שידרוג מדיוק 125

theErez

New member
שידרוג מדיוק 125

שלום, אני צריך קטנוע שייקח אותי על בסיס יומי ת"א-רשפון. הדיוק 125 שלי לקח אותי בעבר במשך יותר מחודש מדי יום להוד-השרון, ולמרות שהוא עמד במשימה, הגב התחתון שלי לא ממש נהנה. בקיצור, נוחות זה פקטור משמעותי עבורי, אבל עם זאת קטנוע מנהלים של 30,000ש"ח ומעלה גם לא ממש בא בחשבון. בקיצור, האם ג'וי רייד 150 יספק אותי? או אולי אפילו גרנד דינק 250? כל מי שחושב שיש לו משהו פרודוקטיבי לתרום לדיון, מוזמן להגיב. תודה, ארז

vilig

New member
מה התקציב

שתי האופציות שרשמת בהחלט מתאימות,הייתי בודק אופציה של דינק 150 . כלי נוח זול אמין ושווה נסיעת מבחן,ניתן למצוא גם משומשים טובים במחירים טובים

אהוד א1

New member
לארז

הסופר דיוק שלי משמש אותי כבר שנתיים לנסיעות יומיומיות מרשפון לגבעתיים.אין לי בעיית נחות אלה בעיית בטיחות. בשעות מסויימות הוא פשוט איטי מדי בכביש החוף ובאיילון.אני לא עומד בקצב התנועה וזה בעייתי מצידי.במידה ואתה מחליף,תחליף לקטנוע שמשייט לפחות ב-110 קמ"ש.לגבי הנוחות-אני מניח שנסעת להוד השרון דרך כ"ש,הרצליה ורעננה,כלומר-נסיעה עירונית ארוכה יחסית.לת"א הנסיעה שונה בסוגה.לפני שאתה רץ להחליף עקב נוחות הייתי ממליץ לך לנסוע קצת ולנסות.ייתכן שלכיוון ת"א לא תתקל בבעיית הנוחות.עוד המלצה חמה-חגורת גב.

למעלה