שיואו סוף סוף פורום נורמלי לבאסטד!!

Bartal j

New member
שיואו סוף סוף פורום נורמלי לבאסטד!!

שלום קוראים לי בר ואני שרופה על באסטד כבר שנה וחצי הייתי בהופעה שלהם כבר ואני חייבת לומר שמאט ג'אי הוא יותר כוסון במציאות מאשר בתמונות כפרה עלךיו חתיך משגע ומדליק שלי הוא בנאדם ממש קול אני חולה שרופה מרוסקת מאושפזת גוססת עליו כפרוני מושלם שלי מאטוש מאמוש תתחתן איתי ותעשה לי ילד??? (ודרך אגב הוא לא יחזור להולי הסתומה בעע) וג'יימס מתוקי כזה וצ'ארלי פשוט הורס וכובש לבבות כרגיל (ודי גבוה מאוד) קיצר יש להם ת'מוזיקה הכי טובה בעולם ואין אין על הלהקה הזאת כפרות על המושלמים שלי אה יש לי גם אתר עליהם בשם באסטד בויז בכתובת: www.BUSTED_BOYS .CO.il כנסו חופשי אם בא לכם... מואה ביייי

Hypnotise

New member
ברוכה הבאה בר..

היי, אני מעיין מאילת. אני מממממממש מקנאת בך עכשיו!!! היית בהופעה של באסטד... יווו מה הייתי עושה כדי להיות בהופעה שלהם (ושל מקפליי!). מסכימה איתך בקשר למאט אני גם מתההההההה עליו... הוא כזה מצחיק ומתוק. אבל מצטערת להגיד לך, כנראה שהוא כן חוזר להולי... נו טוב רק שיהיה מאושר... מצורפת לך תמונה של מאט המושלם!!!

MolsBolsRules

New member
ברוכה הבאהההה

יאא באיזה הופעה שלהם היית? אני ראיתי אותם בסי די יו קי - מושלמים שלי וג'ימס האידיוט כפרות עליו לא יודע איפה זה ישראל

מה?! הוא אפילו לא יודע איפה זה?!

דפוק כיף לכן כל כך הלוואי שהיה לי כסף לטוס לשם עכשיו..:( כשהייתי באנגליה הם לא היו קיימים בכלל

fight star

New member
מהה?!

איזה חוצפן... טוב, האמת אם לא היה את כל החדשות שכותבים עלינו אז הייתי מבינה כי מי יודע איפה זה החור שנקרא ישראל!? כאילו, תסלחו לי, אני מאוד אוהבת את ישראל אבל סה"כ אנחנו מדינה פצפונת ותקועה......
ו...איך את יודעת שהוא לא יודע איפה זה? נ.ב אם יש למישהי מכן תמונות מההופעות... יתקבל בברכה!!!!!

fight star

New member
הלוווו!!!

ייייאווו.. אני כל כך מקנא אלוהים!!!!!!!באיזה הופעה היית? אני הולכת לראות אחת מהסיבוב הופעות שהם מתחילים עכשיו(בדצמבר)...אני כבר מחכה!!! ומאט באמת (חה חרוז...) ממאממי! אוף.. הם כולם כאלה מושלמונים...

Hypnotise

New member
לא יודע איפה זה ישראל??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.... מתוק ג'יימס!!!! כמה שזה חור בהשכלה לא לדעת איפה זה ישראל... אבל הוא כזה מתוק.... סולחים לו על הכלללל... אווווווף.. למה כולם הלכו או ילכו להופעות ורק אני לא!!!!!! אוףףףףףף....

13 u S t 3 D

New member
גיימס כ"כ חמודדד!!!

וכ"כ סטינו [ככה רושמים???] מהנושא.. ברררררררררררר מה שלומך??.. אני קלר בת 14-15 מחולון תהני! יש לך מסנגר?\איי סי ?

DesertRose7

New member
ברוכה הבאה למעוננו הצנוע..

פחחחחחחחח.. אני שחר.. בת 16 איסי 321695283 מסנגר [email protected] גם אני רוצה הופעה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 הייתי אמורה ללכת להופעה בסוכות.. אבל פתאום פולין בא לי.. אז אי אפשר! כי זה גם בסוכות וגם אין מספיק כסף להכל!!

DesertRose7

New member
כן.. אני עולה לכיתה יא..

אז כמה ימי לפני סוכות אנחנו טסים.. למה????????????????

Hypnotise

New member
כי אצלנו נוסעים בי"ב..

וגם אני נוסעת!!!!!!! (בתקווה שאני ישיג את כל הכסף...)

DesertRose7

New member
מתי???????

איזה מצחיק אם אנחנו ניסע באותו זמן.. חחחחח... ועוד על אותו מטוס..חחחח..

Hypnotise

New member
אולי באמת...

אנחנו יוצאים בתאריך ה- 28.9 וחוזרים ב- 5.10 אבל ממה שאני יודעת יש מטוס מיוחד רק שכבות י"ב מאילת (זה מה שלנו אמרו) אז ככה שלא נראה שיש סיכוי.. אבל אולי ניהיה באותו המלון.... :)

DesertRose7

New member
אהה...

אנחנו יוצאים ב26/9 כנראה.. אז גם כנראה שלא נהיה על המטוס ביחד.. אבל נהיה בפולין באותו זמן!! וואי גדול!! את לא יודעת באיזה מלונות תהיו נכון?

Hypnotise

New member
יש לי אי סי....

פשוט לא יוצא לי להיות בו הרבה.. אבל בימים האחרונים נכנסתי די הרבה... תתחברי אלי (138121412)... אנחנו עדיין לא יודעים באילו מלונות ניהיה... כשנדע אני ישר יגיד לך... אולי באמת יצא לנו להיפגש!! :)

DesertRose7

New member
חחחחחח..

מכל המקומות בארץ.. דווקא בפולין יצא לנו בסוף להיפגש..חחחח... התאריך שלנו עוד לא קבוע.. ומלונות עוד לא אמרו לנו! ובטח תטוסו ישר מאילת לפולין ככה שאין מצב שנהיה על אותו מטוס כי אנחנו טסים מבן גוריון!! אבל מה שבטוח.. אני הולכת לחרוש שם את המקומות (שיתנו לנו) כדי למצוא מקפליי/באסטד!

למעלה