שיואו...דובי דבש עכשיו אוכל במשחקי השף

איכסוש.... זה כמו...

...להזמין את בר רפאלי להשקה של
לא חשוב....

המנה של...

מאיר אדוני הייתה ממש דוחה בעיני... היה לה טעם קיצוני של ים ושל דג שלא הוכן כהלכה והריח של המנה הזו עם הקרם חציל והשום עם הסלסה והעור צרוב של הדג היה קשה ומעורר בחילה אפילו, לדעתי משהו בצלחת שהגיעה אלי היה מאוד עקום, היו כאלו שאכלו את המנה ואהבו אותה ואני ממש לא מבין למה קיבלנו את המנה הזו פעמיים, פעמיים חוויתי את אותה חוויה מהמנה הזו. בכל זאת היו כאלו שאהבו ודיברו שבחים במנה הזו...

המנה של אסף גרניט הייתה מאוד מאוד טעימה, חאוד ריחנית ומזמינה קציצת הדג הייתה נימוחה ורכה, מתובלת מעולה, הדבר שפגם לי בטעם במנה הזו היה הבורגול שלא היה מבושל מספיק, בשלו בורגול יותר מידי זה נהייה דביק ולא מחמיא, בשלו את זה לא מספיק, זה כמו לאכול גרנוליט...

המנה של מושיק רוט היתה כל כך טובה ... אני חושב שזה היה הקבב אחד הטעימים שאכלתי, ההכי פשוט והכי אוכל ביתי, ישראלי שורשי ושוק, הכי שוק, הקבב הזה על המין טורטיה החמימה והפריכה הזו, עם הטחינה הטעימה ומיני חמוצים בצד, היה טעים טעים טעים וזו גם המנה שתכלס בחרתי...

shoki222

New member
ספר קצת על האופרציה והצילומים. כיצד

ייתכן שאכלת מנה חמימה. בטח עובר זמן מהבישול לטעימה. בנוסף, כמה ממהש מראים לנו זו עריכה וכמה אמת...

כן...

אני מאוד והב דגים ודגים מעושנים.... יב להודות שלא הכי מתחבר לפירות ים ואולי בגלל הטעם הקיצוני של ים שהיה למנה , לא הצלחתי להתחבר למנה הזו ל כך... אבל באמת באמת, שהיה לה ריח לא מזמין וטעם שלי היה קשה להתמודד איתו...

ביום שלישי ערב הסערה הגדולה ...

ירד מלא גשם והיה קר מאוד, ואחר כך נסעתי עוד להסתובב במחנהיודה ויצאתי מי"ם בערך ב8 בערב. שכבר ירד גשם די חזק...

למעלה