שידור עונה 2 - עדכון

sevenofnine

New member
שידור עונה 2 - עדכון../images/Emo124.gif

מבדיקה עם מקורבים בהוט מתברר שעונה שנייה של האוס תשודר רק בחודש אפריל 2006 ולא לפני. קצת רחוק אבל לפחות הם אישרו שהיא נרכשה ותשודר בערוץ.

pink panther 8

New member
אוי לאאאא

אבל הם אמרו שהיא תשודר בפבואר!! אוף איזה באסה!! עובר יותר מדי זמן עד שהם משדרים את העונה השנייה איזה מרגיזים!!

pink panther 8

New member
בואו נקווה שלא!

שישדרו את האוס יותר מוקדם!!!! אני מתפשרת על פבואר לא על אפריל פיכסה אפריל זה מאוחרררר!!! טוב שכבר נשכח חלק מהפרקים שהיו בעונה הראשונה ממש לא חכם מצדם!

sk8er grrl

New member
חחחח... כן!

איזה מעצבן זה יהיה לחכות... ואם זה יהיה בפברואר, זה יהיה בדיוק שאניעוברת דירה וזה יהיה נחמד למעבר... חחח... ראיתי בשירשור למטה שאת מחולון... איפה את לומדת?

lorien

New member
מישהו יודע

אם ישדרו את זה גם ביס? כאילו, סביר להניח שכן כי הם בטח מודעים לפוטנציאל הרייטינגי של הסדרה אבל השאלה מתי?

sk8er grrl

New member
אני יודעת שעכשיו זה משודר גם וגם...

אז אני מניחה שגם העונה השניה תהיה אותו דבר...

זהו, אז אני מתנתקת מהוט!

הם כאלו מגעילים ואני יודעת שזה לא הפורום המתאים אבל ממש סבלתי מהם בארבעת החודשים האחרונים והם חייבים לי פיצוי. הם רצו לתת לי חודש אחד חינם אבל פרנציפ אני לא מוכנה להיות מחוברת אליהם. ובהתחלה חשבתי שהם מביאים את העונה השניה בפברואר אז אמרתי נו... בסדר נהיה מחוברים אליהם עוד חודשיים וזהו. אבל עד אפריל??????? עד אפריל אני יכולה להשיג את כל הפרקים של העונה השניה אתם יודעים איפה ואיך (אסור להגיד). שניים כבר יש לי, וזה לקח לי רק שבועיים!

pink panther 8

New member
זה ל אאותה איכות...

הוט היא חברה שווה ביותר! ת'אמת יס לא שווה יותר מהוט ממש לא ההפך הוט שווה יותר מיס...

זה הגיוני דווקא

[מבחינת הזמן שייקח להם להביא, לתרגם וכו'
באמריקה אאל"ט הם רק בפרק 15.] למרות שזה באמת רחוק

pink panther 8

New member
תרגום זה עניין של חודש בדיוק..

חבל אבל הם צריכים למהר כל עוד הפרקים של העונה הראשונה עוד טריים במוח אחרת אנחנו נתבייש למשך 4 חודשים לא נזכור מי נגד מי והעונה השנייה לא תלך טוב מבחינת ההבנה וההקשר... אני חושבת עם הם מעלים את העונה באפריל הם צריכים להריץ את העונה הראשונה שוב לפני התחלת השידורים של העונה השנייה לא חושבים?

למעלה