שידורי טלויזיה ביום הזכרון

שידורי טלויזיה ביום הזכרון

אני מאד מאוכזבת ממה שבוחרים לשדר בלכ הערוצים כולל הכבלים. לדעתי, ביום הזה, שסוף סוף יש הקשבה של ציבור גדול שרוב ימות השנה לא פתוח לענין, צריך לנצל את זה ולשדר שידורים על כל מלחמות ישראל. יש אוצר ענק של סטים דוקומנטריים שנעשו על ידי ישראלים וגם על ידי זרים. ויש גם כל כך הרבה סרטים על הקרבות והמלחמות והזמנים הקשים שעברו פה בארץ ב-70 שנה אחורה. למה לא לשדר את זה? משדרים שידורים חוזרים על אנשים שנפלו. זה מעליב. אף נופל לא צריך להיות בבחינת פקק שסוגר שעה בטלויזיה. שידרו את הסרט עליו פעם, אפשר עכשיו לשדר דבר אחר ואחרי יממה אפשר שידור חוזר. לדעתי הם פשוט מנצלים בציניות את היום הזה כדי לחסוך כסף על הוצאות שהיו נגרמות אילו היו עושים את זה כמו שצריך. לא יפה.

דווידו

New member
גם אני לא צופה בערב זה בשידורי טלוויזיה

מעדיף אני ללכת לטקס ביד לבנים בעירי לעצם העינין ,יום הזיכרון נועד ליזכור את הנופלים ולא לצייו את מילחמות ישראל לכן מין הראוי אכן לשדר סיפורים של נופלים ידוע לי כמה חשוב למישפחה שסיפור נפילתו של יקירםמסופר לעיני כל את סיפורי המילחמות אפשר לשדר(ואומנם עושים זאת)ביום השנה למילחמה איני חושב שכל סיפורי הנופלים שמשודרים ביום עצוב זה הם בשידורים חוזרים ועל תחשבי לוליטה שלעשות סיפורים על נופלים לא עולה כסף
לזכר כל הנופלים...... והם רבים שבזכותם אנו חיים במדינה זו

למעלה