שידורי המשחקים השבוע:

Yo-man

New member
שידורי המשחקים השבוע:

ב-METV משדרים את הקולטס בטנסי ב-20:00 באותו ערוץ ב-23:15 יש את הפטריוטס באריזונה. בפוקס שמדרים ב-20:00 את קרולינה וקנזס סיטי (כאילו שמישהו יראה את המשחק הזה ולא את קולטס/טיטנס ESPN ב-03:30 מיאמי בסינסנטי וביום שני המשחק - ב-04:00 מיניסוטה נוסעים לפילדלפיה !!! (בינינו - את המשחק הזה אני מתכוון לראות בשידור ישיר. לא מענין אותי מה יהיה למחרת בעבודה !!!)

gadotmi

New member
לילה לבן

כל הכבוד להשקעה בעניין ויקינגס-איגלס. בתור אוהד 49ers, מעצבן אותי לראות את מקנאב מוסר ל TO ועוד מצליח ליותר מאשר TD אחד למשחק. האם המשחק הזה עלול להתפתח להופעות ראווה של ההתקפות? חייבים לראות גם את ההגנות מצליחות משהו.... (בווקאי ראיתם את יש לי לומר על מגוון התופסים של מינסוטה באחת התגובות האחרות בפורום זה..) וחוץ מזה: בשבוע הזה יש גם משחק מצויין בשעה סבירה, והכוונה היא כמובן לטנסי ואינדי ב 20:00. איזה שבוע !!!

AntiUltras

New member
ועל זה אפשר להוסיף...

את שידורי פוטבול המכללות במוצ"ש הלילה ב-23:00 ב-FOX-אריזונה נגד ויסקונסין ומיד לאחר מכן ב-2:00 ב-ESPN:מישיגן סטייט נגד נוטר-דאם

JakeTheSnake16

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif../images/Emo4.gif../images/Emo10.gif

אני לא אפתח בגלל זה תרד חדש אבל... לאאאא!!!! ההפסד הכי מדכא, הכי מעפן והכי מרגיז שאני זוכר. דנבר וג'קסונווויל עם הגנות שלא מהעולם הזה השביתו אחת לשניה את ההתקפה כמעט לחלוטין. 2:20 לסיום, דנבר במינוס נקודה - 7-6. מקבלים את הכדור, מתחילים דרייב מה 11 יארד (!!!) של עצמם... ג'ייק דה סנייק מתחיל לחלק מסירות מהשוטגאן, הברונוקוס מתקדמים. דאון שלישי על ה22 יארד של ג'קסונוויל, טווח הרבהיותר מאפשרי בשביל הבועט של דנבר ג'ייסון אילם. כל מה שנאר זה להריץ מהלך אחד, לבזבז קצת זמן, אולי לקרב את הכדור קצת. ההוראה ממייק שאנהן - להימנע מסאק בכל מחיר המהלך מתחיל. האנד אוף לקוונטין גריפין, משהו משתבש, ההעברה לא חלקה. Q fumbles...
בא לי למות. ההפסד הכי מדכא שאני זוכר בכמה שנים האחרונות, לפחות מאז ששלחנו את בריאן גריסי לדרכו... אוף!!! הרס לי את כל השבוע.

Reshefgarcia

New member
JAKE...

כל הפואנטה של לכתוב "ספוילר" היא שנדע למה... כלומר,לאיזה משחק... זה לא עוזר לנו שאתה כותב "ספוילר"... אפילו שכל העולם ודודה שלו יודעים שאתה אוהב את החברה ממייל היי...

Yo-man

New member
בנוסף - עם כינוי כמו שלך

קשה לא להבין על איזו קבוצה אתה מתכוון לכתוב, אבל אם אתה מוסיף פרצוף בוכה - התוכן כבר מובן. מצד שני - כל עוד מדובר במשחק שלא משודר בערוצים השונים בארץ - אני לא חושב שזה הורס למישהו משהו מהחוויה. צודק או לא ?

puppi

New member
../images/Emo58.gif גם אני רוצה

... להוסיף פרצופים בוכים. שבוע שני שהניינרס יורים לעצמם ברגל. הפעם בצורה זוועתית - מובילים 4, 3 וחצי דקות לסיום הכדור של הנינרס - פאמבל... אה ודרך אגב ג'רי רייס לא תפס מסירה - לראשונה אי פעם!!! 274 משחקים (20 שנה)

Yo-man

New member
../images/Emo58.gif סינסנטי - מיאמי ../images/Emo58.gif

אוי, איזה כאב לב אם המיאמי האלה... התעוררתי ברבע ל-6 (בגלל הילד), היה 13:3 לסינסי. זה נראה חסר סיכוי עד ש-4 דקות לסיום מיאמי הצליחו לעשות TD, אח"כ לעצור את סינסי, לקבל את הכדור, ללכת על FG מ-57 יארד, להכניס אותו, לחכות שיבטלו את ה-FG בגלל פסק זמן שלקח המאמן של סינסי (רק כדי ליבש את אולינדו מארה), ללכת על זה שוב, להצליח שוב ולהשאיר פחות מ-2 דקות להתקפה שעשתה כולה 2 FG כל המשחק עד אז. ואז ההגנה המפוארת של מיאמי שבמשך כל הרבע האחרון תקעה את הבנגלס ורק איפשרה להם להפסיד יארדים, הלכה על בליץ, השאירה את אחד הרסיברים בכיסוי של אחד-על-אחד, והבנגלס השלימו מסירה של 20 יארד, מה שהכניס אותם לטווח שער שדה. 7 שניות לסיום הם הכניסו את שער השדה ולקחו ניצחון ממיאמי. הפעם האחרונה שהבנגלס ניצחו את הדולפינס היה ב-1977. מיאמי החזיקה רצף של 9 נצחונות ו-0 הפסדים נגד הקבוצה הזו, והיום הרצף הסתיים. אותי מאוד מעציבה ההתדרדרות של מיאמי.

ranatz

New member
אפשר להשתגע!

אם כל זה שלא היו לי ציפיות השנה מהניינרס האהובים ההפסד אתמול מוציא מהדעת! איך אנחנו מפסידים ככה משחק בשניות האחרונות? לפחות אפשר להיות קצת מעודדים מהיכולת. GO NINERS!

gadotmi

New member
מצטרף לדעתו של yo-man

גם אני חושב הרעיון של הוספת הסימן שמזהיר מפני כניסה לתגובה מיועד למשחקים שמשודרים בעריצים בארץ. יכול להיות שהמשחק בין ד'קסונויל לדנבר היה מעצבן. תוצאה של 7-6 מלמדת על משחק הגנות משובח למדדי או התרשלות וחוזר אונים של ההתקפות, אבל אני לא יכול לדעת את זה כי עוד לא הסתכלתי בסטטיסטיקות. בכל מקרה, תגובה למשחק שכזה אינה מחייבת (לפי הבנתי) סימון בספוילר כי זה אל אמור להזהיר אף אחד מפני הצצה בתגובה. תקנו אותי במידה ומישהו חושב אחרת. דרך אגב, למי שצופה במשחק שמשודר ישיר, חזוף בכל מקרה לתוצאות המשחקים האחרים כי הרשת דואגת לעדכן אותו - אין אני יכול להנות מהנחון היפה של הקולטס כאשר אני רואה שהניננס בטעו לעצמם ברגל, ולארש שחזרו מפיגור והובילו 27-23 לקראת סוף הרבע הארחון הצליחו לתת ל NO לשים עוד TD ולהגיע ל 30-27...... וזוה עוד בלי לראות את המשחק שלהם.....

JakeTheSnake16

New member
מצטער

האמת שחשבתי על זה בערך דקה אחרי שכתבתי את ההודעה, שתכלס עם הפרצופים האלה קשה לא להבין על מי אני מדבר ומה קרה להם... אבל האמת שהמשחק באמת לא שודר בארץ, אז אני לא יודע למי באמת הרסתי, בכל אופן, פעם הבאה אני אשמור את הפרצופים לתוכן ההודעה ולא לכותרת.

LuCkY SoB

New member
../images/Emo58.gifעוד אחד

ההפתעה הגדולה של אתמול בערב - גרין ביי מפסידים בבית לשיקגו. ההפסד השלישי מתוך 22 המפגשים האחרונים בין הקבוצות. לפי מה שקראתי גרין ביי שיחקו מסריח רצח, ברט פארב רק עם 24 מ 42 עם שתי אינטרספשיונס ואהמן גרין 128 יארד ב24 נשיאות, ופאמבל 2 יארד מהאנד זון של הברס שהם החזירו לטאצ'דאון של 95 יארד! נקווה שבמשחק הבא, יחד עם מקנזי שיחזור לכושר מהשביתה שלו אנחנו ניראה יותר טוב.

למעלה