שיהיה לכולם בוקר טוב והמשך....

רחליקה1

New member
בוקר טוב, ברכות ועדכונים...

קודם כל רוצה לברך את כל החדשים ולהזמינם לשבת עמנו. אנחנו מכניסים את מתן לגן בימים אלו ולכן אני כמעט ולא נכנסת ולא מתעדכנת, מה גם שכבר כתבתי שאלון השתלט לו על חדר העבודה ואני לא מורשית לנשום כאן (למרות שיש לנו שני מחשבים, מדהים אה?)... מקווה שכולם בסדר, שמי שנותח מחלים במהירות ושמצב הרוח מרומם, תגידו מתוכנן איזה מפגש בקרוב? אני ממש לא מעודכנת. טוב, זהו, שיהיה אחלה יום, ובשורות טובות לכולם.

אולי מפגש בקרוב?../images/Emo73.gif

העלנו את הרעיון להיפגש בפארק של קיבוץ יגור. זה מין "קיפצובה" כזה, מקורה, בטיחותי ונפלא לילדים ולהורים. כך נוכל גם לראות את שחר וכל המשפוחה וכמובן את תומר. אז אפשר לקבוע את זה לאחת השבתות או ליום שישי בצהריים. אפשר להיות שם כמה שעות. זה מקום נהדר. מי בעד?

מרימה את הכפפה ../images/Emo132.gif

אבל ישנה בעייה, השבת נכנסת מוקדם מאוד ולאנשים שעובדים ביום שישי לדוגמא אני, תהייה בעייה להגיע ולהתארגן בזמן הזה. כמו כן בשבת ישנם אנשים שלא נוסעים, אז מה עוד פעם נחכה לחג?, חנוכה?

ilana k

New member
אני בעד המפגש

אבל גם בחנוכה עובדים... אז מה נעשה. אולי נעשה סקר מי מתכנן להגיע. אני רוצה לראות את כולם, אבל יכול להיווצר מצב שמי שמתכנן להגיע נוסע ביום שבת, ואז אפשר לעשות פגישה ביום שבת, אבל כמובן שאם יהיה אפילו בן אדם אחד שלא נוסע בשבת ומתכנן לבוא... לא נעשה מפגש ביום שבת. (שוב פעם, רוצים לראות את כולם). בנוסף אני מסכימה עם גן עדן היחידה. גם יום שישי זהו יום בעייתי. אבל המקום הפעם פשוט מעולה!!! קרוב לבית שלי (לשם שינוי)

למעלה