שיהיה יום עצמאות שקט ושמח

דספרדו

New member
שיהיה יום עצמאות שקט ושמח

נכון שאנו בערב יום הזכרון והוא חשוב מאוד ולזכור ולספר לילדים סיפורי גבורה והזדמנות להכניס להם קצת ערכים ופטריוטיות .. אבל יום העצאות מגיע מיד לאחריו אז..הנה הגרסה שלי ליום הזה. הגרסה שלנו ליום העצמאות זה להזמין כמה חברה {ראו הערה בסוף ההודעה}, להתלבש חופשי כזה, לבוש נוח שלא מחשבנים אם מתלכלך בכלל או נקרע קצת, טוב טוב ג`ינס וטריקו דהוי יספק אותי {לא להיות קטנוני עם התאמת צבעים!!} ובגד עליון כי קר קצת בלילה וכמה שמיכות ואוהל {עדיף הקלילים האלו שמקימים אותם תוך שנייה} להכניס כמה עצים למכונית {לתא המטען לא להתבלבל אה?}ולתפוס איזה חוף ים שקט ולא מוסדר, להדליק מדורה בכיף, לשבת סביב המדורה להביט בזיקוקים של העיר הקרובה ולשאוג ואוו בכל פעם כשזיקוק ענקי צובע את השמיים, לתת לילדים לרוץ חופשי על החוף {ברור שבסנדלים} כי לך תדע איזה מחטים או השד יודע מה זרוקים שם. להדליק מנגל ליד ולהעמיס בשרים , מידי פעם להזליף כמה טיפות שמן זית, לזרוק לאש כמה ``עשבים`` בשביל הריח {אולי גם הטעם מי יודע?} לאכול חם מאוד מיד כשמורידים , לאכול עם הידיים להתלכלך קצת, לפתוח איזה בקבוק יין אדום ויבש וכמה בירות צוננות.. להתנשק עם כל האיכס הזה ולצחוק בכיף ולהרגיש את חום המדורה, נעים כזה שמתפשט בכל הגוף, בינתיים אפשר להוציא כמה תפו``א מהמדורה ולתת לילדים שיתלכלכו עוד יותר ובטח לתת להם שיפודי עץ עם מרשמלו ואם להיות קצת רשע אז נקניקיות לילדים, העופות והסלטים והפיתות לנשים והסטייקים אהמממ.. {אמרתי קצת רשע הלווו!!}, זה הזמן לספר לילדים כל מיני מעשיות על הכוכבים וקצת סיפורים על המדינה וכן גם על אלו שנפלו במלחמה בשביל שנשב ככה היום, כשהילדים מתעייפים {אם בכלל} נותנים להם להשעין ראש עלינו ללטף אותם בידיים מלוכלכות ולנמנם ליד המדורה וכשנרדמים מעבירים אותם בשקט לאוהלים, או אז הגדולים מצטופפים קצת ומכאן.. אהממ תמשיכו לבד.. ולהתעורר לבוקר שלמחרת להבעיר שוב אש ולהרתיח קפה ולילדים פיתות ומרשמלו וסלט מאתמול.. ואחרי הקפה שוב בשר!!! ושוב ושוב עד שלא רוצים לראות יותר בשר לאיזה יומיים לפחות, בונים קצת ארמונות בחול, נחים קצת בשמש {נקווה שתהייה} ואז עייפים לאללה מעמיסים וחוזרים ישר למקלחת {כולנו ביחד} בטח לשיר כל הדרך עד שנעשים צרודים! ואל תתנו להם לשיר את ה``חד-גדיה`` הזה שוב כי פסח כבר עבר וגם הכאב ראש אז למה להזכיר.. הערה חשובה: הכי חשוב זה להזמין כמה זוגות/בודדים ללא ילדים, הם כבר ישגיחו על הילדים שלנו ועוד ייהנו חופשי, נכון שיעירו קצת הערות חכמות כאלו אבל למי `כפת בכלל רק שישגיחו שיאכילו שישירו ואולי בבוקר למחרת יתפסו ``ראש גדול`` וייקחו את הילדים לטיול קטן להראות להם את הסביבה. ואנחנו? אנחנו נתפנן לנו קצת בשקט, אז תגידו זה רע??

מיה30

New member
באמת, חג שמח לכולם

ואחלה זיקוקים צבעוניים ומקסימים, קצף ודגלים והעיקר....שקט...שקט...שקט... שיעבור עלינו חג שקט, באמת. אז יום עצמאות שמח והרבה כייף מיה30

גלי...31

New member
יופי של בילוי...

אז שיהיה לך ולבני משפחתך ....ובכלל לכל עם ישראל... חג עצמאות שמח !!! גלי

געגועיי לדספרדו

אז כאן אתה מסתובב, חיפשתיך כל כך הרבה עד שהרמתי ידיי והתיאשתי לי. ציפיתי לראות את תגובותיך - שהן כה חשובות לי ולכתיבתי ביום הזכרון והעצמאות....אך הן בוששו להגיע מאחלת לך ולכל בני משפחתך ולכל עם ישראל שקט, שלווה, הרבה אהבה וים של כוכבי אושר !!!! והכי חשוב לשמור על הילדים, שינצנצו בעיניהם כל כוכבי המרום... לו יהי.

למעלה