שידור חוזר - ביקור בפלורידה ו-NYC

• פותח הנושא neko
  • פורסם בתאריך

neko

New member
שידור חוזר - ביקור בפלורידה ו-NYC

מגיע לביקור עוד שלושה שבועות ב-NYC ל-5 ימים ומשם לפלורידה לשבועיים. אני חוזר על השאלה שלי: יש לאנשים הצעות לדברים מעניינים? שוב, הכל הולך, מה שבא לכם. רוצה להנות, רוצה לפגוש בחורות, רוצה לראות דברים מיוחדים - הכל. שפכו. כל הזמן מדברים על כמה NY ומיאמי נפלאות, בטח אפשר לעלות על כמה רעיונות מה לעשות שם.

Downy

New member
כ"כ קשה לערוך חיפוש בפורומים?

יש הרבה מה לראות ב-NYC או FL. במקום לפתוח הודעה נוספת "שידור חוזר",ערוך חיפוש בעצמך! אני גם מבינה שתודה היא מילת גנאי בימינו אלה.

neko

New member
למה תודה היא מילת גנאי?

אף אחד עדיין לא ענה כאן
אנשים שאלו במה להתמקד, אמרתי שאין משהו ספציפי, ומאז לא ענו לי.

neko

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif I'm losing u... ../images/Emo10.gif

ניקו יקירי, אני אנסה לבאר

אתה שואל על ניו יורק. ניו יורק זו העיר שיש בה הכי הרבה מהכל. אוהב בארים? יש! אוהב מוזיאונים יש? דיסקוטקים? יש! קניות? יש! מעצבים? יש! יש את כל האנשים, מכל הזנים, הצורות, השפות והנטיות שתבחר. אי אפשר לתת לך טיפים מה לעשות בעיר הזו, פשוט כי יש בה הכל! לכן אנשים שאלו מה הטעם שלך. אני למשל יכולה לתת לך טיפים על בארים שאני אוהבת, על המוזיאונים שלי, על המקום שלי בפארק, חנות הספרים האהובה עליי, חנות הדיסקים האהובה עליי והקולנוע שאני מחבבת. לעומת זאת אני לא יכולה להגיד לך איזה דיסקוטקים שווים יש, איפה אפשר למצוא בחורות ואיזה ספורט אתגרי יש בעיר. ניו יורק היא גם ענקית. אני מניחה שאתה מדבר על מנהטן. אבל יש גם את אפ-סטייט, ברונקס, קווינס, ברוקלין ואפילו ניו ג'רזי נמצאת במרחק יריקה של חובבן... עכשיו ההסבר היה קצת יותר מפורט? הרבה אנשים פה מכירים את ניו יורק וישמחו לתת לך טיפים. רק תעזור לנו, תן לנו כיוון...

neko

New member
אוקיי - האמת שכל מה שאמרת אני

אשמח לדעת (בארים שאני אוהבת, על המוזיאונים שלי, על המקום שלי בפארק, חנות הספרים האהובה עליי, חנות הדיסקים האהובה עליי והקולנוע שאני מחבבת.) אבל לא הייתי מתנגד להוסיף את הקטע של להכיר בחורות (הוא אפילו די מהותי בתור רווק הולל מחדש. נתחיל מבארים, מסעדות, ומקומות להכיר בחורות. זו נראית לי התחלה טובה
חוץ ממנהטן, אני אהיה אצל ידידה באזור QUEENS. ו
כמובן.

למעלה