובד קשה בכדי להגשים אותו.אני ועוד כמה חברה עוזרים לו קצת בנושא, אבל כל העבודה והרעיונות לצילום ושידור הינם של אורי צבי. לפני הנסיעה לקפריסין,כל מה שהיה לו בראש זה איך לצלם באיכות מספיק טובה לשידור.הוא לקח איתו שתי מצלמות HD וואללה שיחק אותה בגדול. ואתה יודע מה? היום הערוץ "שלי" ביוטיוב הפך להיות פופולרי בזכות השידורים של אינטרקלאב מועדון קרב. תמשיך להנות מהשידורים RoyceGracie ותודה על הפירגון,אעביר את ההודעה גם לאורי צבי.

תודה רבה על המילים החמות

תודה לך זאב, בשידורי אינטרקלאב "מועדון קרב" אכן מושקעים מאמצים רבים ועבודה קשה ומאומצת. אך השורה התחתונה היא הקובעת, ובשורה זו ניתן למצוא עשרות אלפי צפיות בערוץ ב-YOU TUBE , מאות תגובות, מאות חברים בקבוצת "אינטרקלאב מועדון קרב" בפייסבוק, וכל זאת אומר דבר אחד חשוב ועיקרי: חשיפה ענקית וחיובית לענף, למועדונים ולספורטאים המשתתפים באינטרקלאבים של "מועדון קרב". בהזדמנות זו אני מודה לכל העוזרים במלאכה הקשה, בזכותכם החלום הוגשם!! בברכת תודה שלכם באינטרקלאב "מועדון קרב", אורי צבי

muaythai

New member
תודה רבה

אורי המשך כך אחי, אין על האינטר-קלאבים המעולים שלך ועל ההשקעה שהינך תורם לענף שלנו. אוס אחד ע-נ-ק! אשתדל מאד מאד להגיע להבאים. בברכת המשך שבוע מצויין. ארז שוקרון.

למעלה