שיהיה לכם חג שמחחחחחח

שיהיה לכם חג שמחחחחחח../images/Emo24.gif

אנשים שיהיה לכולכם חג שמח ואני מקווה שהחג הזה יעבור בשקט בלי פיגועים ובלי הרוגים משני הצדדים כי תזכרו שזה החג שבו אלוהים פסח על עם ישראל והרג הרבה בכורים במצריים אז שיהיה לכם ליל סדר שמח ושקט והלוואי שאני אמצא את האפיקומן השנה אני אף פעם לא מוצא....אני אוהב את כולכם הנכנע....... נ.ב המזרחית בדם ובנשמה לכל גבר ואישה אז אם אתה אוהב תמזרחית בוא ותצטרף אל תדחיק.....חולה על כולכם אוהב את עולם מצטער על דברים שעשיתי שלכם נכנע לאהבה אלון רותם ואלין אוהב אותכם מכל הנשמה ביי אחים שלייייי

נכנע חג שמח מאמי-כבר סלחתי ../images/Emo65.gif

אפילו שככתי אז תזכיר לי מה היה? אמרתי לך אם לא נדע לסלוח לא יסולח לנו אוהבת נשמה תרגיש טוב, ותעדכן אותי מה קורה איתך רוצה רק שיהיה לך טוב. <<<<<<<< ילדת החופים<<<<<< אלין

!PuMiCkY

New member
חג שמייח לכולם../images/Emo70.gif ../images/Emo8.gif

אלון, דורית, אלין, עומר וכווווווולם...
חג פסח שמח וכשר לכולם
אוהבת אתכם
ככה הרבה
... עדי

a251

New member
חג שמח...............

לכל פורום מזרחית ....בגדול !!! ~ אלון ~ דורית ~ אלין ~ ~ עומר ~ עדי ~ ענת ~ טל ~ מוטי ~ בלבלה ~ שחור ~ ציפי ~ ~ דנה ~ אייל ~ ארז ~ לי ~ אור ~ שמעון ~ שירז ~ משה ~ ~ שמעון אלימלך ~ נטלי ~ דניאל ~ טל כץ ~ מור ~ רביבו ~ ~ הוק ~ Innerman ~ chaimw ~ cutegirl18 ~ אני מצטער אם שכחתי מישהו אני מקווה להכיר את כולם יותר טוב ולא רק את אלה שעכשיו אני מכיר... אז שיהיה לכולם חג שמח. חג מצויין. חג של מצות .... חג של שמחות. חג של אהבה. חג של רגש ונשמה .... חולה עליכם כמו תמיד אוהב אותכם בכל דרך.. *****רותם*****

חג שמח לכל משפחת הפורום

לכל משפחת פורום מוסיקה מזרחית, אני מאחל חג פסח כשר ושמח. מי יתן ויתגשמו כל משאלות ליבכם לטובה ובעזרת השם כל אחד יקבל מאלוקים מה שהוא רוצה ושנהיה חזקים ברוח, שנדע לתת ולקבל, ושנדע שתמיד תמיד תמיד לאהוב. אוהב כל אחד ואחד מכם, אלון זכריה. ואוהב אותך דורית שלי, משוגע עלייך, אלון.

למעלה