שיהיה אחלה יום אנשים
T Thestral New member 30/6/09 #1 שיהיה אחלה יום אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo108.gif
Y Y. Welis New member 30/6/09 #2 יהיה חם או כמו שאני אומר 'יהיה ח[רא] מהרגיל לעונה'. עד סוף אוגוסט, אנחנו בסאונה. ממליץ על ג'לביות וכאפיות.
יהיה חם או כמו שאני אומר 'יהיה ח[רא] מהרגיל לעונה'. עד סוף אוגוסט, אנחנו בסאונה. ממליץ על ג'לביות וכאפיות.
T Thestral New member 1/7/09 #3 מה אני אגיד אני גר באילת../images/Emo108.gif היום הלכתי מהבית לעבודה קיבלתי כוויות דרגה 3.
Y Y. Welis New member 5/7/09 #5 חבל שסיני הוחזר. שם באמת היה נעים. וזה כמי שהיה שם כל קיץ בשעתו, עד 81'. אגב לקרוא *שם* מול ההרים ספרי אגדות או פנטסיה, היתה חוויה גדולה.
חבל שסיני הוחזר. שם באמת היה נעים. וזה כמי שהיה שם כל קיץ בשעתו, עד 81'. אגב לקרוא *שם* מול ההרים ספרי אגדות או פנטסיה, היתה חוויה גדולה.
T Thestral New member 8/7/09 #7 במיוחד כשהמרפסת שלך../images/Emo108.gif משקיפה על ההרים [וקצת על הים] והבית שלך כולו בנוי מעץ- על עץ, עם עצים מטפסים עליו D-:
במיוחד כשהמרפסת שלך../images/Emo108.gif משקיפה על ההרים [וקצת על הים] והבית שלך כולו בנוי מעץ- על עץ, עם עצים מטפסים עליו D-: