שיהיה שבוע נהדר אנשים!|| מלא ב.. שנהיה חופשיים כ.. ונקבל הרבה... שיהיה מקסים:)
ב בחורונת10 New member 30/6/13 #1 שיהיה שבוע נהדר אנשים!| | מלא ב.. שנהיה חופשיים כ.. ונקבל הרבה... שיהיה מקסים
ה היי48 New member 1/7/13 #7 שבוע מעולה ומחבקת אני חושבת שהתחלנו כאן מסורת מאוד נחמדה, אולי כל יום שבת/ראשון מישהו יכול להתחיל שרשור של שבוע טוב, זה נראה לי די חביב ומעודד. יש אישור המפקדת????????
שבוע מעולה ומחבקת אני חושבת שהתחלנו כאן מסורת מאוד נחמדה, אולי כל יום שבת/ראשון מישהו יכול להתחיל שרשור של שבוע טוב, זה נראה לי די חביב ומעודד. יש אישור המפקדת????????
מ מחבקת עצים סדרתית New member 1/7/13 #8 המצב רע מאוד אם צריך אישור שלי לפתוח שרשורים את רצינית? זה הבית שלכם תעשי מה שבראש שלך
ב בחורונת10 New member 1/7/13 #11 תגידו.... יש סיכוי שאני אנדב את עצמי? לפתוח כל שבוע שרשור של שבוע טוב יכול להיות אחלה עידוד בשבילי (וגם בשביל כולם)..
תגידו.... יש סיכוי שאני אנדב את עצמי? לפתוח כל שבוע שרשור של שבוע טוב יכול להיות אחלה עידוד בשבילי (וגם בשביל כולם)..
מ מיצי2013 New member 1/7/13 #17 מגניב בפורומים אחרים שאני מכירה עושים גם שרשור סיכום שבועי - איך היה השבוע שלכם את יכולה לפתוח גם את זה!
מגניב בפורומים אחרים שאני מכירה עושים גם שרשור סיכום שבועי - איך היה השבוע שלכם את יכולה לפתוח גם את זה!