שידת כניסה

kobi88

New member
שידת כניסה

את השידה הזו אני אוהב במיוחד כי על העיצוב חשבתי לבד... בניגוד לרהיטים הקודמים שאותם ראיתי בד"כ במקום אחר והעתקתי...

lilachh

New member
איזה כיף שהבית שלך מלא ברהיטים

שעשית במו ידיך - איזו תחושת סיפוק
. השידה ממש יפה

kobi88

New member
תודה רבה. זה עוד לפני..

שנכנסנו לחדר השינה. מחר אצרף את הקומפלט:מיטה/שידות/קומודה/מראה..

ronnymp

New member
היי קובי - ומה עם התרשימים ../images/Emo35.gif

יש סיכוי לקבל אותם ? וכחובב מתחיל של בנייה בעץ - שממש מת להיכנס לזה יותר - ובגדול איפה ניתן לקבל הדרכות ראשוניות לבניה בעץ שרטוטים של פריטים שונים עם מידות ייעוץ על כלי עבודה ובכלל - תמיכה בנושא זה .... למנהלי הפורום : אולי קצת מידע בקישורים או במאמרים - שבדף הכניסה לפורום
- רוני שגילה הבוקר את הפורום המקסים הזה

רוני ברוך הבא הפורום זה רק עלה,ויש כבר מעט מאמרים ומקווה שיהיו עוד הרבה. הבעיה היא לא חומר,זה יש השפע. יש בעיה של זכויות יוצרים . אסור להעלות תוכניות מספרים או כל חומר אחר שמוגן. אם למשהוא יש רעיון איך להתמודד עם הנושא .

ronnymp

New member
היי - "חובב ציון" ../images/Emo20.gif

אני חושב שלא חייבים להביא מספר כל תוכנית , או סקיצה ידניים יספיקו בהחלט דגש על הטכניקות , החיבורים עצמם בים החלקים השונים , שיטות העבודה אלה הן הנקודות המעניינות במיוחד - אני מניח .... את המידות - יקבע כל אחד אישית - לפי צרכיו הספציפיים ממש הסברים מינימאליים עם פירוט ..... אגב ... סריקה מתוך ספר/קטלוג/אתר וכו' של הסקיצה לבד לא אמור להסגיר את המקור ( אם זה מוצר "טרביאלי" .... ) ושוב -
לפורום החמוד הזה שנראה לי שאני מתנחל בו
רוני

להתחלה יש בקישורים אתר של "כמיסה" יש שם חומר לא רב ,אבל בשביל ההתחלה זה טוב. מקווה שבמשך הזמן הפורום הזה יתעשר בעוד ועוד חומר.

uti

New member
השידה נראית מדהימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כייף לך שאתה יודע לעשות דברים כאלה

c h i p c h i p

New member
מאוד אהבתי את הצבע אפשר לדעת איזה?

השידה יפה, ומאוד אהבתי את הצבע שלה אפשר לשאול איזה צבע זה? ואיזה סוג עץ?

kobi88

New member
עץ סופט מייפל

מייפל סופט (רך) להבדיל ממייפל הארד. חוץ מקושיו של העץ (כמובן) יש גם קצת הבדל בגוון ובמחיר...(הארד יקר יותר). צבעתי עם צבע בייץ שקניתי בגוונים (הם עברו לצור-יגאל). לקחתי כמה דוגמאות של עץ (שאריות) והלכתי לשם. הם מגוונים לך ע"פ רצונך, צובעים כמה דוגמאות ובוחרים...

למעלה