שיהיה לכולם בהצלחה מחר בבגרות!!!!

שיהיה לכולם בהצלחה מחר בבגרות!!!!

מאמינה בכולכםם!!!!!1

וואלה צודקת- המון המון בהצלחה

לכולם !!!! אמאל'ה- מתמטיקה!!!!
כשאני הייתי בגילכם (אהמ, אהמ)- הייתה את ההגרלה הראשונה של הבגרויות, ויצא שלא הייתי צריכה לעשות בגרות במתמטיקה... מזל- הייתי כל כך גרועה... א-ב-ל היום, יש לי תואר ראשון במנהל עסקים ! אז תהיו אופטימים, תצליחו מחר, ותעשו לנו כבוד ! אני סומכת עליכם כ-כ-ה
תהיו טובים

BaRbiK

New member
בהצלחה כולם ../images/Emo24.gif

כמה טוב להיות בכיתה ט'

hodayoyo

New member
להיפך../images/Emo60.gif

אחרי מחר אני לא אראה יותר מתמטיקה בחיים (חוץ מבמועד ב') ולך עוד נשאר לעשות הכל

bzuya

New member
בהצלחה

בהצלחה לכולם! איזה כיף להיות בכיתה ז'..חחחחח

ori239

New member
בהצלחה לכל הנבחנים

סעו לשלום, חזרו בשלום, ולא לשכוח: זה רק אוסף של מספרים, יש מועד ב' וג' ותמיד אפשר להשלים.. אז אל תהיו לחוצים.. אם סימני הפעולות מחייכים אליכם :+) חייכו אליהם חזרה.. עכשיו טוב

S h A b i T

New member
היה קשה כמו החיים.

שאלון 005 הזה . . דפק לי ת'מוח. כל העבודה כל השנה הייתה לחינם. אם אני אקבל 33 ושני שליש אני אהיה מרוצה. ולחשוב שהגישו אותי על מאה... א-י-ף.

hodayoyo

New member
אז אצלי זה (בערך) הפוך../images/Emo60.gif

הגישו אותי על 90 ונראה לי שאני אקבל 100 (אבל אף פעם אי אפשר לדעת, אז אני לא מצפה לכלום). אמא שלחה לי אנרגיות חיוביות

november rains

New member
חחח גם אמא שלי!!!

היא הדליקה לכל מי שלמד אצלי אתמול נר ושלחה אנרגיות וכל מיני כאלה
90?ואי כיף לך!הלוואי.

hodayoyo

New member
אצלנו זה לא נחשב כזה טוב../images/Emo60.gif

הרוב הוגשו בין 90 ל100. סך הכל אין לי בעיה עם זה מאחר ואני לא משקיעה בכלל. אני יודעת שאם הייתי רק מתאמצת טיפה הייתי יכולה להישאר ב5 יחידות.

november rains

New member
אני נגשתי על 81 אז כל דבר טוב:\

בשביל שיהיה לי ציון נורמאלי אני צריכה לקבל 100. וגם אז הוא לא יהיה משו.. אגב,אמרו ברדיו או משו כזה ששאלון 005 נחשב לקשה ממש.

S h A b i T

New member
למי איכפת מהרדיו?!

אני אומרת שהוא היה קשה ממש. ואני קובעת.
למי יש כוח ללכת לביצפר באמצע יולי? סביר להניח שהחומר יתאדה מהמוח שלי עד אמצע יולי. או שהמוח עצמו יתאדה.

november rains

New member
:) אני מוכנה ללמד אותך לפני הבגרות

לא שאני יודעת משו,אבל יש אצלי קבוצת למידה לפני מבחנים/מגנים/בגרויות. אז את מוזמנת בכיף!

למעלה