שיהיה יום טוב...

AYELET1

New member
ארוח הפסיכולוג ד"ר מאיר נעמן בפורום

ביום שלישי, 26.11.02, בשעה 2100 יתארח בפורום הורים למתבגרים הפסיכולוג הקליני הבכיר- ד"ר מאיר נעמן, ויענה על שאלות הורים. ד"ר מאיר נעמן *- פסיכולוג קליני בכיר, אשר שירת כפסיכולוג קליני ראשי של "בריאות-הנפש", בצה"ל וכראש המכון לטיפול באנשי קבע ומשפחותיהם. כמו כן , כיהן כפסיכולוג הראשי של המרכז הרפואי ע"ש שיב"א (בי"ח תל השומר). ד"ר נעמן מרצה, מזה כ–16 שנה, ב"חוג לרפואת-המשפחה" של ביה"ס לרפואה באוניברסיטת ת"א, בתחומי "הדינמיקה המשפחתית" ו"התמודדות עם מצבי לחץ וחרדה" ומנהל את המכון הפסיכולוגי, שהקים= "נעמן- התמודדות ". מכון "נעמן-התמודדות" מספק שירותי אבחון, יעוץ, וסיוע פסיכולוגיים, למגוון אוכלוסיות ופונים,, במגמה לסייע בהתמודדות עם מצבי מצוקה,לחץ,צבא ומשבר. . יחודו של המכון – קונספציה של "התמודדות"="להתמודד, ולא לבד" !. מתן סיוע ממוקד, אינטנסיבי וקצר, ככל האפשר, בהתמודדות עם מצבי מתח ומצוקה בנקודות מעבר, שינוי ומשבר בחיים. המכון אף מפעיל, כשירות לצבור , = "מוקד לסיוע טלפוני ראשוני" ללא תשלום ! (טלפונים : המכון- 03-6488832 , המוקד – 03-6488565 ) תודה להנהלת הפורום שהתירה את הפרסום

איילתי

New member
אוווייי אור, אני ממש עצובה לשמוע../images/Emo4.gif

אני דווקא בסדר, אומנם מתגעגעת בלי סוף, אבל מתרגלת לאט לאט. אני קופצת המון להורים שלי ודואגת להעסיק את עצמי בעבודה, בסידורים ובקאנטרי. אני ממתינה בקוצר רוח ל- 6/12 שיחזור שוב. נו, מתי אצלכם כל הסיפור ייגמר? תנסי לחשוב על כל הסידורים הקטנים שהיית צריכה לסיים, תסדרי ארונות, תסדרי אלבומים והעיקר שתעברי את זה כמה שיותר מהר. קבלי
תמיכה מאחותך לסירה...

אז זהו. שהוא מסיים את המילואים רק

12/1..... שזה עוד המון זמן. למרות שאני עסוקה כל הזמן... ורק מגיעה הביתה לישון.... זה מטריף אותי לא לדבר איתו בכלל......

איילתי

New member
אין לכם אפשרות לדבר../images/Emo2.gif../images/Emo35.gif

טוב, עכשיו אין לי כל כך מה להגיד... אין לי פיתרונות, SORRY. אני מדברת עם בעלולי די הרבה, הוא נמצא בעבודה המון שעות ככה שזה על חשבון העבודה ובלילה אני עושה אליו שיחה קצרה ללילה טוב. אני לא רוצה לקבל את חשבון הטלפון הקרוב ( האייקונים לא עובדים, אוף) רק נקווה שזה יעבור מהר, אני פה לעידוד מתי שתרצי

כן....זה החלק המדכא בכל העסק.

אין קליטה בפלאפון וגם אין טלפונים ציבוריים.... היום אחרי שלושה ימים קיבלתי ממנו SMS שהכל בסדר.... תגידי זה שפוי ????????

למעלה