שידרוגים, הפתעות ועוד - אזהרה

Noaal

New member
שידרוגים, הפתעות ועוד - אזהרה../images/Emo70.gif

חברות הסלולר השונות הולכות לצאת במבצעים של שידרוגים הפתעות ועוד, ההצעות הולכות להיות מפתות מאוד בעיקר לאור המלחמה שהולכת לפרוץ בין אורנג´ לסלקום בתחום ה-GSM... אך יש משהו חשוב שאנו הצרכנים חייבים לזכור: חברות האשראי מתחילות לגבות עמלה עבור כל פעולה שנעשת באמצעות כרטיסי האשראי (בערך 40 אגורות לפעולה) ולכן פריסה לתשלומים רבים לא יוצאת כדאית... כל תשלום של 10 ש"ח לחודש הוא בעצם תשלום של 10.40 ש"ח לחודש... אז זכרו לפני שאתם מתפתים לשדרג את המכשיר שלכם ב"רק" 10 ש"ח לחודש (ב- 36 תשלומים וכו´ וכו´ וכו´) יש להוסיף עוד כ- 40 אגורות עמלה לכל תשלום... מה גם ששוב אתם כובלים את עצמכם לשלוש שנים מתאים לכם?! לי לא!!!

1אריאלה

New member
נועה, בסלקום זה לא רלוונטי

בסלקום החיוב עבור המכשיר מתבצע דרך החשבון החודשי ולא דרך כרטיס האשראי, כך שחברת האשראי בכלל לא מודעת לעיסקה. מה גם שסלקום קיימים היום מבצעים ללא התחיבות.

Noaal

New member
אריאלה, גם פריסה לתשלומים זו

התחייבות, ואת מכשיר הפלאפון שלי של סלקום (ז"ל) שילמתי ברטיס אשראי וכשהתיעו לי לשדרג אותו לפני התתנתקות,שוב הציעו לי גם לשלם בכ"א.

1אריאלה

New member
נועה

ברוב המבצעים החדשים אין התחייבות מעבר לתשלומי המכשיר, ובחלק מהבצעים את גם יכולה לשלם אותו במזומן. למה הכוונה? נניח ששדרגת היום ב 36 תשלומים ובעוד שנה תרצי לא עלינו לסגור את הקו, פשוט תשלמי את יתרת התשלומים ולא שקל מעבר לכך.

Noaal

New member
אריאלה... ../images/Emo39.gif

אני כבר לא לקוחה של סלקום ובטוח עד כניסת ה-GSM אני לא אהיה, אני לא יוצאת חלילה נגדך או נגד החברה שאת מייצגת... מה שרשמתי היא מעין תזכורת ואזהרה לכלל האנשים שבעקבות החלטת חברות כרטיסי האשראי לגבות עמלות על כל פעולה... פריסה לכל כך הרבה תשלומים לא כדאית... חוצמזה, חברות שמבטיחות "החזר כספי מלא או חלקי" גם כובלות אותך לשלוש שנים, כי ההחזר הוא פר חודש למשך 36 חודשים... תתנתקי לפני, הפסדת... איך שלא יוצא, במרבית המקרים הלקוח הוא המפסיד... אני פשוט הרגשתי צורך לציין זאת.

wiz

New member
חבר שלי

רצה להצטרף לסלקום במסגרת התוכנית לחיילים, אך הוא נתבקש לעשות זאת ע"י כרטיס אשראי... מכיוון שלא היה לו אחד, הוא לא היה יכול לבצע את העסקה. אבא שלו גם היה איתו, ובכל זאת הם התעקשו לקבל תשלום דרך כרטיס האשראי של הבן...
wiz

למעלה