שיהיה בוקר טוב ושקט

אתי@

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif

איזה קור היה הבוקר

Hadar p

New member
בוקר טוב שקט ורגוע../images/Emo42.gif ואיחולי

החלמה מהירה לפצועים
והשתתפות במער המשפחות הכואבות
הלוואי ויבואו עלינו ימים של שקט

בוקר צח לכולן!../images/Emo42.gif

היום קמתי מוקדם יותר והלכתי למכון הכושר לרוץ קצת על ההליכון - הרגשה נהדרת! נורא קשה לקום אבל עכשיו אני כל כך רעננה! נראה אותי מחזיקה עם זה מעמד יותר משבועיים... שיהיה לנו יום שקט עם הרבה שמחה וללא עצב...

אתי@

New member
כל הכבוד לך, אוףףףףףף אני חייבת

להתחיל לעשות משהו עם עצמי.......

זה משהו שצריך להבשיל איתו

מבפנים - לא הולך בכוח... אני מדברת על זה ומדברת על זה... והנה היום פתאום פשוט קמתי והלכתי...

תפסת אותי...../images/Emo8.gif אבל לא רק...

אנחנו הרי חושבים על הריון בעוד כמה חודשים (לא ברור עדיין כמה) ואני רוצה להכין את הגוף לפני כך שאתחיל את ההריון במצב הכי טוב שאוכל מבחינת משקל, שרירים וכושר. ככה אולי אשמין פחות ואצליח לשמור יותר על איזורים בגוף שעלולים לאבד מעט מצורתם עקב ההריון על ידי חיזוק של השרירים...

דפי26

New member
הלוואי עליי כזאת מוטיבציה..

הדבר היחיד שמצליח לגרום לי להתעורר חצי שעה לפני מה שאני חייבת זה עיתון.מכורה על קריאת עיתון בבוקר.זאת חצי שעה של שקט עבורי (לא החדשות עצמן אלא הקימה בבוקר בלי לדבר עם אף אחד,לגשת לדלת ולקרוא)אגב בקטע של השקט בבוקר אני והבעלול מאד דומים.כל אחד צריך שאיזה חצי שעה יניחו לו לנפשו (חוץ מנשיקת בוקר טוב או משהן אחר
)

כן זה כיף לקחת את הבוקר באיזי!

אני אף פעם לא מספיקה ואין לי זמן בבוקר - אז גם לא עשינו מנוי לעיתון (יום שישי קניתי עיתון ועוד ל הספקתי לקרוא אותו! אני מסתובבת עם המוסף באוטו כי יש שם כתבות שמעניינות אותי ואין לי מושג מתי ואיך אקרא אותן...) למרות שזה לדעתי נורא כיף! כמעט כמו תשבץ.... לשבת עם כוס קפה ועיתון על הבוקר... אח.... אבל אני תמיד ממהרת לצאת ואם אקום יותר מוקדם אז כבר לא אספיק לישון!!! בעלי גם כן מהשקטים בבוקר... אצלי זה לא קבוע... אני יכולה לשתוק ואני יכולה לקום כמו פצצת אנרגיה ולהרעיש ולהציק לכל העולם...

דפי26

New member
אני קמה יותר מוקדם

בחצי שעה לקרוא עיתוןובכל זאת ישנה 8 שעות בלילה ומפהקת כל היום כמו מי שלא ישנה דקה. אם באמת היה מושג שנת יופי אני צריכה להיות כוסית היסטרית. אבל,מי חייב בשבת לקום בשבע לעשות פיפי ולא מצליח אח"כ להרדם?
בעלי אומר שאני כמו תינוק.קמה בשבת ב7 אח"כ ישנה מ11-13 ואח"כ מ15-17 זה כשאנחנו בבית בלי תוכניות

באמת מושג אידיוטי... "שנת יופי"...

הרגת אותי מצחוק
... אני כל שבת בדילמה.... לישון או לא לישון.... יש עוד כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות... אבל נראה לי רעיון לא רע לישון כמו תינוק כל עוד אין תינוק....

דפי26

New member
הלו הלו אני מתכוונת

להמשיך גם כשיהיה תינוק! יהיו לו 2 אפשרויות:להישאר ער עם אבא או לבוא לישון עם אמא

יעלי2

New member
שטרודלית

כשיבוא לך, תוכלי/ו לנצל את הערבים הנעימים לצעוד ברחבי העיר. יש אזורים שלמים שמוגדרים להליכה ויש הרבה אנשים שמנצלים אותם כמו מתחם גולדה למשל. זה לא עולה כסף כמו להירשם לקאנטרי או לחדר כושר זה לא מוגבל בשעות ואין צורך להירשם למכשירים פופולריים אפשר ללכת עם ווקמן אפשר ללכת ביחד או לבד אנחנו הולכים בזמן האחרון בערבים שאנחנו פנויים (לא כל ערב) מהדואר בתחילת חנקין לקניון, משם ממשיכים בקו ישר (אותו כיוון) לכביש החדש שפתחו עד סוף איזור ח-300 (אם את מכירה) וחזרה. מומלץ בכלל ובימים עם רוח קרירה בפרט.

אתי@

New member
האפשרויות ידועות ../images/Emo13.gif

הבעיה היא עם הביצוע
החלטתי
החודש אני נרשמת לסטודיו C

למעלה