שידור ישיר מפסטיבל כרמיאל

שידור ישיר מפסטיבל כרמיאל

נו, כמובן, מי שלא כאן מפסיד... נכון, מופע הפתיחה היה קצת מאכזב אך כל השאר, לדעתי, מעל למצופה. באו המונים, האמפי היה מלא, מגרשי הטניס, בשעה 04:30, כשעזבתי אותם, היו מלאים עם ארבעת המעגלים שמכסים את כל השטח. בהרקדת ה"ריקודים שאני אוהב", במתנ"ס היו המונים שרקדו, גם בריקודים לצעירים היה שוקק, בקיצור כרמיאל על המפה ומי שמפחד מפסיד בגדול. לאחר מופע הפתיחה צפיתי במופע "אהבתיה" אותו הפיקה שוקי הופמן, המנהלת האמנותית של "מחולה" ירושלים והיה יוצא מהכלל הנחיה מעולה, ריקודים אחד אחד מעולים, גם בביצוע וגם בכוריאוגרפיות, בקיצור אין מילים לתאר. הבוקר צפיתי ב"תאטרון השחור" שהיה כאן גם לפני מספר שנים, האולם היה מלא עד אפס מקום והמופע היה "מופע מעולם אחר". נו מה עוד אוסיף לכם? עוד שעה תתחיל התחרות המחול העממי עוד 11 ריקודים חדשים שאת דעתי עליהם אתם יודעים (לא שהם לא יכולים להיות יפים וטובים, אבל בגדול הם מיותרים. סיפרו לי שבהעדרי הפורום "משתולל", עוד לא הספקתי לראות הכל אבל אני מקווה ש"לא כצעקתה", אתם חברה טובים נכון? אז נא לא להשתולל... למחוק הודעות סוררות אוכל רק ביום שני הבא אז נא לא לנצל את הפירצה!!!!! להתראות בפסטיבל. מי שלא תיכנן לבוא עדין יכול לשנות את החלטתו!!!

כן שכחתי ביטחון

לדעתי העניין מטופל בצורה מעולה. השטח מגודר, בכל מקום בדיקות כראוי, יש המון אנשים ובכ"ז אין פקקים.

לירון מישר - אני שמחה שאתה נהנה

מאד נחמד שאתה מעדכן אותנו על הנעשה שם בכרמיאל - המשך לכתוב לפחות כך יש לנו אינפורמציה ממקום ראשון. ד"ש לכל החברה הרוקדים והמרקידים, נקווה שבהמשך יהיה גם כן מלהיב. לגבי הפורום - צריך לעשות משהו בנוגע ל"אורחים" לא רק שהם ממשיכים לגדף, וליצור אוירה מאד עכורה, אורחת מסויימת מצאה שיטה חדשה, היום זו אני מחר אולי זה יהיה אתה? האורחת נכנסה כאורחת בשמי "עדה המקורית" רק ההבדל הוא שכשאני נכנסת לפורום אין כוכבית אדומה (בזכות היותי חברה) וכך יצא שהיא החליטה לכתוב אל מירי בשמי - למרות שכידוע לך אני ירדתי לגמרי מנושא "מירי"- נו אז מה דעתך על השיטה? מחר מישהו אחר יופיע כאורח בשם "מירי לוי" ויפנה אלי - למרות שאין הדבר כך - וזה יהיה משהו משהו, כל אורח ישתמש באותו השם של חבר שמילא כרטיס ולא נוכל להבחין בין מי למי ויהיה ממש בלגן בפורום? נראה לך? חופשה נעימה! עדה

dw2322

New member
שאלות: מופע הסיום ומזג אויר

1. האם אתה (או כל אחד אחר) יודע מה אמור להיות במופע הסיום (באמפי, 21:30) ביום חמישי? האם, עקרונית, שווה להכנס ולראות? בהנחה שכן, האם הוא שווה את מחירו? בהנחה שכן, האם מישהו מסוגל לארגן 3-4 כרטיסים בהנחה (מתכנן להגיע עם עוד 2-3 חברים). 2. איך מזג האויר שם השנה, בעיקר בהקשר הלחות? (בהקשר הריקודים אחרי חצות במגרש הטניס) 3. איך היו ריקודי הותיקים (מתוכנן כזה בחמישי בחצות) והשירה בציבור (כנ"ל)?

המשך מכרמיאל

תחרות המחול העממי על שם אושרי חבר התנהלה הפעם באולם הספורט הממוזג ולא במתנ"ס כבשנים עברו. התחרות אוגנה למופת ומבחינת הפקה קיבלה אצלי ציון 9 (10 אני כמעט אף פעם לא נותן), אבל באמת היתה מאורגנת למופת. הריקודים היו "קצת" פחות טובים וזה בלשון המעטה. בגדול זו היתה "נפילה" (לדעתי). גדי ביטון זכה והיה, כמובן, בעננים הריקוד שלו "הלהקה" במקום השני זכתה מיכל הבלונדינית (רוקדת עם אסף בזמן האחרון, לא יודע את שם משפחתה), במקום השלישי חברתו של אורן הללי (נועה). בתחרות הכוריאוגרפיה זכה אורן הללי עם ריקוד דייגים יפה (לא הספקתי לראות את כל התחרות). במקום השני זכה בנה של שוקי הופמן שגם זכה במקום הראשון בביצוע ובמוסיקה. כל הכבוד לו ושוקי היתה בעננים. ואשר לשאלותיך: 1. מופע הסיום, כרגיל, "כרמיאל 2002" מיטב הריקודים שנוצרו בשנה האחרונה על ידי מיטב הכוריאגרפים. פסיפס מופעים מרהיב. לגבי כרטיסים, כידוע, מחיר מוזל זה רק לפני הפסטיבל, ולכן יש לקנות המחיר מלא, לא נורא. 2. מזג האוויר השנה יוצא דופן לחיוב. אמנם לח אבל יחסית לשנים עברו פחות חם, יש משבי רוח ובהחלט יותר נעים מבעבר. 3. גם הערב יש נוסטלגיה במתנ"ס וגם מחר (יום חמישי). מחר אני מארגן אותו וכמובן מקווה ומאמין שיעבור יפה. 4. להתראות 2.

dw2322

New member
תודה על העדכון מהשטח ../images/Emo98.gif

כמה זמן נערכים ריקודי הנוסטלגיה? (בונה על השירה בציבור זמן מה ואז לעבור אליהם). האם יש הסדרי תנועה מיוחדים השנה בכרמיאל? (שנה שעברה אפשר היה פשוט לחנות במרחק רבע שעה ממגרשי הטניס וללכת ברגל)

המוסיקה נמשכת כל זמן

1. שיש רוקדים המעונינים להתנועע לצליליה 2. כמדומני שמשעה 17:00 אין כניסה לרכבים לעיר אלא בהסעות ממגרשי החניה.

מסכימה איתך, ירון!

ירון וחברי הפורום. בקר טוב ! אני מסכימה גם הפעם איתך, על התרשמותך מארגון התחרות המחול העממי ע"ש אושרי חבר שנערכה בכרמיאל (ולא על איכות הריקודים), ומצטרפת לדעתך כי "התחרות אורגנה למופת ומבחינת הפקה קיבלה אצלי ציון 9 (10 אני כמעט אף פעם לא נותן)" כדבריך. בא נתפשר ירון על ציון 9+ . בסדר. אני רק מבקשת להוסיף את הקטע החשוב והרלוונטי ביותר שעל כל מערכת ההפקה ניצח הפעם אלי רונן שהשקיע עמל ויזע רב, להפיק תחרות כה יפה ומסודרת ושקיבלה משוב חיובי ביותר מהמתכנסים באולם ומעשרות הרוקדים המשתתפים. אגב - את ההפקה הטכנית ניהל אבי ורדי וגם לו תשואות. הסדר באולם, ההנחיה האדירה של דן כנר, איכות המיזוג באולם, הכל עבד כמו שעון - ועל הכל מיטב הברכות לאלי רונן. נקווה שתמשיך במסורת זו גם בשנים הבאות. מירי.

עוד על תחרות המחול !

מלבד השבחים והברכות שאותן הרעפתי להפקתו של אלי רונן, הדבר החשוב ביותר זו ה"תחרות מחול השנתי ע"ש אושרי חבר", ובוודאי אתם רוצים לדעת מי זכה בתחרות ומי הסתפק במקום שני וכן הלאה. כמובן שמידע על התחרות לא תמצאו ב"מעריב" או "ידיעות", אולי "ב"רוקדים", אך עד צאת הגליון הבא, יזרמו עוד הרבה שופכין בירקון. אז בשביל זה אני כאן: להלן: במקום הראשון זכה גדי ביטון בריקוד מעגל הנקרא "הלהקה". במקום השני זכתה מיכל שאמי בריקוד זוגות : "ברכת הארץ". במקום השלישי זכתה נועה רימון בריקוד מעגל : "כל הנחלים". במקום הרביעי זכה חיים אוחיון בריקוד זוגות : "שוברת גלים" במקום החמישי זכו במשותף : "בוא אלינו לים" - מעגל - בארי אבידן "שמור לי אלי" - מעגל - אורן הללי, "נעימת האהבה" - זוגות - רון ניסטל. במקום השישי זכו במשותף : "השנה אינשאללה" - מעגל - אייל עוזרי, יחד עם "יין אדמדם" - מעגל - יהודה עימנואל. השתתפו בתחרות 11 ריקודים שעברו את השלב המוקדם. ברכות לזוכים למפיקים ולמשתתפים ולאלי רונן הגדול מכולם ! מירי.

אם כך אז זאת ההזדמנות

כחבר ארגון המדריכים וכאחד שלא פעם נפגע מהפעילות של הארגון, אני רוצה לנצל הזדמנות זאת לומר לכולכם את דעתי. רוני סימן טוב עשה ועושה באירגון מה שאיש לא עשה לפניו. לדעתי הוא העלה את פעילות האירגון ואת רמתה בהרבה הרבה דרגות מעל מה שהיה לפניו (מבלי להמעיט בערכם של קודמיו). הדברים ניכרים, כמובן, במה שכולנו רואים בפסטיבל כרמיאל, אך זו רק גולת הכותרת ובמשך כל השנה יש עוד הרבה הרבה פעילויות ושינויים שיש לזקוף לזכותו. כמובן שיש לצידו אנשים יקרים (שגם אליהם יש בליבי על התנהגות לא נאותה כלפי המפעל שאני מנהל), אשר עושים לצידו של רוני עבודה נפלאה וללא תמורה כספית משקיעים מזמנם היקר (וגם מכספם) כדי לשפר אתפעילות האירגון. אם אמנה שמות: אלי רונן, לאה משאל, מוטי בן יעקב, אבי ורדי ולצידם עוד מספר שאולי לא בולטים כמותם. אני מסיר כובעי בפניהם! ידוע לי שיש בין חברי הארגון המרננים (בלי קשר לשם "רונן") ומתלוננים מאחורי הגב ולכן מצאתי לנכון להעיר שגם אני נפגעתי לא פעם ובהחלט לא בצדק (לדעתי) אך לכל המלינים אין לי אלא לומר "תלו קורה מבין עינכם, הסתכלו בצורה אוביקטיבית, ללא מניעים אישיים והסירו כובע!

למעלה