שיהיה לכולם סוף שבוע נפלא
ועתה לגבי מרק שועית :
ידוע שהאנרגיה המחיה ומפעילה אותנו בנויה מאור .
פעולת האור מסומנת באות א ,
והמציאות שהיא תופסת מסומנת באות ע .
אזי יש יחס בין א ל-ע ,
כך שהאנרגיה הפנימית שלנו מתפרסת ב-ע של השעועית .
דהיינו יש יחס בין א- לע וגם בין ע ל-ע בשעועית .
נאמר שדה החשיבה שלנו פעולתו ותכניו המתייחסים אחד לשני ,
או בהתאמה אנרגיית הגוף מבפנים החוצה .
כאשר אתה עושה מרק שעועית , אתה לוקח שעועית ומשרה אותה במים כשמונה שעות , דהיינו הערך היחסי של שמונה שעות , יכניס את אנרגיית ההשראה של הנשמה באופן יחסי דהיינו א- ל-ע יותר פנימיים וגבוהים , וזה דרך המקיפים המוגשמים דהיינו המים .
מה שמרכך את השעועית שסופחת מים דהיינו כרעיון את האור המקיף שלכם הנותן גדילה בנפח לשעועית או נותן סידור בין ע ל-ע ו-א ל-ע לפי המקיפים שלכם בהתאמה לאנרגיית הנשמה באופן יחסי . דהיינו משהוא מזה ישרה , ,
גדילת נפח השעועית במים היא כתוצאה ממאור השעועית הסופח מקיפים שלכם
, וזה משפיע למשל כמה פעמים בזמן השמונה שעות הללו אתם הולכים לשירותים למספר 1 או 2 ,
ולפי זה אפשר לדעת כמה האנרגיה שלכם מעוקבת בפריסה עכשיו .
מצב טוב זה שלא הולכים בזמן זה בכלל לשירותים .
שלב ב : אתה מכניס לסיר ומכסה במים כ-3 ליטר ל-1/2 קילו שעועית .
ואזי שם על האש או הפלטה החשמלית מביא לרתיחה ומנמיך לאש בינונית ומחכה שעה וחצי .
שוב מבחן השירותים , האם כניסה של מאורי אש לכביכול הנפשה של מצבכם הנפרס מא ל-ע בשעועית עם האש , משפיע עליכם .
האם פתאום צמאים וצריך לשתות .
ההשפעות ההדדיות של בישול על מנדהוא שככה לא ישים לב לזה בכלל .
אני מוסיף ישר מלח ופלפל שחור ושלוש טיפות טבסקו , ואחרי כשעה מוסיף 3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות מאוד , הרעיון ב-3 , הוא ג , הערך המתגבר ,
של פנימיות הרוח לעומת האדמה במקרה של תפוחי אדמה ,
ועוד 4 גזר קלוף וחתוך לחתיכות בגודל רוחב הזרת .
גזר - ג- התגברות ,ז- מרחב שבירת האורות , ר-היורד ממני .
רוחב הזרת לגודל מרחב התואם, את היחס הפנימי לחיצוני שלי כיחס טבעי .
לאחר שהשועית והגזר והתפוח אדמה בושלו , אני מוסיף רוטב עגבניות מקופסא מאה גרם , בשביל בצבע וגם כמקשר התגברויות לסרט רציף בין החלקים השונים ,
ולבסוף ארבעה שיני שום קלופים וחתוכים דק ומטוגנים עד שקיבלו קצת צבע מוזהב או חום , וזה משום שהשום מכניס לי ערך ש או ערך של אורות מתגשמים , או רצף גשמי לכל תכני הרוח הללו , ואזי חתוך דק ומושחם בשמן זית ,
מומלץ על שום ישראלי .ולהכניס אותו לסיר , ולערבב .
ואזי בישול עם כל המרכיבים לעוד 20 דקות אחרי השעה וחצי .
והמרק מוכן .
והערך הרוחני תואם אלי או לכל אחד שמכין בעבורו או בעבור משפחתו .
עם המרק סמיך מידי אפשר להוסיף עד שתי כוסות מים עם בישול .
דוד
ועתה לגבי מרק שועית :
ידוע שהאנרגיה המחיה ומפעילה אותנו בנויה מאור .
פעולת האור מסומנת באות א ,
והמציאות שהיא תופסת מסומנת באות ע .
אזי יש יחס בין א ל-ע ,
כך שהאנרגיה הפנימית שלנו מתפרסת ב-ע של השעועית .
דהיינו יש יחס בין א- לע וגם בין ע ל-ע בשעועית .
נאמר שדה החשיבה שלנו פעולתו ותכניו המתייחסים אחד לשני ,
או בהתאמה אנרגיית הגוף מבפנים החוצה .
כאשר אתה עושה מרק שעועית , אתה לוקח שעועית ומשרה אותה במים כשמונה שעות , דהיינו הערך היחסי של שמונה שעות , יכניס את אנרגיית ההשראה של הנשמה באופן יחסי דהיינו א- ל-ע יותר פנימיים וגבוהים , וזה דרך המקיפים המוגשמים דהיינו המים .
מה שמרכך את השעועית שסופחת מים דהיינו כרעיון את האור המקיף שלכם הנותן גדילה בנפח לשעועית או נותן סידור בין ע ל-ע ו-א ל-ע לפי המקיפים שלכם בהתאמה לאנרגיית הנשמה באופן יחסי . דהיינו משהוא מזה ישרה , ,
גדילת נפח השעועית במים היא כתוצאה ממאור השעועית הסופח מקיפים שלכם
, וזה משפיע למשל כמה פעמים בזמן השמונה שעות הללו אתם הולכים לשירותים למספר 1 או 2 ,
ולפי זה אפשר לדעת כמה האנרגיה שלכם מעוקבת בפריסה עכשיו .
מצב טוב זה שלא הולכים בזמן זה בכלל לשירותים .
שלב ב : אתה מכניס לסיר ומכסה במים כ-3 ליטר ל-1/2 קילו שעועית .
ואזי שם על האש או הפלטה החשמלית מביא לרתיחה ומנמיך לאש בינונית ומחכה שעה וחצי .
שוב מבחן השירותים , האם כניסה של מאורי אש לכביכול הנפשה של מצבכם הנפרס מא ל-ע בשעועית עם האש , משפיע עליכם .
האם פתאום צמאים וצריך לשתות .
ההשפעות ההדדיות של בישול על מנדהוא שככה לא ישים לב לזה בכלל .
אני מוסיף ישר מלח ופלפל שחור ושלוש טיפות טבסקו , ואחרי כשעה מוסיף 3 תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות קטנות מאוד , הרעיון ב-3 , הוא ג , הערך המתגבר ,
של פנימיות הרוח לעומת האדמה במקרה של תפוחי אדמה ,
ועוד 4 גזר קלוף וחתוך לחתיכות בגודל רוחב הזרת .
גזר - ג- התגברות ,ז- מרחב שבירת האורות , ר-היורד ממני .
רוחב הזרת לגודל מרחב התואם, את היחס הפנימי לחיצוני שלי כיחס טבעי .
לאחר שהשועית והגזר והתפוח אדמה בושלו , אני מוסיף רוטב עגבניות מקופסא מאה גרם , בשביל בצבע וגם כמקשר התגברויות לסרט רציף בין החלקים השונים ,
ולבסוף ארבעה שיני שום קלופים וחתוכים דק ומטוגנים עד שקיבלו קצת צבע מוזהב או חום , וזה משום שהשום מכניס לי ערך ש או ערך של אורות מתגשמים , או רצף גשמי לכל תכני הרוח הללו , ואזי חתוך דק ומושחם בשמן זית ,
מומלץ על שום ישראלי .ולהכניס אותו לסיר , ולערבב .
ואזי בישול עם כל המרכיבים לעוד 20 דקות אחרי השעה וחצי .
והמרק מוכן .
והערך הרוחני תואם אלי או לכל אחד שמכין בעבורו או בעבור משפחתו .
עם המרק סמיך מידי אפשר להוסיף עד שתי כוסות מים עם בישול .
דוד