שידור חוזרררררררררררר- עכשיו

limorixr

New member
שידור חוזרררררררררררר- עכשיו

איזה כייף לחזור אחרוה עכשיו יש שידור חוזר בטח אתם רואים חיבוק

qt1

New member
../images/Emo93.gif היו לי אורחים מה היה היום?

סססססססססססססססססססססססבאסה!!! מחכה לזה כל השבוע , לכי תסבירי להם , ספרו מה היה פליז?

אז ככה

בפרק הראשון רפי היה חולה. פטרו אצלו בעבודה 8 אנשים והוא נהיה חולה (כנראה ) מזה וגם מזה שהוא מרגיש שמשו קורה עם אלה. את יואל לא הראו. אבל בפרק השני (שהיה המשך לראשון) הוא חזר מחו"ל אחרי שהחליט לרדוף אחרי מילי אביטל ומצא אותה עם מישו זקן, חזר לארץ בפרק השני ונהיה חולה. עכשיו,בפרק השני היא גם שלחה לו קלטת שבה היא מדברת ואומרת לו כל מני דברים לא דועים אבל הוא לא רצה לראות אותה ושבר אותה לפני שראה, הכניס למיקרוגל והתעלל בה. עכשיו, אלה מצאה עבודה ורפי רצה להפתיע אותה וסתם לטוס לחופש בחו"ל כמו שרוב האנשים בעבודה שלו עשו והזמין בספונטניות כרטיסים לזנזיבר. אלה דחתה אותו ואמרה שזה לא זמן מתאים כי היא מתחילה בדיוק לעבוד... במשך כל הזמן הזה אלה התראתה עם אלון והם אפילו התנשקו . רפי כל הזמן הזה היה חולה והסתובב עם מדחום בכיס (חחחח אני רק נזכרת בזה אני מתפקעת מצחוק..) ועם טרנינג וכובע צמר ולא מגולח אבל לאלה לא היה אכפת ממנו בכלל. אמרה לו אפילו שהוא " מביים פציעה" יעני רוצה שתתייחס אליו. פרק שני - הבוס החדש של אלה הציע לה לטוס איתו לחו"ל בקשר לשליחות בעבודה ואלה שוב אמרה לרפי החולה שהוא מביים פציעה כדי שהיא לא תטוס. רפי היה אצל הרופא והרופא אמר שהוא חושב שיש לו בעיות בחיים וכשיסדר אותם הכל יסתדר. דניאלה הזמינה את איתן אליה הביתה אחרי שתומר והחברה שלו חזרו וארבעתם שיחקו פוקר ערום. כשדניאלה הפסידה היא לא רצתה להוריד חולצה אז החברה של תומר שאלה אותה שאלה במקום. היא שאלה אם היא אוהבת את תומר ואובססיבית לגביו. דניאלה הפכה את השולחן ויצאה החוצה כשתומר אחריה. אח"כ הם ישבו על המדרגות , תומר אמר לה שהוא מצטער וחיבק אותה. בהמשך אותו היום רפי ויואל ישבו בבית קפה ודברו כשרפי מדד חום ויואל ראה שיש לו 40 מעלות ואמר לו ללכת הביתה - רפי התעלף.. פונה לבי"ח והראו את אלה מנשקת אותו ורפי אומר לה שהוא מצטער שהיא לא טסה בסוף אלה אמרה "זה שטויות, אני אוהבת אותך" חיבקה אותו והסתכלה הצדה ברגשות אשם.. ככה זה נגמר...

qt1

New member
יה איזה באסה שלא ראיתי... אני זוכרת

הכל... איזה מסכן רפי בפרק הזה , וואי...בטח שהוא מרגיש שמשהו אעפס מסריח קורה עם אלה , את זה עם האיש הזקן של נועה אני זוכרת במעורפל ממש מראים אותו? את הזקן? רגע, גם יואל נהיה חולה? את הקלטת אני זוכרת הוא דופק עליה כמו שניצל או משהו לא? וכן , אני זוכרת שהוא מכניס למיקרו ושרפי שואל אותו למה הוא לא ראה את הקלטת , לא זוכרת מה היה ההסבר שלו של יואל. סחטיין על הרופא של רפי
מה שאהבתי בסטריפ פוקר היה שהם צילמו את זה בהילוך איטי כשדניאלה הופכת את השולחן , זה קטע חבלללללללללללללל"ז!!!!!!! סוף הדרך... כן , אני זוכרת את אלה מלווה את רפי ומבטי אשמה עאלק אני אוהבת אותך...יאללה יאללה עם כזו אהבה לאן יגיע? נו שויין תודה על העדכון שושקה , עכשיו נראה מה יעל אוריילי כותבת ונשווה

האגס 1

New member
הפרקים של אתמול, ה-11 וה-12

ממחישים, בן השאר, את מה שכתבתי כאן לא מזמן על אלה. קשה לא להזכר איך בפרק השישי, פרק הארוחה עם אלון, ('אייר גיטרה' לפי שמות הפרקים בסדרה) היא יורדת עליו על כך שהוא רואה אנשים רק דרך נקודת המבט של עצמו - "העולם דרך הפריזמה של רפי" ולא מנסה לחשוב "מה עובר על האנשים האלה בתור סתם אנשים". והנה, כשרפי חולה, היא יורדת עליו בגלל שיש לה רגשות אשם על זה שעד שפעם אחת "יש לי משהו שהוא שלי, הנסיעה הזאת לחו"ל", היא צריכה להיות עם רגשות אשם על זה שהוא חולה. ואם זה לא העולם על פי הפריזמה של אלה, אני לא יודע מה כן. את נועה לא רואים בפרק הזה, וגם לא את הפסיכואנליטיקאי המזדקן שהיא שכבה איתו. למעשה לא רואים בכלל את יואל נוסע לארה"ב, רואים אותו רק כשהוא חוזר (בפרק ה-12) - אפשר להבין שלהפקה לא היה תקציב לצלם בארה"ב. לעומת זאת, הייתי מצפה בכל-זאת לראות מה נועה אמרה בקלטת הוידאו שהיא שלחה ליואל לארץ. לא שאני אומר שהוא היה צריך לחזור אליה אם זה מה שהיא אמרה, ויות רמז ה- אני לא מאמין שהיא אמרה שם היא רוצה לחזור, בטח היתה שם איזו התנצלות שמזלזלת באינטיליגנציה שלו - אבל תודו שזה מסקרן מה שהיא אמרה שם. כשהסיפור הז מסופר אך ורק ע"י יואל בע"פ ובדיעבד, ואנחנו לא רואים שום התרחשות בזמן אמת - משהו מהעוקץ של זה הולך לאיבוד, לכן היתה חסרה לי שם הקלטת של נועה. ובפרק הזה ראינו גם את דורון ומרים. הם נשארים לשמור על הבית של ההורםי של מרים, דבר שממחיש את פער המעמדות ביניהם. האלמנט הזה אומנם כבר הומחש לנו היטב, אבל כאן אנחנו רואים זוית אחרת שלו - דורון רוצה לגשת למכרז על הובלות, ואחרי שהוא משקיע את מיטבו הוא גם זוכה לקבל ערבות בנקאית גדולה שמאוד קשה להשיג אותה. מרים מתקשה להתלהב ונקרעת מבפנים - מכיוון שהיא רוצה, אומנם, לפרגן לדורון, אבל מאוד חוששת מהחיים בבית עשיר - מתברר שמזוית הראיה שלה יש פן מאוד מכוער לעניין, יש ל הטראומות ילדות איומות מהניכור הרגשי בבית ההורים שלה, ומהמחיר האנושי האדיר שצריך לשלם כדי לשמור על המעמד והכסף. היא פוחדת שדורון יהפוך לבן-אדם אחר, ושיקבל את התכונות המכוערות של אביה. ובשבת, השבוע - הפרק האחרון לעונה הרביעית.

אז... הפרקים של היום בצהריים:

קודם כל... אני חייבת להגיד שהיה היום פרק שאף פעם לא ראיתי
ו... זה היה ממש מוזר לראות פרק שעוד לא ראיתי כי לדעתי ראיתי את כולם פעמיים... <אבל היה כייף
> פרק 41- עמידת מוצא- בעיתון של רפי מתחילים לפטר אנשים והוא נהיה חולה. אלה הולכת לראיון עבודה בסמינר הקיבוצים אצל הדיקן... ושם היא רואה את אלון שמראה לה איך עושים טאי צ'י. רפי שעדיין מצוברח וחולה מחליט להפתיע את אלה וקונה זוג כרטיסים לזנזיבר... אבל היא מתקבלת לעבודה ולא יכולה לנסוע. לשירה התקלקל העכבר והיא מתקשרת להודיע זאת לאדי, <שרון אלכסנדר> שהיא לא קראה את המיילים שהוא שלח לה בגלל שהעכבר מקולקל. והוא מצידו מגיע תוך 24 שעות עם עכבר חדש ביד !!! <מתוק
>. דורון ומרים <לדעתי היא משחקת חרא...לא?!> שומרים על הבית של ההורים שלה. הוא מנסה את מזלו במכרזים שונים והיא מצוברחת מכך... כי היא לא רוצה בחור שיהיה דומה לאבא שלה. זה בערך מה שהיה בפרק..... מקווה שלא שכחתי כלום. פרק 42, הפרק שאף פעם לא ראיתי, והיה מצחיק ומשעשע מתמיד- לב של כוסית ! אלה חושבת שרפי "עושה את עצמו" שהוא חולה.... יואל חוזר מארה"ב אחרי שהוא ראה שם נועה עם החבר החדש והזקן שלה והלב שלו נשבר שוב.... דניאלה, עלמה <איה קורן
>, תומר ואיתן משחקים סטרייט פוקר.... דניאלה לא רוצה להתפשט כשמגיעה תורה ועלמה שואלת אותה שאלה במקום- אם היא דלוקה על תומר. דניאלה מתחרפנת והולכת... <מה שמסביר שכן... ורואים את איתן עם פרצוף כזה חמוד ומבואס. אני מתה על איתן
הוא כזה יפה... אני רוצה אותו אם דניאלה לא רוצה
> אלה צריכה לטוס מטעם העבודה.... רפי עדיין חולה. יואל ורפי יושבים בבית קפה, כשרפי לבוש במלא שכבות. הוא מודד חום ומתעלף. מגיע אמבולנס, הוא לוקח אותו לבית חולים.... אלה מגיעה ואומרת לרפי "אני אוהבת אותך". כמה נהדר.... טוב, זה בערך מה שהיה היום. מקווה שעזרתי, qt1

qt1

New member
אה כן הטאי צ'י ...

בהתחלה היא מגחכת כמו אינפנטילית ואח"כ מנסה..., אפשר להבין אותה זה באמת מביך אם את נמצאת ליד מישהו שאת חולמת עליו לעשות טאי צ'י ככה בחופשיות
זנזיבר, איזו חמודה הבחורה בחברת הנסיעות , אני זוכרת שקיוויתי שייצא ביניהם משהו כי היא כזו אמפטית אליו ואיזה באסה עם אלה , התגובה שלה השאירה אותי עצובה בשביל רפי האמת. כן חמוד אדי , מגיע עם עכבר לבית של שירה , זה דווקא קטע שאהבתי שמישהו פתאום אוהב את שירה - אותי זה מאוד ריגש. מרים משחקת מצוין , היא פשוט משחקת כל-כך טוב שאפשר לא לאהוב אותה כך שאני חושבת לפחות , היא נחשבת לשחקנית מאוד טובה , אפילו מעולה.איך את רוצה את איתן יעלי? הוא עצבני נורא , את אוהבת עצבניים? בטח שעזרת נשמה , שתיכן עזרתן לאללה , אוף אני מתה על רפי... שיהיה בריא
שבוע טוב בננות

למעלה