שידרוג TE ל..

amnonshlomo

New member
שידרוג TE ל..

שלום לכל חברי הפורום אני סטודנט שרכש לפני כשנה TE לשימוש כיומן,מאז אני משתמש בפאלם בשימוש יומי קבוע (משחקים,יומן אופיס..) אני רוצה לעבור לדגם עם מסך נוח יותר וחיבור לWIFI,יש לי כמה שאלות . 1.אני רוצה לעבור לT5 או לTX אבל בכל אתרי הביקורת לא ממש מתלהבים משני הדגמים יש בעיות עם העברית,קריסות וכד' האם הדגמים הנ"ל יציבים? 2.מה איכות הגלישה עם המכשירים הנ"ל,האם אפשר לגלוש כמו גלישה במחשב רגיל באוניברסיטה?(אתרים בעברית למשל WALLA,NANA) 3.כמו כן גם קראתי שמהסך של הT5 פחות בהיר מהמסך של הTE האם השמועה נכונה? אני מאוד מרוצה מהTE שלי הוא במצב מעולה ועובד נהדר,אבל מקננת בי תחושה שצריך להתקדם,השאלה אם יש למה? אם הגלישה לא משהוא והמכשיר נתקע(אני נוטה להתקין הרבה DEMOS),אז אוותר על התענוג תודה מראש לפונים אמנון

cinargy

New member
אני ממליץ לך להישאר עם ה-TE

כמי שיש לו TE שעובד מצוין ו-TX בין שלושה שבועות שהמסך שלו שרוף (ראה עמוד קודם בפורום), אני יכול להגיד לך שה-TE בנוי הרבה יותר טוב מה-TX, וגם יציב ואמין בהרבה. מניסיוני גלישה לאתרים בעברית ב-TX היא די רעועה (דרך אופרה מיני) ולא ממש נעים לקרוא כך כתבות ארוכות. בנוסף ה-TX לא יציב וקורס גם בתוכנות שמגיעות איתו (עוד לא פגשתי את משתמש ה-TX שתוכנת המייל לא גרמה לו לריסטים חוזרים) פאלם נתנו המון תכונות מגניבות ל-TX כמו מסך גדול ויפה ו-WIFI, אבל זלזלו באיכות הרכיבים של המכשיר וגם ביציבות התוכנות הרצות עליו (נראה שזה קשור לבעיות בניהול זיכרון). הם גם לא טרחו לתקן את הבעיות הללו עם הזמן ולא שחררו שום עדכוני תוכנה בחינם (יש עדכון בתשלום לתוכנת המייל שפותר את רוב הבעיות). המידע הזה הוא גם מהניסיון שלי וגם משיחות בפורומים של פאלם על ה-TX. T5 אני ממש לא מכיר...אבל אני לא בטוח שיש הבדל גדול

למעלה