שיהיה לכולם שבת שלום ובקשר למפגש

שיהיה לכולם שבת שלום ובקשר למפגש

החודש הוא כנראה חודש לחוץ לכולנו אז לפי דעתי בוא נעשה את המפגש בחודש אוגוסט לפי דעתי התאריך שיהיה טוב הוא ה:8.8.05 למישהו נופל:מבחן,גיוס משהו נוסף שיכול להגביל את הגעתו שיגיד ! ואם זה תאריך טוב אז השעה:בבוקר,צהריים,אחרי צהריים?

טיפקסית

New member
הלו כאילו יש פה מישהי שמתגייסת

אני עוד 17 יום לגיוס שלי מה שאומר שאני גם מתגייסת ב-19.7.2005 שזה ממש עוד שבועיים וחצי. גם בי צריך להתחשב אני מאוד רוצה להיות נוכחת במפגש הזה,כך שבבקשה קצת התחשבות

כמו שנרשם כאן בושמת היקרה שלנו

לא יכולה בתאריך שנרשם ומאוד חשוב לנו שבושמת תשתתף במפגש אז אנחנו צריכים להגיע לפשרה האם לכולם אפשרי בתאריך 17.7.05 אם זה נוח לכולם אשרו זאת כמו שעשינו מקודם

Lp Fairy

New member
אמממ

לא נשמע טוב... אולי נעשה השבוע או שבוע הבא..?

Lp Fairy

New member
או קיי סדר..

אולי פשוט כול אחד ירשום את התאריכים שמתאימים לו...זה ילך יותר טוב..נראה לי..חחח אני יכולה עד ה9.7 מה9.7 אני מתחילה לעבוד בטבריה...אז לא נראה לי שיהיה לי זמן לת"א..=\

גם לי,יש לי השבוע בגרות ומתכונתתת

אחרונהההההההההה איזה כיףףףףףףףףףףףף סוף כל סוףףףף מתוך 8 בגרויות.

Lp Fairy

New member
אמממ

10.7 זה יוצא בדיוק יום ראשון הבא... תאריך עברי ג' בתמוז... יש למישהו אי יכולת להגיע..?

12בומבה

New member
בבקשה לא בשבת-

ואם בא לכם תכתבו גם תאריך עיברי. כי לועזי לא אומר לי כלום. ואם לא בא לכם,אני פשוט אבדוק בלוח שנה. שבוע טוב!!!

נכוןן שבבת זה לא טוב-

הכי טוב לפי דעתי שבוע הבא... אה ואל תעשו ב- י"ז תמוז כי זה צום. תודה!!

ממצב אנשים ?

אני יודעת שלא נכנסתי הרבה זמן פשוט לא התאפשר לי כל כך אבל עכשיו חזרתי, כי התגעגעתי אליכם..קבלו חיבוקקק
יום טוב לכולם!!!

טיפקסית

New member
ואם כבר ת"א

מישו בא איתי ב-15.7 לפינסקר 59 בת"א? זה האולפני הקלטות של טיפקס,רק אל תצפו שהם יהיו בהרכב מלא. הייתי שם כבר פעם באיזה יום שישי אחה"צ ואפ'חד מהם לא היה אני חייבת לחזור לשם מי מתנדב לבוא איתי? אני יודעת איך להגיע למי שרוצה לראות את המקום שבו להקת טיפקס מקליטה את הדיסקים שלה...שייצור איתי קשר,המקום הכי קדוש עלי אדמות לכל מעריץ של להקת טיפקס באש הוא. נ.ב יש בסוף רחוב פינסקר גם מסעדת אל גאוצ'ו [שהבנתי שיקרה] ויש את קפה ליאון שפתוח ביום הזה [אם אני לא טועה זה יום חמישי] מישו רוצה לבוא איתי להגיד שלום?

למעלה