שיווו הפורום השתגע!! חחחח
T the Transparent New member 13/1/03 #2 אגב כל מי שהולך לשברולט הומו! חחחחחחחחחחחח סתם סתם אני גם די חיי שם.. אז באמת שבצחוק
T the Transparent New member 13/1/03 #3 אה ו.. מצטער שאני מציף ככה .. אבל רק רציתי לאחל לשלומי בהצלחה ושהמקור של קטי בשברולט אולי ימשיך למכור אותך ככה בחינם
אה ו.. מצטער שאני מציף ככה .. אבל רק רציתי לאחל לשלומי בהצלחה ושהמקור של קטי בשברולט אולי ימשיך למכור אותך ככה בחינם
K king kazabubu New member 13/1/03 #5 שנה את הכינוי שלך למלשין... אבל זה בסדר.... אני אשיג סורק יום אחד ואז תמונה מסוימת עלולה למצוא את דרכה לפורום מסוים...
שנה את הכינוי שלך למלשין... אבל זה בסדר.... אני אשיג סורק יום אחד ואז תמונה מסוימת עלולה למצוא את דרכה לפורום מסוים...
K king kazabubu New member 13/1/03 #10 התכוונתי שישנה את השם למלשין כי הוא מלשין כל הזמן. אני יודע שאומרים מלשן.
C Compulsive New member 13/1/03 #11 ניצני ריב../images/Emo70.gif FIGHT FIGHT FIGHT! הימורים אצלי נסיך בוכה המלך זוכה
T the Transparent New member 13/1/03 #15 הכל תלוי בקטי להמשיך להיות המקור שלה או לא ? ושלומי.. תפרסם את התמונה אם בא לך.. לא כזה רציני אולי יצא מזה משהו לך תדע D:
הכל תלוי בקטי להמשיך להיות המקור שלה או לא ? ושלומי.. תפרסם את התמונה אם בא לך.. לא כזה רציני אולי יצא מזה משהו לך תדע D: