שידורי ספורט באינטרנט

eladblum

New member
שידורי ספורט באינטרנט

איך אתם רואים את גמר הגביע מחר? יש למישהו פיתרון מהיר?

prizman

New member
איזה גביע? מה גביע?

אני הולך לראות ידידה שלא ראיתי כבר שבוע ורוצה לראות אותה בעירום, מה שלא יקרה כי היא לא מתעסקת עם גברים תפוסים.

ddevill

New member
עוד פעם ירדת על בקבוק ויסקי, אחי ????

סחטיין על הפנטזיות, אחי .....

ddevill

New member
היי אלעד

הבן אדם מסטול .... תתעלם !! שואלים אותו על כדורגל ומתחיל עם השטויות והפנטזיות שלו. אני חושב שיש לי בשבילך פתרון מהיר וטוב. יש אתר בשם MYTVIL ..... תעשה חיפוש, אם לא תמצא, אמור לי. בכל מקרה, הם מספקים את כל הערוצים (כולל אלה שבתשלום) עבור סכום סביר בחודש. בכל מקרה, הם נותנים לך 3 ימי ניסיון חינם.

Benkok

New member
../images/Emo150.gif ילדים לא לריב

לא רוצה כאן ריבים מפגרים כמו בפורום המזרח הרחוק... (ואם אני לא בכיוון, ותגובות ה"בקבוק וויסקי" שלך נאמרות בחברות ובהומור, אני מראש מתנצל...)

prizman

New member
לא חברות ולא נעליים

זה המשתמש שמכנה את עצמו כאן drdavid ומתוסכל מסיבות כאלה ואחרות. אל דאגה, אין לי כוונה להגיב אליו.

drdavid

New member
התכוונתי ברצינות

האדם הוא שתיין כרוני ופנטזיונר,... עצוב. חי לו בחדר עלוב ומספר עלילות עלי בבא. מישהו שואל שאלה על כדורגל בטלביזיה והמסטול עונה על בחורות ערומות - פתאטי. הפריחה הכי גדולה ב NANA היתה מסכימה לגעת בו עם מקל בלבד.....

drdavid

New member
זו האמת

הנ"ל עוד עלול לחשוב שמישהו חושש לומר את האמת

Benkok

New member
גם אני התכוונתי ברצינות

אתה מוזמן לשלוח לו מסר, מייל, פקס או יונה עם פתק, אני מבקש ממך להימנע מכל חיכוך איתו על גבי הפורום. כל הודעה לגופו של אדם, ולא לגופו של ענין, תימחק ללא הזהרה כשהשלב הבא יהיה חסימה מהפורום. מעניין ת'סבתא שלי אם הוא שתיין, פנטזיונר או בועל באפאלו בשעות הפנאי. תשמור את הריבים הילדותיים שלך לעצמך או לפורום המזרח הרחוק...שם לברי לא ממש מפריע שהפורום נראה כמו ארגז חול בשכונת מצוקה...

DDuke

New member
אתה צודק Benkok

אבל מצד שני, טוב לפעמים לדעת איזה טיפוסים מסתובבים כאן, רק לשם הזהירות. אתה צודק בקשר לכך שאת הריבים המטופשים שלהם רצוי שינהלו במקומות אחרים אבל מודה שגם אני הרמתי גבה כשראיתי את תשובתו עם הבחורות הערומות לשאלה על כדורגל באינטרנט. מה עניין מחט לתחת ??

Benkok

New member
לא רלוונטי...

אתה יכול לשאול מה השעה ואני יכול לענות לך גנן גידל גנן בגן... תשובה מטופשת? ברור...אבל היחיד שייצא כאן אהבל זה אני אם עניתי לך ככה... אני חושב שהנקודה ברורה וחבל סתם לבזבז עליה אותיות... הפורום פתוח לכולם וכל אחד יכתוב מה שבא לו. ברגע שזה מגיע לריבים אישיים זה כבר עניין אחר.

DDuke

New member
שניפגש בשמחות

טוב, לפחות הגענו לאותה מסקנה לגבי המשיב. ואם מותר לומר מילה בנימה אישית - אתה מנהל את הפורום בצורה מעולה - שתהיה לנו בריא וחזק ...

Benkok

New member
חן חן למתחנפן... ../images/Emo3.gif

ואם אנחנו בנימות אישיות - לענות תשובות לא קשורות זה מגוחך רק בקצת מלהשתמש ב3-4 ניקים שונים באותו פורום... שיהיה אחלה יום

prizman

New member
זה בסדר

כםי שכתבתי אין לי כוונה לפתוח דברים מכוערים ע"ג הפורום, לא כל אחד יודע להשתלב בסביבה בה הוא נמצא, בין אם מדובר בפורום או עיר, אלה החיים. לא נראה לי שיהיה לי מה להוסיף בנושא, בטח שלא להגיב.

למעלה