שידרוג אנטריקוט

שידרוג אנטריקוט

מהריבּס נפריד את העצם נקבל ..1.ורד הצלע..2. נתח אמריקאי..(עם עצמות) על האש ..או בתנור ..מעדן .חד פעמי.... צ'י
 
אנסה להסביר

בתמונה רואים רבע עגל קדמי ללא הכתף וללא הצואר הוא מנוסר הצד השמאלי "אסדו"בו לא נעסוק כעת הצד הימני אנטריקוט שהצלעות שלו היו מחוברות פעם לאסדו ומעליו עצמות שבותרו לחצי להפרדת הרבע הזה (הימני מהשמאלי) צ'י
 
כעת ניסרנו את הפינה בה נפגשו העצמות

בתמונה אחרי ניסור.. והפרדנו את הצלעות עם בשר מהאנטריקוט. תשאלו ..למה זה טוב ובכן אם תפגשו קרנבורים רצינים אוכלי בשר ברמה (הולכים על ארבע או על שתים) תמצאו אותם מכרסמים עצמות ולמה?? הבשר הצמוד לעצמות הוא הטעים ביותר ..וכאן הסרנו מהאנטריקוט את העצמות והשארנו בינהם את הבשר..הטעים ביותר... מקווה שהבנתם צ'י
 

udical

New member
אני תיכף נותן ביס למסך ! הרגת אותי ../images/Emo8.gif

 

Godu

New member
אחלה צילום צ'י ../images/Emo8.gif

הרבה יותר חד
 
למעלה