שידורי הפוטבול לשבוע הקרוב

lambdeus

New member
שידורי הפוטבול לשבוע הקרוב

סוף סוף METV פירסמו את שידורי משחקי הNFL ליום ראשון הקרוב. ביחד עם מה שיש בESPN ובFOX, נזכה לראות השבוע 5 משחקים: יום חמישי ה-9 בספטמבר, שעה 4 לפנות בוקר שעון ישראל: ב-ESPN משחק הפתיחה, אינדיאנפוליס קולטס מתארחים בג'ילט אצל הניו אינגלנד פטריוטס. יום ראשון, ה-12 בספטמבר, שעה 8:00 METV משדרים את הטנסי טייטנס נוסעים לארץ ההוריקנים לבקר את פרנסס, ומתארחים אצל המיאמי דולפינס. מממ.. מעניין מי יקח את המשחק. FOX משדרים משחק שעדיין לא הוכרז. שעה 23:00: METV משדרים את הניו יורק ג'איינטס אצל הפילדלפיה איגלס. גם משחק חד צדדי לדעתי, אבל יש לו ערך בידורי, מעניין יהיה לראות כמה פעמים יפמבל קורט וורנר את הכדור. יום שני לפנות בוקר (לילה של יום ראשון) שעה 3:30 ב-ESPN, ה-sunday prime time יציג את קנזס סיטי צ'יפס מתארחים במייל היי של הדנבר ברונקוס. צריך להיות מעניין. יום שלישי לפנות בוקר (לילה של יום שני), ESPN מציג את ה-monday night football הראשון של העונה בשעה 4:00 בבוקר, שעון ישראל, ילחמו הגרין ביי פקרס באצטדיון אריקסון, נגד הקרוליינה פקרס. שתי מועמדוןת רציניות לסופר בול מתחילות את דרכן כאן. איך אומר ברט פארב: superbowl or bust. שיהיה בכייף לכולם ונתראה בשעות הקטנות של הלילה.

קודם כל נראה לי שאתה הולך

לבלוע את מה שכתבת. להכריז שה-GIANTS יובסו זה קצת יומרני. מחזור ראשון בעונה של ענף הספורט הכי לא צפוי. לדעתי הכל יכול להיות. חוץ מזה, קצת כבוד למי שהיה פעמיים MVP. נראה לי (אני מקווה) שזו תהיה הפתעת המחזור. מעבר לזה, מאיפה יש לך את לוחות הזמנים האלו? תודה.

lambdeus

New member
לוחות זמנים

נכון, אני לא נביא, אין לי ידע פנימי וקשה לחזות מה יהיה בליגה הכי מטורפת בעולם וכן הכדור הוא עגול ומשחקים 90 דקות (טוב נו, אולי זה לא נכון במקרה הזה) אבל כולנו פה נותנים את התחזיות שלנו לפי אילו שהם שיקולים או תחושות בטן, וזה מה שאני צופה. אז אני יאכל את המילים שלי, אני לא הראשון ובטח שלא האחרון. ועכשיו לעיקר: לוחות הזמנים למשחקים נמצאים בקישורים הבאים:

gadotmi

New member
צפיה במשחקים

הם למישהו מכם בא לנסות ולארגן קבוצת חברים כדי שנוכל להגיע למקום כלשהו ולצפות במשחק הפתיחה (בלילה שבין חמישי לשישי) כדי לחגוג את תחילת העונה ???

Yo-man

New member
FOX הכריזו על המשחק שישודר

Tampa Bay נגד Washington נראה לי ש-METV זוכים בפרומיל הרייטינג שלי. ולגבי ההימורים והתוצאות - אני לא הייתי מספיד את מיאמי, על אף כל המשברים שהם עוברים. לדעתי יש לקבוצה הזו עוד מה לתת... אבל נראה.

למעלה