sagyrotem1
New member
שידרוג ממקינטה למשהו יותר רציני
שלום,
עד היום אני עם ביאלטי בריקה 2.
שותה יום יום כוס אספרסו אחת או 2....
בגדול סבבה לי....
חוץ מהקטע שאין אחידות וגם נראה לי שאני מוכן לעלות שלב.
אז מה מומלץ לשיפור האחידות בתוצר ואולי גם שיפור הטעם.
יש לי מטחנת דלונגי K49 או משהו בסגנון שנאמר לי שהיא מתאימה רק למקינטה.
מעדיף מכונה ידנית ומטחנה או אוטומטית.
לא לעבור את רף ה 2000 שח ככה....
שתיהיה אמינה.
**** נגד קפסולות****
תודה לעונים
שלום,
עד היום אני עם ביאלטי בריקה 2.
שותה יום יום כוס אספרסו אחת או 2....
בגדול סבבה לי....
חוץ מהקטע שאין אחידות וגם נראה לי שאני מוכן לעלות שלב.
אז מה מומלץ לשיפור האחידות בתוצר ואולי גם שיפור הטעם.
יש לי מטחנת דלונגי K49 או משהו בסגנון שנאמר לי שהיא מתאימה רק למקינטה.
מעדיף מכונה ידנית ומטחנה או אוטומטית.
לא לעבור את רף ה 2000 שח ככה....
שתיהיה אמינה.
**** נגד קפסולות****
תודה לעונים