שידור משחקים בפאב מאש

MASHPUB

New member
שידור משחקים בפאב מאש../images/Emo72.gif

בכל יום ראשון משדר פאב מאש מספר משחקי פוטבול כולם מוזמנים להגיע!! משחקי יום ראשון 7.11 20:00 New York Jets v Buffalo 20:00 Philadelphia at Pittsburgh 20:00 Arizona at Miami 23:05 Chicago at NY Giants 23:15 St Louis v New England להזמנות ומידע נוסף 03-6051007 פאב מאש דיזינגוף 275 ת"א

Yo-man

New member
פאב יקר - הפרסום בתפוז אסור

לפחות לא באופן הזה, בתוך ההודעות. אני לא מוחק את ההודעה, כי יש בה קודם כל מידע רלוונטי שיכול לעניין את החברים פה, אבל אנא, בפעם הבאה אנא בקש ממני לפני פרסום הודעה כזו. עכשיו, אחרי שהבהרנו את ההליכים האדמיניסטרטיביים של הפורום - אולי תוכל לגלות לנו איזה חיבור יש לכם שם שמאפשר הקרנה של 3 משחקים באותה שעה ?

ואני מציע יורם שאם עד

יום ראשון בצהריים הם לא עונים לשאלה המאוד חשובה ורלוונטית שלך, תמחק להם את ההודעה. לא כדאי לאפשר להם לפרסם ובסוף אנשים יגיעו לשם סתם.

MASHPUB

New member
בהמשך להודעתך

קודם כל תודה על העידכון, לא ידעתי את החוקים מאחר ואני מודיע על השידורים בכל הפורומים ומעולם לא ניתקלתי בבעיה. המטרה היא סה"כ לקדם את הענף ושיותר אנשים יבואו לצפות במשחקים ביחד במיוחד אלו שאי אפשר לראות בכבלים ובלווין. העסק עובד בצורה כזאת : לפאב מאש מערכת יחידה בארץ הכוללת 8 צלחות לווין הממוקמות על גג הפאב. הדבר מאפשר קליטת אלפי ערוצים מכל העולם שאינם נקלטים בישראל ובלעדיים לפאב בארץ. מדובר כמובן לא רק בפוטבול אלא גם בכדורגל, כדורסל, רוגבי ואיגרוף מכל הליגות בעולם. בפאב מותקנת מערכת של 5 מסכים בגדלים שונים במעגל סגור המאפשרת להראות 5 משחקים שונים בו זמנית ומאפשר ללקוחות לראות את קבוצתם בשידור חי וגם להתעדכן בו זמנית במצב הקבוצות האחרות. כך למשל אני יכול להרשות לעצמי לשדר 5 משחקי פוטבול בו זמנית ולתת ללקוחות חוויה מיוחדת שלא יקבלו בשום מקום אחר. לענייננו, בתור מנהל הפורום אשמח להגיע איתך להסכם כלשהו של מפגש שבועי של חברי הפורום לצפיה משותפת במשחקים(אתה מוזמן להיכנס לפורומים אחרים של כדורגל כדורסל, ורוגבי ותמצא שאנו בקשר מתמיד עם עשרות מחנות אוהדים שנפגשים לראות את קבוצתם על בסיס שבועי באווירה נהדרת על מסכי ענק עם סראונד של איצטדיון ונהנים מהנחות וצ'יפורים מיוחדים לחברי הפורום) ולעזור במה שניתן כדי לקדם את המודעות לספורט בארץ. אני מזכיר לך שיש לי את היכולת לשדר את רוב המשחקים בכל מחזור ולכן האפשרות להגיע ליותר אנשים גדולה יותר בניגוד לכבלים שמראים רק משחק אחד או שניים בשבוע. הפוטנציאל הוא עצום, צור איתי קשר אם אתה מעוניין. ושוב תודה שלא הסרת את ההודעה, דודו 050-5757515

Yo-man

New member
או, זו תשובה !

לפני שבוע שודר משחק משעמם בין קרולינה לסיאטל, שהיה לכל הדעות בלתי מעניין בעליל, בעוד שבאותה שעה שודר המשחק של המחזור בין ניו-אינגלנד לפיטסבורג. אני בטוח שאם היינו יודעים על האופציה אז, הייתה זוכה לפגוש את רובינו כבר ביום ראשון האחרון. אני אדבר איתך בטלפון הערב או מחר, ונברר כאן, בפורום, למי אין FOX בבית ורוצה לראות את פילדלפיה (הבלתי מנוצחת העונה עד כה) נגד פיטסבורג (שוברת הרצפים מהשבוע שעבר). תודה על המידע דודו, ניפגש בקרוב.

ranatz

New member
יורם תן לו לתת לנו מידע

פרסומת או לא לא, כל חובבי הפוטבול ישמחו לדעת על עוד אופציות לראות משחקים בייחוד כמו המקרה של שבוע שעבר.

gadotmi

New member
בוא נראה לבחור מה זה ארגון.....

אצלנו, שלא כמו "סתם" אוהדים, יש ארגון, סדר, הפעלת " פיצי ידע" והגעה למתענינים פוטנציאלים באופן שאינו מוכר במחוזות אחרים. כמובן שהמשמעות של הפעלת הסוכנות המשומנת שלנו היא לא סתם "לפרסם" את עובדת קיומו של פאב כזה או אחר, אלא להגיע להסדרים ברורים לגבי עלויות המקום לכל מי שיגיע עם "הוכחת שייכות" לחבורתינו המופלאה והיחידה במינה - באופן כזה נגיע לאוירה קסומה, כאשר אין ספק שכולם יוצאים מורווחים. זה גם מה שהיה בהתארגנות לקראת הצפיה בסופרבול בסוף העונה החולפת (כדי שלא יחשבו בטעות שאני עושה פרסומת למישהו אני לא מזכיר את שמו של המקום שבו התקיימה הצפיה בסופו של דבר). יורם - אני אתך !!!!! אם צריך סיוע באדמיניסטרציה וארגון - תגיד לי .

shlomys

New member
מעניין

למרות שהמשחק המועדף שלי יהיה המותח מכולם - ברס-גיאנטס (יבוא יום שזה באמת יהיה משחק העונה)

JakeTheSnake16

New member
רגע, אז אפשר לראות שם כל משחק?

בתאוריה, אפשר לבחור ממש איזה משחק לראות? איזה ערוצים באמת קולטים שם? מה האפשרויות? ואיך מחליטים מה לראות?

Yo-man

New member
היום נדע הכל

אבל מהשיחה איתו בטלפון הוא אמר שהוא מחובר ל-5 צלחות לווין שנמצאות על גג הבנין של הפאב, והוא אשכרה יכול לבחור כל ערוץ אמריקאי (אני משער שמלבד pay per view) היום נבדוק אותו בציציות ומחר נחזור עם מסקנות.

ofribecker

New member
האם אפשר גם

לראות אצלכם משחקי קולג' פוטבול? יש לכם את ABC? או את CBS? אם יש, אז אני כבר מזמין לעוד 13 יום (שבת 20 בנובמבר) לראות את מישיגן באוהיו סטייט. זה בשעה 20:00 שעון ישראל. אפשר יהיה לארגן חבורה בשביל המשחק הזה כי הוא אחד הגדולים ביותר שיש כל שנה בקולג'ים ויש כמה וכמה אוהדים של שתי הקבוצות בישראל.

ofribecker

New member
תודה יורם. חשבתי ש

הפאב בעצמו נכנס מידי פעם לפורום וייתן את התשובה כאן, אך אם אתה יכול לתת אותה מהר יותר, סבבה. אני מסתכל קדימה ללצפות במשחק הזה (בתרגום חופשי...).

Yo-man

New member
לצערי לא אוכל להצטרף אליך ב-20

כי בדיוק באותו יום אני מגיע לפושקר ליריד הגמלים הגדול (ואני מניח שהגמלים לא יודעים לשדר פוטבול, על אחת כמה וכמה פוטבול מכללות...) בכל מקרה אם הוא לא יענה לך עד מחר בבוקר או מאוחר היום בלילה, אני אענה לך. תהנה מהמשחקים (ראית את ASU עכשיו, דרך אגב ? היה גדול)

למעלה