'שידרוג' חדר השינה

'שידרוג' חדר השינה

שלום לפורום הנחמד, אשמח אם תוכלו לסייע לי. חדר השינה שלנו נראה, לטעמי, חסר חיים - 'מת'- וממש לא עושה לי חשק לשהות בו (אפילו רק לשינה). החדר אינו גדול - 10.5 מ"ר. הריהוט בו כולל מיטה זוגית+ 2 שידות + ארונית עליה מונחת הטלויזיה. מפאת גודלו של החדר אין ארון. כל הריהוט הוא מעץ מלא בצבע בוק מאד בהיר. בחדר שני חלונות עם תריסים בצבע כחול. תאורה - גוף תאורה בשילוב של ניקל מט עם זכוכית בצבע צהוב ונורות ספוטים. לאותו גוף שתי נורות קריאה תואמות בשני צדי המיטה. קירות - צבועים בצבע שמנת. בהנחה שאין בדעתנו להחליף ריהוט ותאורה, ובמגבלות גודלו של החדר, מה לדעתכם כדאי להוסיף/לשנות ע"מ ליצור אוירת חמימות שמאד חסרה בו? תודה על תשומת הלב

0 אור 0

New member
שדרוג חדר שינה

הי, השדרוג הקל ביותר הוא באמצעות אביזרים וטקסטיל: וילונות מושקעים, כיסוי מיטה וכריות, מצעים יפים מסטן, אגרטל יחודי עם פרח בנקודה איסטרטגית, פסלון או בתי נרות יפים (שאפשר גם להדליק עם מוזיקה רומנטית לערב מושקע) - יעשו הבדל של שמיים וארץ באווירת החדר. לא ברור לי אם את אוהבת את צבע הקירות ואת התאורה - אם לא , אז צביעה והחלפת הנברשות יכולים לעשות הבדל גדול (וזה גם יותר זול לפעמים מוילון)

תודה על התשובה

הצעת לי רעיונות באמת טובים. אני ממש לא אוהבת את הצבע של הקירות - בהיר מדי במיוחד על רקע של ריהוט בצבע בוק. את התאורה אני אוהבת, גם מדובר בגופי תאורה יקרים שחבל לי להחליף. באיזה צבע כדאי לצבוע את החדר, כדי שמצד אחד יהווה 'קונטרה' לריהוט הבהיר ומצד שני לא 'יסגור' את החדר? אשמח גם לדעת היכן אפשר לקנות וילונות מושקעים ואת שאר האביזרים שציינת. תודה !!

0 אור 0

New member
קצת תכל'ס

בקשר לצבעים - קטונתי מליעץ, מניחה שהמעצבים בפה בפורום יוכלו לעזור לך יותר. בקשר לוילונות: כדאי שקודם כל תבדקי בחנויות עיצוב, טקסטיל ואביזרים אם את מוצאת וילונות מוכנים שמוצאים חן בעינייך. אם כן - זה יחסוך לך המון כסף. אני הזמנתי אלי הביתה יועצים משלוש חברות, הצגתי בפניהם את הרעיונות שלי, ואז הם הציעו מה שהציעו ובחרנו בדים , ובסוף לקחתי את ההצעה הכי זולה (כי הגענו לטיב ואיכות דומים אצל כולם). מה שעשיתי בחדר שינה זה וילון רומאי בצבע שמנת (בתוך חלון נישה גדול), ומעל הנישה שמתי קרניז נפחות ועליו וילון שקוף בגווני טורקיז. מתאים לי לכל האווירה המאד רומנטית שעיצבתי בחדר שינה. עכשיו רק חסר לי את הריהוט עצמו (בינתיים אנחנו עם המיטה הישנה ומדפים ששייכים למקום אחר), תמונות ואביזקים. אם את מחפשת משהו יותר סקסי - ראיתי בדים מהממים עם גוונים של אדום עמוק - יכול לעשות שינוי מהקצה אל הקצה.

תכניסי קצת צבע...

הפתרון הכי פשוט - תחליפי מצעים
קחי מצעים בצבעים חזקים: אדום / בורדו / סגול כהה. זה יכניס הרבה חמימות לחדר, זה פתרון זול (יחסית) זה לא משהו קבוע שיגביל אותך לטווח ארוך. אם תרצי ללכת על משהו יותר "אמיץ" - תצבעי את אחד הקירות בצבע עז ובולט: אדום / כחול כהה (יתאים לחלון) / ירוק כהה ואז תוסיפי בחדר אביזרים מאותו הצבע. אבל שימי
- רק קיר אחד כי אחרת החדר יהיה חשוך. ואם את רוצה משהו פחות דרמטי - פשוט תתלי תמונות בצבעים שונים, שיהיה בהם גם את גוון הריהוט שלכם וגם גוונים נוספים.

qtgirl

New member
אממממממממ

תנסי להוסיף נרות, הם נותנים אווירה טובה בחדר, נגיד תשימי על הטלויזיה או על השידה... תצבעי את הקיר בצבע כתום אפרסק, או ורוד, וילונות שיתאימו לצבע של הקיר אם תצבעי, אפילו וילונות בצבע סגול (שקופים) יתנו אוירה טובה, או כתום, תלוי מה את אוהבת... אולי גם מובייל יפה ליד החלון,ותמונות, ושטיח צבעוני ויפה, ומצעים, וגם את יכולה להיסתכל בחוברות של עיצוב ואת יכולה לקחת משם רעיונות...=] בהצלחה=]

../images/Emo44.gif קבלת עזרה מה-T.V

מניסיון אישי שלי - שאני כבר מכורה לדבר את יכולה להעזר בכל תוכניות ה-D.I.Y (עשה זאת בעצמך) שיש בערוץ B.B.C PRIME (ב-YES זה אפיק 16) יש להם רעיונות נהדרים ויותר חשוב זולים לשינוי מוחלט של חדר, החל מחדר ילדים לחדר הורים, סלון, מטבח ואת הכל הם עושים בכמעט 0 הוצאות מה גם שאת יכולה לשאוב משם רעיונות ולשדרג אותם ולהתאים אותם אליך. בהצלחה

lank

New member
../images/Emo68.gif

אכן , את יכולה לקבל השראה מכל תוכניות העיצוב למינהן בטכניקת עשה זאת בעצמך.... מצרפת קישור לאתר של ה- BBC. כנסי לחדרי שינה וחפשי מה שאת אוהבת. בהצלחה.

katam

New member
באותו נושא

חדר שינה קטן. צבוע בצבע ירוק בהיר שאני מאד אוהבת ריהוט בצבע עץ בהיר אהיל בגוונים של ירוק וכחול כהה. איך להחיות ? חשבתי אולי לקנות בדים הודים לקירות ? מה אתם אומרים ? איזה צבעים? איפה אפשר לקנות באזור המרכז ? הרצון ליצור אוירה כמה שיותר רגועה, שלווה. כל רעיון התקבל בתודה.

למעלה