שידרוג מערכת הפעלה ל 3660 IPAQ

illuminator

New member
שידרוג מערכת הפעלה ל 3660 IPAQ

היי שלום לכולם , אני קניתי בלונדון IPAQ 3660 עם מערכת הפעלה CE 3.0 עכשיו ברצוני לשדרג למערכת 2002 . שאלותי 1)מהיכן אני יכול להשיג את קבצי התקנת מערכת ההפעלה 2002 2) האם ניתן לשדרג כאשר יש לי ערכת עגינה USB ולא פרללי והבנתי שזה יכול לגרום לבעיה או בכלל לאי יכולת לשידרוג. 3)אין ברשותי התמיכה בעברית , מה המקום הכי זול שכדאי לקנות תוכנה זאת. בתודה מראש , אורן

OLTRA

New member
חבל שלא הלכת על הדגם החדש.

3850 היה פותח לך את כל הבעיות. אז בוא אני יענה לך בקצרה על כל השאלות: 1. שידרוג מערכת ההפעלה מאד פשוטה, אך גם יקרה, אתה יכול לשדרג אותה דרך האתר של מיקרוסופט, בזה אני לא כל כך מבין כי עדיין לא שידרגתי.אז בקיצור כנס ל- www.pocketpc.com אתה תמצא שם שידרוג למערכת ההפעלה החדשה. 2. על השאלה הזאת אני יכול לענות לך בבירור. העיברית שבה למכשירי פוקט אינה כמו העיברית בפאלם, יש כמה באגים אבל אני מקווה שבקרוב זה יעדוכן. את העיברית תוכל להוריד מהאתר הבא: www.wince.co.il העיברית עצמה של חברת P.D.A.C היא עולה בסביבות ה- 50 דולר, למרות שאני ממליץ לך להישאר עם האייפק שלך באנגלית, אבל הכל תלוי בך. אם יש עוד שאלות תוכל למצוא אותי באיסיקיו: 136970447. אשמח לענות לך על כל השאלות שתשאל.

OLTRA

New member
שחכתי עוד פרט אחד.

השידרוג אני חושב נעשה על ידי חיבור USB למרות שזה לא משנה פשוט חיבור USB הרבה יותר מהיר. תיכנס לאתר שנתתי לך שם יסבירו לך את כל הדברים יותר בבירור. אם אתה מסתבך, כנס להנדי- חנות למכשירי כף יד היחידה והמומלצת ביותר בדיזינגוב סנטר. הם ירכיבו לך את העיברית וגם את המערכת ההפעלה.

למעלה