"שיהיה לנו
עם
ועם חצר..

Rachel47

New member
"שיהיה לנו ../images/Emo82.gif עם ../images/Emo107.gif ועם חצר..

שישי בבוקר-צהריים..אני כבר כמה שעות בעבודה..רוצה למות (משמרת שישי..זה לא נעים
) אבל מה זה משנה
היום יש הופעה של קרן..אאהה..ואני מגיעה
רינת כבר הזמינה כרטיסים "שורה 16 באמצע" אז גם אם אני אצטרך להגיע ברגל...אני הולכת בעיקרון הייתי אמורה לסוע עם עופר..אבל הייתה לי הרגשה שזה לא באמת יקרה הוא הודיע לי שיהיו בעיות עם ההלוך..ובחזור אני אוכל לחזור איתו טוב..זה גם משו.. חזרתי הביתה..אחרי משמרת הזויה..וסגירה הזויה עוד יותר והודעתי לאבא שלי "טוף..תתארגן..נוסעים להרצליה" הוא דווקא לא היה נגד..אני חושבת שכבר המון זמן הוא לא "הסיע אותי" לאנשהו..בטח התגעגע
בדיקה קצרה באינטרנט הראתה לנו שהדרך לא כל כך קשה..מצד שני..זה אני ואבא שלי..אנחנו מסוגלים להסתבך בדרך למכולת
בסופו של דבר זה לא היה קשה כי את היציאה להרצליה מאיילון אני מכירה בע"פ..אקיצר אני הדרכתי..זה היה ממש כיף אני רוצה רישיון
אבל לא חשוב עכשיו יצאנו קצת אחרי 8 מהבית והגענו ב20 ל-9 המקום נראה קצת שומםאז אבא שלי יצא איתי מהאוטו לחפש את הכניסה מצאנו אותה די בקלות וראיתי את עופר ואסף מתרוצצים בפנים (הם הגיעו 5 דקות לפני בערך) התקרבתי לכניסה והשומרת בכניסה שאלה אותי לאן זה אז עניתי בגאווה "להופעה של קרן פלס" "כן..אבל היא בעוד שעה וחצי
" היא הזכירה לי "נכון..אבל..אני פה עם היחצ"ן והמנהל האישי" כל כך הצחיק אותי להגיד את זה ואבא שלי הסתכל עליי כאילו "וואט
" והשומרת ענתה "אהה אוקיי" במבט של "וואיי סליחה שעיקבתי אותך" נכנסתי וראיתי שחן גם הגיע איתם..עם המזוודה שלו
והספריי לשיער הקמנו את הדוכן שלנו
(תוך כדי שאנחנו מנסים להבין איפה בדיוק מותר לנו להקים אותו..האחראי דווקא היה ממש נחמד) ודיברנו על הצבעות..מצעדים..ושאר ירקות (חבר'ה..תתחילו להתכונן להצביע..והרבה) שמעתי מבחוץ שקרן והנגנים עושים באלאנס העדפתי לא להכנס.. אחרי הבאלאנס מיקי בא לקנות קפה (אספרסו ארוך..ממש מגעיל
)..וקלט אותנו..אז הוא בא ואמר שלום..זה היה ממש חמוד.. דיבר איתי כאילו אנחנו מכירים כבר שנים ואז הוא לקח אותי לראות תמונה שלו מהצבא רציתי לצלם..אבל הוא ביקש יפה שלא..אז לא צילמתי..סורי
אמרתי לו שאני יודעת שקרן נורא נורא מתרגשת ובגלל שהוא תמיד משתף פעולה עם הבדיחות ועוזר אז..שידבר הרבה..כמה שהוא יכול..שרן תרגיש יותר בטוחה
הוא אמר שהוא ישתדל ואז עדיקסדדייי וליקם באו חמווודווות שתיכן
זקוקות לאשפוז אמנם (אצל ליקם זה אפילו דחוף) אבל אתן מתוקות קצת אחרי זה התחילו כבר לבוא הרבה אנשים ואז טליהיא
באה..עם כל המשפוחה
נווווף
ושנייה אח"כ קלטתי את רינת נכנסת..איזה כיף שכולם באו כזה..ביחד.. עמדנו ליד הדוכן (כמו תמיד) טליהיא מכרה דיסקים..איך שהיא התיישבה היא כבר מכרה שניים
התלהבנו שהמקום הרבה יותר יפה ונוח מצוותא (אתם יודעים..באופן כללי..זה לא היה מרתף
) ולא הבנו למה הרצפה זזה
ואז נכנסנו אולם ענק.. נו..אולם תיאטרון
אני ורינת היינו בשורה 16 ראינו את כל הבמה מלמעלה והתאורה ממש התלהבתי ממנה
אני ורינת כל שנייה מתלהבות "וואיי איזה מגניב...איזה יופי" כל מיני כאלה היה מצחיק קרן התרגשה..ושמעו את זה ראו את זה הרגישו את זה זה היה מאוד עוצמתי אני לא יודעת אם זה בגלל שישבנו רחוק..או בגלל שבכללי האולם היה ענק אבל..היה משו שונה בהופעה הפעם היא הייתה מדהימה..ונהניתי..פשוט מושלמת אבל..זה היה כל כך שונה מצוותא בצוותא זה קטן ו..אינטימי שם זה היה..ענק ו..פחות אישי קרן הרגישה את זה..וזה היה לה מוזר.. היא לא ידעה מה לעשות עם עצמה ועשתה המון שטויות..קמה ישבה רצה..דיברה שטויות...צחקה.. היא הייתה..מקסימה מתמיד..כמו שטליהיא אמרה אחרי ההופעה "אלה ההופעות הכי טובות..כשהיא מסטולה" היא לא סיפרה את הסיפורים של "ואת" ושל "זאת שבמקומי" (שלא היה בהדרן אלא בתוך ההופעה וזה גם היה טיפה מוזר) וזה היה..לא יודעת..היא בטוח לא שכחה או משו..אני מהמרת על זה שהיא קלטה שההופעה הרבה פחות אינטימית ממה שהיא בצוותא..אז היא פשוט לא סיפרה את הסיפורים האלה..שהם מאוד מאוד אישיים עליי אלה שני הסיפורים הכי אהובים..והם גם נורא משנים את השירים..כששומעים אותה מספרת...ואז ישר היא שרה את השיר..זה נשמע אחרת ובכל מקרה..אין לי תלונות הופעה מקסימה ביותר
כל כך נהניתי
צחקתי.. בעיקר בקטעים שהיא השתגעה קצת
בכיתי (שוב
) ב"רצה הביתה" קצת ו"שיהיה לנו בית" אבל רק בסוף..כי כל השיר רינת הצחיקה אותי ו..אפשר לומר שרקדנו
הופעה מקסימה היה לי קצת קשה לתחבר עד הסוף..בגלל שכמו שאמרתי האולם היה ענק וישבתי רחוק אבל היה מדהיייייייייייייייייים וקרן הייתה מהממת

Rachel47

New member
ושני עצי זית..לשבת ולדבר..

אחרי ההופעה יצאנו והיינו ליד עופר שמכר דיסקים ואז נכנסתי עם חן לקרן..כאילו..קיפצתי לשם..רצתי לשם..איך שתקראו לזה (משכתי תשומת
מסתבר
) וזה היה נחמד
..כאילו...זה היה מדהים נכנסנו לשם דרך הבמה (יענו..קפצנו על הבמה) ומיקו'ש בדיוק ארז את ה"כלי" שלו (זה לא יפסיק להצחיק אותי
) אז זרקתי לו "מיקו'ש היה מעולה היום" והוא אמר "תודה רבה"
נכנסתי לשם..קרן דיברה עם אנשים..וחתמה למישי..ואסף עמד לידה וגליה דיברה עם מישו קצת יותר קרוב לאיפה שנכנסנו עברתי לידה והיא הסתכלה עליי ואמרה לי שלום והתחבקנו אתם מכירים את זה שמחבקים מישו נורא חזק..אבל ממש.. אז חיבקתי אותה ככה..וגם היא אותי..זה היה מוזר
היא כזאת מתוקההההההה
ויפה..העיניים שלה
ואז ניגשתי לקרן והיא הרימה את הראש ואמרה "אווו תראו מי פה"
אז התחבקנו ונתתי לחן לצלם אותנו
....אויייי חן
אני דווקא מרוצה מאיך שיצאתי בשתמונה הזאת
וקרן יצאה מושלמת כתמיד (יש גם תמונה בפוזה מצחיקה..כמיטב המסורת..אבל אני עדיין מתלבטת אם להעלות אותה..אם אני אעלה אתם תבינו למה...) דיברנו קצת..היא הייתה חמודה..מותשת קצת..ומקסימההה היא נכנסה לחדר איפור ודיברה בפלאפון ואני עוד הייתי שם.. הצטלמתי עם גליה בינתיים (גם את התמונה הזאת אני אעלה לא לדאוג
) ואז התקרבתי לקרן..והיא הייתה עם סיגריה (בהמשך לכל השיחות שהיו כאן על זה
) ועמדתי שם והיא לא כל כך ידעה מה לעשות..אז היא אמרה "אויי..אסור לי לעשן ליד רייצ'ל"
ואז היא הסתכלה עליי וניסתה להסביר "אבל..אני לא מעשנת הרבה..פשוט..יוצא שאתם רואים אותי אחרי הופעות וכאלה..ואני.." מסכנה..לא ידעה מה להגיד
קרן..את יכולה להפסיק גם
שאלתי אותה אם היא קראה את המכתב שלי..והיא אמרה "כן..אויי את מתוקההההה" ואז..הסמקתי..אני חושבת..פתאום נהייתי נבוכה בטירוף..
בשלב הזה עופר נכנס..עם אמא שלו..והציג אותה לקרן ואסף והם התחילו להחמיא לו ולדבר עליו וקרן עושה לה כזה "באמת..תודה לך על עופר
" זה היה ממש מקסים..עופר הסמיק וגם אמא שלו נורא התתרגשה והייתה מעט נבוכה וטליהיא באה..עם נוף ונתנה לקרן את השיר
וקרן אמרה שהיא ראתה אותה בהופעה (ישבה בשורה ראשונה עם עופר וחן
) ואז עדיקסדי וליקן באו.. והיא חתמה לה עם האולסטאר..בקטןןן
ואז מיקו'ש הגיע..ואמרתי לו שלום והוא חיבק אותי כזה.. ואמר שהוא דיבר המון בהופעה הזאת..הגזים קצת אז אמרתי לו "נו..כי אני ביקשתי" והוא ענה "כן..הקדשתי את זה לך" גרררר מי חמווווווווד
עופר הודיע לי שמתקפלים..אז אמרנו שלום לכולם..חיבקתי את קרן (שוב
) ונתתי לה נשיקה
והלכנו..הסתבכנו קצת עם היציאה וכשמצאנו מאיפה יוצאים בסופו של דבר אמרתי כזה "הכי טוב צוותא..יוצאים ונכנסים מאותו מקום" גליה עמדה ליד היציאה אז גם נתתי לה נשיקה
ויצאנו.. שלחתי לרינת הודעה שיצאנו וגם הן יצאו בדיוק ואז היא שאלה אם מתחשק לי מקס ברנר..ו..התחשק לי
אז הלכתי להודיע לעופר שאני לא אסע איתו והוא אמר שיותר טוב כי הוא היה די צריך לעשות סיבוב ענקי בשבילי והוא לא רצה להגיד לי (מסתבר שהוא לא נסע הביתה
) אמרתי לו שוב המון תודה ונסעתי עם רינת.. טליהיא התקשרה בדרך..והיה די מצחיק במקס היה..טעים..נו..אתם מכירים את המקום והיה ממש כיף רינתתתתת
אז חוץ מהשיכור שקפץ עליי על הגשר (זה היה ממש ממש מפחיד
) הכל היה סבבע.. כל כך נהניתי
אוף קרן הזאת..כזאת מושלמת
טוב אין לי איך לסיים..היה גדול.נקודה.
אגב..שמתם
שכל פעם יש שיר אחר בכותרות הסיכומים שלי.. אז..השיר הזה מוקדש לליקם..היא יודעת למה
(וגם קצת לרינת בגלל שהיא הצחיקה אותי לאורך כל השיר אתמול
)

LEEkm

New member
תודה לך

מדהימה אחת
אני מודה שבהתחלה פחדתי שבטעות תגידי למישהו
והגבתי לך גם לפני, לא ידעתי שהסוף הוא כאן
לא נורא, תגיבי לי פעמיים

Rachel47

New member
אגיד מה../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif../images/Emo15.gif

באמת שלא מאמי והשיר הזה באמת מכל ה
מוקדש לך

אוףףףףףףףף../images/Emo7.gif

גם אני רוצה לזרוק למיקוש הערות כמוך
ולהתחבק עם מיקי
שיקדיש לי גם
אני פשוט שונאת את עצמי כרגע
למה לא עקבתי אחרייך כמו כולם
אז יכולתי לבקש גם חתימה מקרן וכמובן ממיקי וגליה חי
אני והבישנות שלי שיהיה ברור רי'צל בהופעה בר"ג אני נצמדת אליך ולא נותנת למה שקרה לי אתמול שיקרה שוב כי הופעה בלי לדבר עם מיקי וקרן בסוף זה לא נקרא הופעה עבורי

shir828

New member
../images/Emo9.gif אני לא הייתי בהופעה..../images/Emo4.gif

שמחה שנהנתן!!!
אני הייתי היום במקס ברנר
אבל בת"א..
את בטח היית בהרצליה.. גם מישהי מהקומונה שאני נמצאת שם הייתה במקס ברנר אתמול... אני לא יודעת איפה (ת"א, הרצליה..) אבל אני יודעת שהיא הייתה..

בלונד 16

New member
תודה על הסיפורים

הלואי והייתי יכול להגיע לפחות אני קורא איך היה

Rachel47

New member
בכיף מתוק..../images/Emo15.gif

אני אוהבת לכתוב את זה חחח יש אנשים שמקבלים סיפוק מלכתוב שירים אני..במהותי..חופרת..זה עושה לי טוב

Rachel47

New member
אני וגליהל'ה../images/Emo99.gif

אני אוהבת את התמונה הזאת חחח כשהצטלמנו היא אמרה לי כזה "יצאה לנו תמונה יפה פעם שעברה" והתלהבתי
גלייייייייייייייייה את כזאת מהממממממת קרן לא אומרת סתם קשה לעמוד ליד יופי כזה.. בעיקר העיניים שלה
טוב..גם לעיניים של קרן לא חסר

hilali1

New member
איזה יפה לה השיער ככה. ../images/Emo51.gif

שמחה שנהנית..

Rachel47

New member
יש את הסרט הלבן../images/Emo15.gif

ועוד חוט חום חמוד כזה לא יודעת תשאלי את חן

LEEkm

New member
בהיתי בזה שעה

כדי להבין מה זה
אלו סרטים -מסטן, נראה לי- אחד לבן, אחד שחור, ואחד חום, יותר דק מהשחור והלבן. תקנו אותי אם אני טועה.

Rachel47

New member
יכול להיות שהיה גם שחור../images/Emo15.gif

כשהצטלמנו אז היא וחן דיברו על זה..בערך..ירדו אחד על השניה..משו כזה אז הסתכלתי לשתי שניות והצלחתי לקלוט רק את הסרט הלבן והסרט החום זה היה ממש יפה

LEEkm

New member
רייצ'לללללל

דיי לצחוק עלי שאני צריכה אישפוז
נראה לך שאני לא יודעת? גם כשהגעתי הביתה עם ההורים הם אמרו לי את זה
שמחה שנהנת! אני בכיתי כל ההופעה בערך -טוב, נו, כל ההופעה
- ואני מרגישה צורך עז לומר לך תודה, אז...תודה!
ואני צריכה לדבר איתך על משהו חשוב, אז תתחברי למסנג'ר

למעלה