שיהיה בהצלחה עם הפורום...

• פותח הנושא SMG
  • פורסם בתאריך

SMG

New member
שיהיה בהצלחה עם הפורום... ../images/Emo13.gif

אחרי שנים שהשתוקקתי לצאת למסע הזה זה קרה השנה.. זה מסע מדהים, כל הודי לדעתי חייב ללכת ולראות את זה.. אנחנו היינו שם בתקופה של פריחה, הכל היה ירוק.. לא יכולתי להבין איך זוועות שכאלה היו במקום כזה.. הדבר שהכי זעזע אותי היו המשרפות במיידנק.. זה היה המחנה הראשון שלנו ושם קיבלתי זעזוע.. הבנתי איפה אני עומדת.. עמדתי דקות ופשוט בהיתי במשרפות כשהגוף שלי רועד.. עד שידיד שלי בא וחיבקתי אותו ופשוט פרצתי בבכי.. כשחזרנו לארץ הרגשתי גאווה מטורפת.. כל אחד צריך להיות שם.. זו הייתה חוויה שאני לא אשכח לעולם..

../images/Emo24.gif

באיזה חודש הייתם שם? אני, לצערי לא חוויתי את זה כמוך, כשהייתי שם כנראה שמתי על עצמי המון חומות. ראיתי את הדברים בעיניים, אבל לא באמת קלטתי מה אני רואה. הדמעות באו כמה חודשים אחרי שחזרתי לארץ...

SMG

New member
זה מה שמוזר אצלי....

הרבה אנשים אמרו לי שהם קיבלו את השוק אחרי כמה זמן שהם היו שם.. אני קיבלתי את השוק בהתחלה וזהו... מאז לאורך כל המסע לא בכיתי או משהו בסגנון.. ועד היום זה ככה... אני הייתי ב 13/4-20/4

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif

גם אני הייתי שם בתאריכים האלה..היית במשלחת מטעם משרד החינוך? פיטרינית, גם אני יצאתי עם מחסומים רגשיים ובכיתי רק כשהייתי בבית..

SMG

New member
תודה!!../images/Emo9.gif

זההיה מסע של כלמיני בתי ספר מרשת אורט.. אני לא יודעת כמה משרד החינוך היה מעורב...

Pukipsey007

New member
המ.. נראה לי שזה מסע ממשרד החינוך

כי גם אנחנו מרשת אורט.. נו טוב, בקטנה

Testicles

New member
אה... מזל טוב../images/Emo65.gif

זה מעין, למקרה שאת לא זוכרת את הכינוי הדבילי שלי בתפוז. אז היי

Pukipsey007

New member
וירטואלית, כי במציאות..../images/Emo153.gif

אתה פשוט לא בנאדם של חיבוקים אחי

SMG

New member
אה טוב... ../images/Emo9.gif

אז כן... זה מטעם משרד החינוך
יוו... אז אולי היינו באותה משלחת.. ואהבתי את הכינוי שלך...

למעלה