שיהיה לכם שבוע

Ben Dor

New member
שיהיה לכם שבוע

טוף! אני עפתי לגדנ"ע...מואהאהאהא רק שלא יקרעו אותי שם אין לי כוחח!! חח יהיה בסדר! שאני יחזור שיהיו גלים! שבוע טוב! ומי שרוצה כרטיסים לבראשית שלחו לי מסר אני יחזור אליכם ביום חמישי צאווווווו =] אגבב מי בא לקוקה קולה לייב?!

maorubin

New member
אני מוכר...

וגם בן דור... ואם אין לך כוח ללכת ליחצנים והכל את יכולה להזמין מהאתר עד הבית בעלות של 10 שקל משלוח

אFרת

New member
אבל כל הכיף זה לקחת את הכרטיס מיחצן

לקבל אותו ביד ככה :)) מישו מכם מוכר באיזור ראשל"צ?

אני אני אני אני מוכר בראשוןןןן

תגידי זאת את אפרת מהים? לא יודע אם תזכרי אבל זה אני החבר של טמיר הפיליפיני אני הגבוה עם האינטרסף עם האדום בצד. תכלס, המחיר עולה ב21-יום חמישי, מ-150 ל-190 שקל. אז יש מצב לפגוש אותך מחר בים? או מתי שבא לך אבל כמה שיותר מהר!!! אם יש לך עוד חברות\חברים שמחפשים כרטיסים רק תגידי =) חברים יש הופעה של UslessID ו70 פנים!!! ואהארהאה יהיה חזק =)

maorubin

New member
אני התבאסתי על דבר אחד...

שאין יותר מערב אחד של טראנס (וזה אפילו לא טראנס... זה סוג של אלקטרוני מבית קימיקל קרו...)

maorubin

New member
נווו בטחחחחח

רק חבל שאני לא מעשן... (לא כי זה מזירק ובלה בלה בלה... סתם מתוך עיקרון..) מהה אבל הכי כיף זה חפירות!!! חחח נראלי אני אקח תסקימבורד.. חחחחחח סתם סתם... בעזה שאין באיזור חוף עם חול... ככה באמת הייתי שוקל לקחת את הסקימ איתי....

אFרת

New member
לפני חצי שעה קנו לי כרטיס...

מצטערת =/ מי זה טמיר הפיליפיני...? זה עם הגלשן של צ'ה גווארה? ואיך הגלשן שלך נראה.. איך קוראים לך... משו שיכול לעזור לי לזהות אותך?! =)

למעלה