שיהיה לרן המון הצלחה!!!
R reviital New member 21/5/07 #4 בוקר טוב, באמת שיהיה לו בהצלחה. אני רק לא מבינה דבר אחד, למה הוא צריך את בוטנר כדי שיכתוב וילחין לו את כל האלבום בזמן שהוא כותב ומלחין בעצמו ועושה את זה ממש טוב?? את שני השירים שהוא שר בפסטיגל - הוא יצר לבד, ואמנם זה שירים לילדים אבל הם היו טובים!. מענין...
בוקר טוב, באמת שיהיה לו בהצלחה. אני רק לא מבינה דבר אחד, למה הוא צריך את בוטנר כדי שיכתוב וילחין לו את כל האלבום בזמן שהוא כותב ומלחין בעצמו ועושה את זה ממש טוב?? את שני השירים שהוא שר בפסטיגל - הוא יצר לבד, ואמנם זה שירים לילדים אבל הם היו טובים!. מענין...
D dor and more New member 21/5/07 #6 תשמעי עיילי בוטנר הוא זה שהלחין שרים נפלאים גם של נינט וגם הוא עובד עם עברי לידר, ואם הוא רוצה להוציא דיבק מוצלח, כדאי לו להתאמץ. ואני שמחה שאני הולכת לראות אותך בקרוב
תשמעי עיילי בוטנר הוא זה שהלחין שרים נפלאים גם של נינט וגם הוא עובד עם עברי לידר, ואם הוא רוצה להוציא דיבק מוצלח, כדאי לו להתאמץ. ואני שמחה שאני הולכת לראות אותך בקרוב
A a d i d a s 2 1 New member 21/5/07 #7 למה? עילי גיטריסט מצוין ומוסיקאי חבל על הזמן, השמיעה המוזיקלית שלו מדהימה לדעתי...
D dor and more New member 21/5/07 #8 זה מה שהתכוונתי- יצאה לי הודעה עילגת אבל זה היה הרעיון- עילי ממש מוצלח ואם רן רוצה דיסק מקצועי, כדאי לו להשתמש באיש מקצוע לעזור לו בזה .
זה מה שהתכוונתי- יצאה לי הודעה עילגת אבל זה היה הרעיון- עילי ממש מוצלח ואם רן רוצה דיסק מקצועי, כדאי לו להשתמש באיש מקצוע לעזור לו בזה .
R reviital New member 21/5/07 #9 בוטנר מקצוען אמיתי, נכון, וזה טוב להעזר במקצוען מוכשר, רק שאלתי למה הוא לא כותב לבד ונעזר בבטונר? כי לפי מה שהבנתי - בוטנר כותב לו את כל האלבום. כותב ולא עוזר. - זה שונה, לא?
בוטנר מקצוען אמיתי, נכון, וזה טוב להעזר במקצוען מוכשר, רק שאלתי למה הוא לא כותב לבד ונעזר בבטונר? כי לפי מה שהבנתי - בוטנר כותב לו את כל האלבום. כותב ולא עוזר. - זה שונה, לא?
D dor and more New member 21/5/07 #10 אולי הוא לא כל כך מוכשר? האם זה ייתכן? ../images/Emo12.gif שלחתי לך מסר חזרה... מהר היום