שידור משחקים בטלויזה !!!

gadotmi

New member
שידור משחקים בטלויזה !!!

להלן השידורים למחזור הפתיחה: השידורים של ESPN: בלילה שבין חמישי 9/9 לשישי 10/9 משדרים החל מ 04:00 (שעון ישראל) את INDIANAPOLIS COLTS VS. PATRIOTS (צריך להיות משחק סבבה). בלילה שבין 12/9 ל- 13/9 משדרים החל מ 03:30 (שעון ישראל) את KANSAS CITY CHIEFS VS. DENVER BRONCOS. בלילה שבין 13/9 ל- 14/9 משדרים החל מ 04:00 (שעון ישראל) את GREEN BAY PACKERS VS. CAROLINA PANTHERS. כל אחד מהמשחקים הללו משודר בשידור חוזר ביום שלמחרת (שישי אחה"צ 10/9 המשחק הראשון, ראשון 13/9 אחה"צ המשחק השני, שני 14/9 אחה"צ המשחק שלישי) בשעה 17:00. METV משדרים ביום ראשון שני משחקים: ב 20:00 את טנסי נגד מיאמי. ב 23:15 אנ ניו יורק ג'איטנס מול פילדלפיה. לא ברור אילו שידורים חוזרים (אם בכלל) הם ישדרו, זה לא מופיע באתר שלהם. למידע: באתר של METV מודיעים בכל שבוע אילו משחקים יהיו לשבוע הקרוב. באתר של ESPN יש לוח שידורים מלא לכל התקופה הקרובה... האם למישהו בא להתכנס יחדיו במקום כלשהו לצפיה קבוצתית במשחק INDIANAPOLIS COLTS VS. PATRIOTS כדי לחגוג את פתיחת העונה ??????

Yo-man

New member
מצטער, 4 בבוקר זו לא שעה בשבילי

פעם כן, אבל עכשיו אני לא יכול להרשות לעצמי להתפזר ככה בלילות. את משחקי יום ראשון אנחנו רואים בקבוצה קטנה של חברים, אבל אני משער שנוכל פעם ב... להיפגש למשחקי יום ראשון שיהיו טובים במיוחד. לא שאני שולל את הרעיון, חלילה, מי שמעוניין, ב"אוונגרד", בסניף רמת החייל יש יופי של מסכים, הם פתוחים 24 שעות ביממה, יש להם אוכל מעולה ודי נוח (וריק) שם בלילה. אם יש מי שהולך תודיעו כאן, ומי שיתאים לו לבוא - welcome.

לללללללללללאאאאאאאאאאאאאאאא....

רק לא אוונגרד. תיזהרו מהמקום הזה. שנה שעברה הלכנו לראות שם את הגמרים של ה-AFC וה-NFC. למרות שסגרנו איתם מראש את כל הפרטים (שעה, כמות אנשים, חדר פנימי וכו'), הם היו על הפנים. לא התכוננו אלינו. בחדר הפנימי לא היה סאונד כך שאת רוב המשחק הראשון העברנו ללא סאונד. בסוף המנהל (שאיתו סגרנו מראש) העביר אותנו לחדר הגדול. למשחק השני הוא כבר ניתק לנו את הסאונד ושם מוזיקה בטענה שיש לו עוד לקוחות שצריך להתחשב בהם (שניים וחצי שולחנות- יום ראשון באחת לפנות בוקר). בסוף התחפפנו איש איש לביתו. בקיצור, אם רוצים לראות בקבוצה, תעשו לעצמכם טובה ואל תלכו לשם. אני בטוח שיש כאן חברים שזוכרים את אותו ערב "נפלא".

gadotmi

New member
אוונגרד

עדי, לא רק לך יש זכרונות לא טובים. כבר סיפרתי ליורם את כל מעללי אוונגד מאותו לילה אומלל של גמרי ה AFC וה NFC, למרות כל התאומים והטלפונים..

לפי מה שאני זוכר ...

הייתה קבוצה גדולה של אנשים מישראל שראתה את הסופרבול בפיצ'ר בהרצליה , לפי סיפורים שלהם הם נורא נהנו והיה הכל אחלה ... תבדקו את העניין ...

אם זה המקום שיש בו מסך קולנוע

ענק אז אכן היה מעולה שם בסופרבול. אחרי הנפילה בגמרים, לסופרבול כבר חיפשנו מקום אחר. בקיצר, אל תעיזו להגיע לאוונגרד. אחרי אותו לילה (ושוב, נסעתי לשם במיוחד לתיאום) לא מגיע להם שקהילת הפוטבול הקטנטונת שלנו תפרנס אותם.

gadotmi

New member
פיצ'ר לעומת אוונגרד

אורן, אתה ועדי מדברים על אותו התארגנות. עדי היה זה שתאם את האוונגארד וזו היתה נפילה (לפי התאור שלו). בעקבות האכזבה היתה פניה (על בסיס אותה קבוצת אנשים) לצפיה הפיצ'ר ושם היתה הצלחה גדולה. אם היית שם (אני מתכוון בספורבול), אתה בוודאי זוכר.. מקווה שגם השנה תהיה עונה מוצלחת ויהיו משחקים שבשבילם יהי שווה לארגן צפיות קבוצתיות שכאלו. גדי

הפיצ'ר לא הייתי מכיוון ...

שהייתי ביוסטון בדבר האמיתי . אך מכל מי ששוחחתי איתו , סיפר שהוא נהנה בצורה יוצאת מגדר הרגיל . אני עוד בטוח שיהיו המון משחקים העונה שאפשר להתארגן בינהם .

כן ...

החוויה הגדולה של החיים , חבל על הזמן . בחתונה שלי אני לא יהנה ככה
אגב אתמול הייתי בג'ילט סטדיום , וחייב לומר שדי מעצבן כל הטררם שעשו לנו שם עם הזמרים (למה לעזאזל דוחפים את אלטון ג'ון לכל חור ?!) , דרך השיווק שלהם מתחילה לעצבן . אבל היה נחמד כמובן , המשחק היה נהדר ... ולאדג' יש ידי ספגטי

וואוו. אני הייתי בגמר NFC

בעונת 2000. אשמח לשמוע פרטים על המשחק, האווירה, תמונות וכו'.

AntiUltras

New member
וב-FOX משדרים את טמפה נגד וושינגטון

ביום א' ב-20:00 ב-ESPN אגב משדרים גם פוטבול מכללות במוצ"ש ב-4:00 אלאבמה נגד מיסיסיפי

למעלה