שידרגו את השטות הזאת בשיאומי..

רוב הזמן נח

Well-known member
1112.gif

היה לפני זה סתם עיגול עם נקודות כמו חייגן טלפון ישן. והיה צריך לתת עוד שלב אחד מעבר לנקודות להגיע ל-12 ואז היה מופיע חתול קטן.

יש לזה מטרה כלשהי?

מוטי חוף

Well-known member

לוייםLEVIM

Well-known member
צפה בקובץ המצורף 61022

היה לפני זה סתם עיגול עם נקודות כמו חייגן טלפון ישן. והיה צריך לתת עוד שלב אחד מעבר לנקודות להגיע ל-12 ואז היה מופיע חתול קטן.

יש לזה מטרה כלשהי?
הקודם היה של אנדרואיד 11
החדש של אנדרואיד 12
זה האייקון הרישמי שלהם
תתחדש
איזה דגם יש לך?

רוב הזמן נח

Well-known member
בשיאומי יש אפליקציה מובנת די טובה ללכידת מסך. אפשר לצלם בוידאו מה שיש על המסך. הבעיה היא שאפשר לצלם בקצב פריימים של 15 , 24 או 30 פריימים לשניה. לא יכלו לעשות אפשרות של 25?

בישראל השידור הוא 25 פריימים לשניה. אם אני לוכד איתה וידאו כזה, צריך 25. אחרת התוצאה תהיה עם כל מיני בעיות.

לוייםLEVIM

Well-known member
בשיאומי יש אפליקציה מובנת די טובה ללכידת מסך. אפשר לצלם בוידאו מה שיש על המסך. הבעיה היא שאפשר לצלם בקצב פריימים של 15 , 24 או 30 פריימים לשניה. לא יכלו לעשות אפשרות של 25?

בישראל השידור הוא 25 פריימים לשניה. אם אני לוכד איתה וידאו כזה, צריך 25. אחרת התוצאה תהיה עם כל מיני בעיות.
להקיש על אפליקצית מקליט המסך >> להקיש על אייקון פיליפס >> קצב פריימים 15FPS/24FPS/30FPS תבחר מה שאתה רוצה >> ללחוץ על הX וזהו
אתה תחליט איזה FPS שאתה רוצה אם זה 24 ולא 25? אז מה כבר קרה בסך הכל מדובר בצילום חומר שבטלפון
בטלויזיות יש 60/90/120/144/165

נערך לאחרונה ב:

רוב הזמן נח

Well-known member
להקיש על אפליקצית מקליט המסך >> להקיש על אייקון פיליפס >> קצב פריימים 15FPS/24FPS/30FPS תבחר מה שאתה רוצה >> ללחוץ על הX וזהו
אתה תחליט איזה FPS שאתה רוצה אם זה 24 ולא 25? אז מה כבר קרה בסך הכל מדובר בצילום חומר שבטלפון
אין לי דבר כזה אייקון פיליפס

רוב הזמן נח

Well-known member
אני יודע שאפשר לבחור קצב פריימים 15FPS/24FPS/30FPS
אבל אני צריך שיהיה גם 25. למה? כי 24 זה לא 25 אפילו שזה קרוב. זה קשור לעריכת וידאו. אי אפשר לקחת משהו קרוב אם רוצים הקלטה תקינה.

אם רוצים להקליט באפליקציה וידאו של ערוץ ישראלי, צריך להקליט עם 25 פריימים לשניה. כי ככה זה משודר. אם סתם רוצים להקליט את המסך כמו שעשיתי עם הגיפ ששמתי למעלה, אפשר לבחור איזה קצב תמונה רוצים. באנימציה כזאת כמה שיותר, יותר טוב. אז הקלטתי עם 30.

נערך לאחרונה ב:
למעלה