שיהיה לכולם יום מקסים

• פותח הנושא ל3
  • פורסם בתאריך

ל3

New member
שיהיה לכולם יום מקסים ../images/Emo42.gif../images/Emo175.gif

gaia20

New member
יום מקסים ומשהו מוזר שקרה לי../images/Emo6.gif

בפעם שעברה שהלכתי לעשות בדיקות, היו צריכים למלא איזה 5 מבחנות, הכל הלך בסדר, עד שהגענו למבחנה של השקיעה (מבחנה ארוכה כזאת, בדרך כלל עם פקק שחור) בקיצור, הוא מחברת את המבחנה לפרפרית, מתמלאה חצי מבחנה וזה...(זוהי אחת מהמבחנות שחייבים למלא עד הסוף) בהתחלה חשבנו שאולי זה הוריד שלי לא עושה את עבודתו כראוי... אז הוא המשיכה למלא את כל שאר המבחנות והכל היה בסדר, ואז הבנו שזו המבחנה של השקיעה היתה דפוקה, אז היא החליפה אותה.(כניראה הואקום של המבחנה לא היה טוב) בקיצור, היום אני באה לעשות בדיקות, והסיפור חזר על עצמו, הכל היה בסדר, חוץ מהמבחנה של השקיעה, שהסכימה להתמלא רק בחצי.... אמרתי לעצמי, מה הסיכוי שאני אגיע פעמיים רצוף לבדיקות ובכל פעם הואקום במבחנה ספציפית הזאת, יהיה דפוק?? האחות שלקחה לי דם, אמרה לי שמהבדיקה בפעם שעברה זה לא קרה לה כלומר בשבועיים האחרונים, היה לה מקרה כזה פעמיים וזה היה רק אצלי... איזה מוזר, נכון?........

3VIVI

New member
לא נורא גאיה- לא קשור לבדיקות דם,,

להיות חיובי - גזור ושמור להיות חיובי,פרושו להיות אדם פתוח ואוהב. להיות חיובי,פרושו להתבונן על עצמי, על חיי ועל נסיבות חיי באופן חיובי - גם אם הדרך לא תמיד קלה היא. להיות חיובי, פירושו להפסיק ולשפוט את עצמי לקבל את מי שאני, את התגובות שלי כפי שהן נכונות לי ולא בהכרח לציפיות הסביבה ממני! או מה שנראה לי ציפיות הסביבה ממני. לרדת מהקטע של רגשות אשמה. להפסיק לשחק את אלוהים, ולנסות להיות יותר מושלם ממושלם. להכיר בכך שהשלמות מורכבת מאי-שלמות. להיות חיובי, מזמין לראות את האור ולא את החושך. ולהאמין שכל מה שקורה - קורה לטובה. להאמין שאני שמור ומוגן. שאני שייך. שאני ואלוהים זה אחד. להיות חיובי, דורש ממני להתבונן כאשר קורה אירוע לא נעים או קשה בחיי, לבדוק מהו השיעור שלי? מדוע זה קורה לי? מה אני מתבקש ללמוד על עצמי דרך הדברים שקורים לי. מה אני צריך לשנות בי? ההזמנה כאן היא, להפסיק לקלוט את עצמי כקורבן הנסיבות לקחת אחריות מלאה על עצמי ועל כל מה שקורה לי!!! ושוב מתוך מודעות ולא אשמה או קורבניות. איזה חלקים בי שוב אינם מתאימים לי יותר לאדם שאני היום. ולדעת, שתמיד, אבל תמיד, אני יכול להפוך להיות האדם שתמיד רציתי להיות, החל מרגע זה ממש. להיות חיובי, אומר לא לפחד לאהוב את החיים וכל מה שהחיים מציעים לנו. לא לפחד מהזר והשונה ממני. להגיד את האמת לעצמי ולזולת - גם אם האמת אינה נעימה. להיות חיובי, פירושו לא לסחוב "מטענים" עודפים מן העבר והווה. לקבל את העובדה הפשוטה שכמו שאני עובר שינויים, כך, גם אתה עובר שינויים. ומנקודה זו, אנו תמיד יכולים להתחיל מהתחלה. להיות חיובי, אומר לסלוח לעצמי, על טעויות שעשיתי. ולזולת. להיות חיובי, זה גם לראות את היופי הקיים בכל מקום מסביבנו ובתוכנו. להכיר במתנה המופלאה של החיים, האהבה, הקסם והניסים המתרחשים ממש לנגד עיננו בכל רגע. להיות חיובי פירושו ליצור עבור עצמי מציאות חיובית. מפגשים חיובים בחיי, זרימה ואהבה. הדרך להתחבר לאנרגיה חיובית בתוכנו, כשאנו בכיווץ, או מצוקה היא: להיזכר במצבים בהם הרגשנו טוב. להיזכר בחוויה של שמחה , אהבה, אושר, הצלחה, או כל רגש חיובי אחר שהיה בתוכי באותו הזמן - ולנשום עם זה ואת זה פנימה. לעורר תאי זיכרון מוארים בגוף, הנושאים בחובם חוויה קיומית שמחה וחיובית. ומכאן לעבור לעבוד עם מחברת בה רושמים מצבים שונים, ארועים, נקודות שונות במהלך הדרך, בהם הרגשתי טוב. להסיט את זווית הראיה, להדליק אור, בחושך השלילי, על ידי התעוררות הזיכרון לאור החיובי שחווינו בחיינו. פשוט לעשות רשימה של מצבים בהם חווית טוב, חיובי ושמח ולהתחבר לאנרגיה. תנסו, זה עובד! שיהיה עוד יותר טוב

gaia20

New member
ויוי, תודה לך יקירתי../images/Emo140.gif

גזרתי ושמרתי!

ritosh

New member
ויוי,../images/Emo24.gif

כל כך אמיתי ונכון. הלואי ויהיה לי הכוח ללמוד ולעבוד על עצמי ליישם את מה שכתבת. ממש מקסים
ריטה.

3VIVI

New member
ריטוש,,,קיבלתי את זה מוכן,,../images/Emo24.gif

והנה עוד משהו שקיבלתי,,, איש עשיר יצא לספארי באפריקה עם כלב התחש שלו. יום אחד הכלב הלך לאיבוד. פתאום רואה הכלב שנמר מתכוון לטרוף אותו. חושב הכלב במהירות מה לעשות?! הוא רואה עצמות על האדמה. הוא מתיישב ליידן עם הגב לנמר, תופס עצם בפה, ואיך שהנמר מתקרב אומר הכלב בקול: "זה היה נמר ממש טעים, מעניין אם יש עוד כאלה נמרים טעימים באיזור..." שומע הנמר את הכלב, עוצר בשניה האחרונה ומבט אימה על פניו "זה היה קרוב... כמעט הכלב הזה אכל אותי..." אמר הנמר, הסתובב והלך משם בזחילה. בעץ ממעל ראה הכל הקוף, החליט שזו הזדמנות טובה בשבילו לתפוס יחסים טובים עם הנמר: רדף אחרי הנמר, וסיפר לו איך הכלב עשה ממנו צחוק. הנמר חטף עצבים אמר לקוף לשבת לו על הגב כדי שיבוא איתו ויראה איך הוא עושה מהכלב קציצות.... הכלב, שעוד לא הספיק להירגע, רואה פתאום מרחוק את הנמר חוזר עם הקוף על הגב שלו, אך במקום לברוח החליט שוב להתיישב עם הגב כלפי תוקפיו, ושניה לפני שהגיעו אליו אמר בקול: "איפה הקוף המעצבן הזה?! כבר לפני חצי שעה ביקשתי ממנו שיביא לי עוד נמר..." ויוי

למעלה