שיהיה לנו בהצלחה! [כף כף כף]

SoulDancer

New member
שיהיה לנו בהצלחה! [כף כף כף]

זהו.. תם לו החופש הגדול... אני חייבת לציין שעקב המלחמה החופש הזה טססס לי בפעילות עם משפחה מהצפון... הייתי כל יום כמעט בת"א, נדחה כרמיאל, חניכים שלי הפכו לבוגרים, אני איכשו כבר שביעיסטית... רכזים עוזבים, מתחלפים, חברים מתגייסים, ילדים מתחילים את 12 שנות הסבל שלהם בכיתה א'.. ועוד ועוד ועוד.. מה סיכום האירועים שלכם לחופש?
יסמין

Rioter

New member
המממ..

החופש הכי.. מטורף שהיה לי בחיים. מכל בחינה אפשרית. עם כמה שבהתחלה הייתי מבואסת שאני לא עושה כלום ולא טסה לשום מקום - הכל באמת ייצא לטובה. :)

anat135

New member
אמממ.. כרמיאל? כנסי..

גם את היית אמורה להופיע בפסטיבל כרמיאל? איזה קטע.. אולי ניפגש בפסטיבל שיהיה באוקטובר..
אמממ החופש היה נחמד ביותר, נהנתי מאוד, מכבי תפס לי הרבה מתוכו, וממש נהנתי. בקיצור , שנה טובה לכולם, תיהיו תלמידים טובים ., והרבה בהצלחה.

orlupo

New member
מטורף...

הפכתי לבוגר.. הייתי במחנה קיץ... קיבלתי הדרכה בסניף.. ואיכשהו אני חמשוש... בהחלט מוזר אבל היה מאתגר.. וכיף...

אמממ...

הכנות למחנה קיץ מחנה קיץ יום ניקיון וייסגל סמינר פתיחה ברוגז עם מכבי... ברוגז עם הסמל השלמה עם מכבי... השלמה עם הסמל... היה כיייף!

חופשש

היה אחלה חופש.. אני עדיין לא מאמינה שהוא נגמר.. במיוחד לא כי אני חולה ביית בלילה האחרון שלמחרת אין ביצפר..=\ נהנתי מכל רגע בחופש.. ניצלתי אותו המון..אבל עדיין יש עוד המון דברים שהייתי רוצה להספיק.. לא נורא..זה שמתחיל ביצפר לא אומר שהסתיימו החגיגות!

למעלה