שיהיה אחלה בוקר
א אתי@ New member 11/11/02 #4 אני לא הייתי בבר מצוה ואני עייפה../images/Emo2.gif אבל ראינו את הסרט "החדר". למי שלא ראה סרט מאוד מותח, די מעניין, אבל לא מאסטר פיס. מתאים לצפייה כשמשעמם לא בערב וידאו עם חברים.
אני לא הייתי בבר מצוה ואני עייפה../images/Emo2.gif אבל ראינו את הסרט "החדר". למי שלא ראה סרט מאוד מותח, די מעניין, אבל לא מאסטר פיס. מתאים לצפייה כשמשעמם לא בערב וידאו עם חברים.
א אתי@ New member 11/11/02 #7 סרט מתח, אין כ"כ טעם להסביר על מה נחמד לראות בלי לדעת יותר מידי פרטים (עד שכתבתי את כל התסריט - התחרטתי )
סרט מתח, אין כ"כ טעם להסביר על מה נחמד לראות בלי לדעת יותר מידי פרטים (עד שכתבתי את כל התסריט - התחרטתי )
ר רחלילי New member 11/11/02 #6 שיהיה בוקר טוב ושמעתם מה קרה בלילה ??? חדירת מחבלים לקיבוץ בקו התפר, חמישה הרוגים בקיבוץ בינהם 2 ילדים.
שיהיה בוקר טוב ושמעתם מה קרה בלילה ??? חדירת מחבלים לקיבוץ בקו התפר, חמישה הרוגים בקיבוץ בינהם 2 ילדים.
D dorlim New member 11/11/02 #9 בוקר טוב ?! עם הסיפור של קיבוץ מצר .... מקווה ליום טוב ולבשורות יותר טובות
H Hadar p New member 11/11/02 #11 בוקר טוב../images/Emo96.gif../images/Emo185.gif ומקסים../images/Emo23.gif
R rona25 New member 11/11/02 #15 בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif יש לי עומס בעבודה אז אני נעדרת מהפורום ובערב ממש אין לי כח להתחבר אז קבלו את התנצלותי הכנה.....
בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif יש לי עומס בעבודה אז אני נעדרת מהפורום ובערב ממש אין לי כח להתחבר אז קבלו את התנצלותי הכנה.....