שיהיה בוקר טוב לכולם
ע ענת של מאי 1 New member 30/5/03 #2 בוקר טוב לכל המתעוררים../images/Emo96.gif יום קצר והמלאכה מרובה שיהיה יום נעים לכולם
א אהובה.א New member 30/5/03 #3 אחלה בוקר לכולם בוקר עם המון אהבה ושמחה בלב בוקר עם חיוכים וללא כאב בוקר עם עבודה רבה לשבת ובוקר עם נשיקה לכל בן ובת. בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםם
אחלה בוקר לכולם בוקר עם המון אהבה ושמחה בלב בוקר עם חיוכים וללא כאב בוקר עם עבודה רבה לשבת ובוקר עם נשיקה לכל בן ובת. בוקר טוב לכולםםםםםםםםםםםם
ש שחר של טללים New member 30/5/03 #4 מתעוררים? אנחנו כבר ערים מ-5 טלטול החליט להראות לי את השחר כל בוקר ואז אני מראה לו ששחר בכלל ישנה, אבל ללא הועיל... בוקר נפלא!
מתעוררים? אנחנו כבר ערים מ-5 טלטול החליט להראות לי את השחר כל בוקר ואז אני מראה לו ששחר בכלל ישנה, אבל ללא הועיל... בוקר נפלא!
ש שחר של טללים New member 30/5/03 #6 אז זהו שזה לא עובד אצלו! דווקא כשהוא לא ישן טוב הוא כל כך עייף שלא מסוגל להרדם...
A anat30g New member 30/5/03 #7 בוקר טוב !!! יום סקס - סידורים, קניות וספונג'ה... לפחות את האחרון העוזרת עושה
מ מימי 55 New member 30/5/03 #10 הסקס והעוזרת../images/Emo3.gif שובבההההה חחחחההה, אצלי גם את זה העוזרת עושה...
נ נוי3 New member 30/5/03 #12 בוקר אור../images/Emo42.gifלכולם !! היום קצר, המלאכה מרובה, אחרי שפיזרתי את הילדים בגנים, קפצתי לקניות בסופר פארם, בבית כבר הספקתי לסדר קצת, בתקווה שאחה"צ אשטוף. עכשיו אני הולכת להתארגן ואלך לסבתא שלי ולסופר שיהיה לכולנו יום טוב וסופשבוע מקסים
בוקר אור../images/Emo42.gifלכולם !! היום קצר, המלאכה מרובה, אחרי שפיזרתי את הילדים בגנים, קפצתי לקניות בסופר פארם, בבית כבר הספקתי לסדר קצת, בתקווה שאחה"צ אשטוף. עכשיו אני הולכת להתארגן ואלך לסבתא שלי ולסופר שיהיה לכולנו יום טוב וסופשבוע מקסים
מ מנורה New member 30/5/03 #13 ../images/Emo24.gifבוקר אור ויפה לכולם אחרי שארזתי את המזוודות והכל מוכן לדרך אני יכולה לשבת ולהנות מכל מה שכתבתם שיהיה יום נפלא וסוף שבוע מקסים אתן מקסימות
../images/Emo24.gifבוקר אור ויפה לכולם אחרי שארזתי את המזוודות והכל מוכן לדרך אני יכולה לשבת ולהנות מכל מה שכתבתם שיהיה יום נפלא וסוף שבוע מקסים אתן מקסימות