שידור חוזר של הסדרה TAKEN

Majestic12

New member
שידור חוזר של הסדרה TAKEN

היום (יום ששי ה- 7/7) תשודר בשידור חוזר הסדרה "TAKEN". זו סדרה מדהימה בהפקתו של סטיבן ספילברג. היום ישודרו 2 הפרקים הראשונים, החל מהזעה 22:02. השידורים יהיו בערוץ סרטי-HOT (ערוץ 16 בכבלים). חובה !!!!!!!! למי שלא ראה, ולמי שכן ראה. סדרת הטלוויזיה הטובה ביותר בשנות האלפיים...

ufo doron

New member
כהה....

נחמד ביותר הדבר הזה אני אוהב ליראות סרטים מאוחר בלילה.... למרות שראיתי את זה לפני כמה חודשים

ע י ד ו2

New member
בתור

אדם שצפה בסדרה הזו, אני ממליץ לא לצפות בה. הסדרה בשלב מסויים נהפחת לאופרת סבון, והיא לדעתי סובלת מעודף קיטש שפילברגי, ומתקתקות. בעיקר בחצי(5 פרקים) השני שלה. NP - FAIRPORT CONVENTION - liege and lief

ronAdmin

New member
הסטוריה משופצת בנוסח הוליווד>>../images/Emo6.gif

והאמת יותר מוזרה מהנוסח ההוליוודי, איך שאני אוהב את הסדרות שרוצות לומר ראינו שמענו ועשינו כסף מהיסטוריה.

Majestic12

New member
היסטוריה משופצת כן...אבל

היסטוריה משופצת כן...אבל עם היד הגאונית של ספילברג....

ronAdmin

New member
אתה יודע מה מענין אותי, הקשר בין

מענין אותי מאוד האם ישנו קשר ישיר בין מטס ה-19 לטיסת ה-FOO, ועוד משהו מענין ראיתה פעם את התמונה של הקצין שהוביל הטיסה, יש בו משהו מוזר משהו מסתורי, אגב הוא היה היחידי בעל ניסיון קרבי ובניווט באזור. ובקשר לסדרה המדוברת חשבתי למה רק על טייסת ה-FOO ועל טיסת 509 עשו את הסרט לא מגיעה גם למטס ה-19 קטע בסדרה, אני מאמין שישנו קשר בין המקרים.

Majestic12

New member
לגבי השאלה

אני לא מכיר כל כ לעומק את מה שהוביל ליצירת הסדרה, כך שאני לא יכול לענות על השאלה ששאלת. מדובר בסדרה המתבססת על אירועים אמיתיים, אבל בתוך סיפור דמיוני. איני יודע אם לחפש הקשרים חבויים בסדרה, אבל בכל מקרה, אני לא הכתובת.גילי מנהלת את פורום סטיבן ספילברג, ואני מציע לך להפנות את השאלה אליה. בכל מקרה, היא בקיאה הרבה יותר ממני בתחום זה.

ronAdmin

New member
לא מעניינת אותי הסידרה, יותר מציאות

האמת אני לא מוצא עניין בסידרה הנ"ל אבל לפי דעתי בתור סדרה זה נחמד. רק שישנו את מספר הגופות מ-5 ל-19 גופות ולא מדובר בדיוק בצלחת מעופפת מדובר בגוף בעל שישה צלעות בצורה צלחת מעופפת, וזה על פי דוח סופי של ה-FBI משנת 1947 שפורסם בשנת -1993.

Majestic12

New member
אכן אתה צודק - אבל בכל זאת

לבסוף זו סידרה שלא היתה אמורה להיות היסטורית, אלא במרומז. וכמובן שספילברג הכניס הרבה דמיון, ועטף את כל העניין בסיפור דמיוני.

Gilliana

New member
מתומרת "קרס" להיות קומונה?

קודם כל - מה ההבדל בין קומונה לפורום למעט ההבדל הטכני שקומונה ניתן לפתוח ללא התערבות תפוז? ושנית - מה הכוונה ב-"קרס"? למה המעבר מפורום קומונה (שלא היה ולא נברא במקרה זה) הוא בגדר קריסה?

למעלה