שיהיה לכולנו שבוע טוב

ש מ א ן

New member
שיהיה לכולנו שבוע טוב../images/Emo13.gif

כתבתי את זה אחרי שנסיתי לתפוס טרמפים לי-ם. לוהים ראיתי את אלוהים עומד בצומת אלייקים ומנסה לתפוס טרמפים. "לאן אתה מגיע ריבונו של עולם?" שאלתיו תוהה על כוונותיו הנסתרות. "ירושלים" ענה כאילו זה הדבר הכי טבעי בעולם לראות את אלוהים מנסה לתפוס טרמפים לירושלים ביום שבת בצהרים. "חשבתי שביום השביעי אתה נח אחרי ששה ימי התבוננות ובריאה? זה לא ככה?" אמרתי בציניות. "תגיד" אמר בטון אפרו-ישראלי מצוי, "אתה רוצה לעצבן אותי עכשיו? עזוב אותי בשקט. כבר שלוש שעות אני עומד כאן כמו כלב ואף אחד לא עוצר לי. אם לא הייתי נח ביום השביעי אולי הייתי מצליח להכניס לכם קצת רחמנות ללב". הוא נראה ספק כועס ספק נעלב, הרי אחרי הכל הוא עשה את האור ופיסל את אדם (ועל זה יש לי דיבור קצר איתו, אבל אחרי שיירגע קצת), ועיצב את החווה ועל זה אני מודה לו פעמיים ביום. "תגיד השם...". "לא לשוא!" הוא ציווה בקול עמוק ומהדהד. "סליחה ה'" אמרתי מתנצל. "בא לך שנתפוס טרמפים ביחד?". "לא!". אמר נחרצות. "טוב, טוב. שיהיה בהצלחה" אמרתי בבוז, סובבתי את הגב והתרחקתי ממנו כדי לנסות ולתפוס טרמפים לבד. חצי שעה מאוחר יותר עצרה לי בחורה חמודה שהייתה בדרך לירושלים. "שנאסוף את הזקן ההוא איתנו?" שאלתי. "מה פתאום?! אני לא מעלה הומלסים." חייכתי לעצמי.

aiziq

New member
מ צ ו י י ן !!!!!!!!!

כתיבה מקסימה. הכי אהבתי את לא לשווא. איציק.

אחלה../images/Emo9.gif

מצד שני, בפעם הבאה אולי תעצרו לזקן ההוא? לא בשבילו - בשבילנו! (אם יהיה לו בית, אולי יהיה לנו אל מי לקפוץ בחג)

קסנדרה*

New member
מצוין שמאן, למה בחברתי ??

זה קטע פרוזה שיכול הפורום להתהדר בו
נו מילא, החברים ממילא הגיבו לך פה. קסנדרה

GALI02

New member
חחחח מעולה שמאן!

צריך לקרוא כמה פעמים כדי לא לפספס כלום שבוע מצויין גם לך!

יו אל

New member
איזה יופי שמאן!

במקרה "עברתי" בחברתי וראיתי. למה אתה לא כותב כזה דבר בעמוד הראשי של השירה והפרוזה? חוץ מזה לא אמרת לו מי הביא אותך בכלל לשם?... אולי היה מתחשב...

למעלה