שיההההה שלום כולם!!!!!!!

j e n n y lopez

New member
שיההההה שלום כולם!!!!!!!

אולי אתם זוכרים אותי ואולי לא מי שלא אני ההיתי כן כמה פעמיים אני מש אוהבת את הקול של שרית ופעם מזמן מזמן הערצתי אותה עכשיו אני אתמול פותחת ידיעות ואז ראיתי ב7 לילות בסוף ואז אני רואה משו שרית חדד חגיגה שיש לה הופעה וזה ואז אני רואה אבי גואטה הפקות אני כזה יהה אני מכירה את השם הזה!! אז שאלתי את אבא שלי והוא כזה אהה זה האמרגן של שרית חדד הוא גם חבר ממש טוב שלי אני כזה:מה?!אני יכולה חתימה משרית?הוא כזה חתימה?!אני כיול להכניס אותך להופעה ולהיצטלם איתה אפילו נשיקה היא תיתן לך!! אני כזה חחח שווה!! הוא כזה וגם השומר שלה הוא החבר הכי טוב שלי!!! אני כזה עכשיו אתה מדבר?!יופי שנזכרת!! אני כזה אז מתי אני פוגשת אותה? אז הוא אמר שתיהי הופעה שלה אני ישאל אותו מתי שיהה איזה כיף חח שווה לי אבל חבל שזאת לא אפרת כהן.........

../images/Emo14.gif../images/Emo47.gif דבר ראשון,

חח.. אני שמחה בשבילך שאת יכולה לראות אותה בהופעה, להצטלם איתה ואפילו לקבל ממנה נשיקה...
חח.. למרות שהמעריצים שלה- כן! כן!.. אלו שבפורום- רובם מכירים אותה, רואים אותה הרבה וכבר קיבלו ממנה הרבה נשיקות! והצטלמו איתה פוווול פעמים! חחח.. דבר שני, ההופעה בקיסריה ב-28/09
דבר אחרון, למה את לא כותבת יותר בפורום
ג'ניפר לופז (559)
חחח.. =))

יפה לך

חלקנו הגדןך זכה לתחבק ולהתנשק ולהצטלם איתה כמה פעמיםועוד משהו לא נראה לי שלפני ההופעה בקיסריה אם את הולכת יהיה לה זמן להקדיש לך אבל אני מקווה בשבילך שכן

j e n n y lopez

New member
חחחחחחחחחח

אבא שלי פעם נסע איתה באוטו יכ הוא הביר לנהג שלה איך להגיע להופע או משו הקיצר הוא אמר ל שהיא מזה חמודה!!!!!!!!! ושהיא קרועה על השכל!!!!!!! חחחח איזה שווה ובקשר לג'ניפר חח אני יכנס אבל אחרי שיגמר מיכאלה!1 מבטיחה!!!!

למעלה